به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
بهره برداری از پروژه آشپزخانه صنعتی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز شد
با اتمام پروژه تبدیل آشپزخانه و سلف سنتی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به آشپزخانه صنعتی، امروز (دوشنبه) بهره برداری از آن با حضور ریاست دانشگاه ، معاون فرهنگی – دانشجویی و دیگر اعضای هیات رئیسه این دانشگاه آغاز شد.
با اتمام پروژه تبدیل آشپزخانه و سلف سنتی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به آشپزخانه صنعتی، امروز (دوشنبه) بهره برداری از آن با حضور ریاست دانشگاه ، معاون فرهنگی – دانشجویی و دیگر اعضای هیات رئیسه این دانشگاه آغاز شد.
این پروژه با اعتباراتی حدود 750 میلیون تومان در مساحت 400 مترمربعی در داخل دانشگاه، به همت معاونت های توسعه و فرهنگی – دانشجویی و با پشتیبانی ریاست دانشگاه اجرا شد.
دکتر " حمیدرضا خرم خورشید " رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در حال بازدید از این پروژه، به خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: با اجرای این پروژه عمرانی و رفاهی ، می توانیم از سلامت مواد غذایی که در پخت غذا مصرف می شود ، محیط های نگهداری مواد غذایی و طبخ غذا و افرادی که اقدام به طبخ می کنند و در نهایت ، غذایی که به دانشجویان ، کارکنان و هیات علمی این دانشگاه عرضه می شود ، اطمینان داشته باشیم.
وی افزود: برای اجرای این پروژه و تبدیل آشپزخانه سنتی به صنعتی ، از مشاور فنی بخش خصوصی جهت ارزیابی و طراحی امکانات صنعتی سازی براساس استانداردهای لازم ، استفاده کردیم ، ضمن آنکه طراحی ، ساخت و مناسب سازی فضاهای فیزیکی برای آماده کردن مواد غذایی ، همچنین طراحی و حتی ساخت برخی از تجهیزات لازم در این آشپزخانه صنعتی نیز با انعقاد قرارداد با مشاوران فنی و شرکت های خصوصی انجام شد و اجرای آن نیز با توجه به نظر مشاوران فنی و استانداردهای موجود، به مناقصه گذاشته شد.
رییس دانشگاه ادامه داد: در نهایت ، پیمانکاری که مسئولیت اجرای این پروژه را به عهده گرفته است، از شرکت های معتبر با تجربه 40 ساله در طبخ و توزیع غذا در دانشگاههای علوم پزشکی مستقر در تهران می باشد که با قراردادی که با ایشان منعقد شده ، متنوع ترین فهرست غذایی با حدود 30 نوع غذا و با بالاترین کیفیت ، طبخ و توزیع می شود.
دکتر خرم خورشید با اشاره به اقامت حدود 800 دانشجوی این دانشگاه در پنج خوابگاه دختران و پسران ، اظهارداشت: هر روز علاوه بر تهیه صبحانه و ناهار برای حدود 900 دانشجو ، کارمند و عضو هیات علمی دانشگاه ، بیش از 600 پرس غذا برای وعده شام دانشجویان ساکن در خوابگاهها نیز در همین آشپزخانه تهیه می شود و از ساعت 17 تا 19 از طریق نماینده دانشجویان و سرپرست خوابگاهها ، در اتاق های آنان توزیع می گردد.
وی همچنین افزود: علاوه بر کارشناسان اداره تغذیه دانشگاه که بر روند ورود مواد غذایی تا طبخ و توزیع آن نظارت دارند ، یک نفر کارشناس ارشد بهداشت محیط نیز هر روز در دانشگاه مستقر است تا بر کمیت و کیفیت مواد غذایی که وارد انبار می شود ، چگونگی تهیه و طبخ آن تا چگونگی توزیع غذا نظارت کامل داشته باشد ، ضمن آنکه کنترل و نظارت بر سلامتی جسمی و روانی کارکنان شاغل در آشپزخانه و سلف دانشگاه که دارای کارت بهداشت و مجوزهای لازم می باشند، به عهده ایشان است.
*****
معاون فرهنگی - دانشجویی: با صنعتی شدن آشپزخانه دانشگاه، کمیت و کیفیت غذا ارتقاء یافته است
معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در این مراسم که بمناسبت اتمام پروژه صنعتی سازی آشپزخانه و سلف مرکزی دانشگاه و آغاز بهره برداری آن برگزار شد، گفت : با صنعتی شدن سلف مرکزی ، کیفیت و کمیت غذا و چگونگی توزیع آن ، ارتقا یافته است .
دکتر" مسعود فلاحی خشکناب " افزود: با تلاش همکاران در معاونت توسعه و مدیریت دانشجویی ، و اعتباراتی که در این بخش هزینه شد ، این آشپزخانه از تجهیزات کامل و فضای مناسب برای کار بهره مند شده ، تا ضمن نگهداری درست و بهداشتی مواد غذایی ، استفاده صحیح نیز از مواد غذایی بشود و در نتیجه ، عدم هدر رفت کمترین مواد غذایی و طبخ و تهیه غذای با کیفیت و مطابق با استاندارد لازم را شاهد باشیم.
وی اظهارداشت : تلاش می کنیم همانطور که در اجرای این پروژه ، جدیدترین روش ها با بهترین امکانات در نظر گرفته شده است، از بهترین مواد غذایی تولید شده در معتبرترین کارخانه های کشور که خوش نام در جامعه هستند ، جهت طبخ غذا استفاده کنیم.
معاون فرهنگی – دانشجویی با تاکید بر استفاده دانشجویان از سامانه تغذیه در وب سایت این معاونت برای رزرو و اعلام درخواست سهمیه غذای خود در هر وعده ، افزود: نرم افزار تغذیه ارتقا یافته و دانشجویان عزیز می توانند با انتخاب یکی از دو نوع غذای پیش بینی شده برای هر وعده که از یک هفته قبل ، اعلام می شود و با ثبت درخواست خود در سامانه تغذیه ، نسبت به رزرو سهمیه غذای خود برای هر وعده اقدام کرده و با کارت دانشجویی آن را تحویل بگیرند.
گفتنی است ، آشپزخانه صنعتی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که مورد بازدید رئیس دانشگاه و اعضای هیات رئیسه دانشگاه قرار گرفت ، دارای اتاق های مجزا برای انبار مواد غذایی ، دو سردخانه زیرصفر و بالای صفر درجه جهت نگهداری برخی مواد غذایی ، پاک کردن برنج ، پاک کردن سبزی و میوه جات ، آماده سازی مرغ و ماهی ، آماده سازی گوشت قرمز ، پخت کباب ، ظرفشویی ، با تجهیزات صنعتی و دیگ های بخار پز ، تهویه هوا و ... می باشد.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور