• 1401/11/13 - 13:24
  • - تعداد بازدید: 894
  • - تعداد بازدیدکننده: 213
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رئیس گروه پاراکلینیک دفتر خدمات تخصصی بیمه سلامت در بازدید از بیمارستان توانبخشی رفیده:

بیمه سلامت، پوشش بیمه‌ای خدمات ارتوز و پروتز را افزایش می‌دهد

دکتر سعید انوری رئیس گروه پاراکلینیک دفتر خدمات تخصصی بیمه سلامت، در بازدید از بخش ارتوز و پروتز بیمارستان توانبخشی رفیده گفت: قصد داریم با همکاری بیمارستان رفیده و انجمن علمی ارتوز و پروتز ایران، کدهای بیشتری از خدمات حوزه ارتوز و پروتز را در کتاب‌ ارزش‌ نسبی خدمات و مراقبت‌های سلامت تعریف کرده و پوشش بیمه‌ای این خدمات را افزایش دهیم.

  دکتر سعید انوری رئیس گروه پاراکلینیک دفتر خدمات تخصصی بیمه سلامت، در بازدید از بخش ارتوز و پروتز بیمارستان توانبخشی رفیده گفت: قصد داریم با همکاری بیمارستان رفیده و انجمن علمی ارتوز و پروتز ایران، کدهای بیشتری از خدمات حوزه ارتوز و پروتز را در کتاب‌ ارزش‌ نسبی خدمات و مراقبت‌های سلامت تعریف کرده و پوشش بیمه‌ای این خدمات را افزایش دهیم.


  به گزارش وبدای دانشگاه بنقل از روابط عمومی بیمارستان توانبخشی رفیده، دکتر وحید دل‌شاد مدیر این بیمارستان، هدف از بازدید رئیس گروه پاراکلینیک دفتر خدمات تخصصی بیمه سلامت را آشنایی با امکانات بخش ارتوز و پروتز بیمارستان رفیده و استفاده از نظرات متخصصان این بخش برای گسترش پوشش بیمه ای این خدمات ذکر کرد.


    وی در این ارتباط، توضیح داد: در شرایط فعلی، بیمه سلامت حدود 20 تا 25 درصد از نیازهای بیماران حوزه ارتوز و پروتز را پوشش می‌دهد و برای اینکه بتوان پوشش خدمات این حوزه را به 80 تا 90 درصد رساند باید حداقل ده کد دیگر به کتاب‌ ارزش‌ نسبی خدمات و مراقبت‌های سلامت اضافه کرد، بنابراین مقرر شد، بیمارستان رفیده به عنوان تنها بیمارستان تخصصی توانبخشی کشور که خدمات تخصصی ارتوپدی فنی ارائه می‌دهد و انجمن علمی ارتوز و پروتز ایران، بخش دیگری از خدمات‌ ارتوز و پروتز را برای افزودن به کتاب ارزش نسبی خدمات، به شورای عالی بیمه ارائه کنند.


  دکتر دل‌شاد تصریح کرد: امیدواریم با انجام این فرایند، کدهای تعریفی، سال آینده در کتاب ارزش‌های نسبی خدمات  و مراقبت‌های سلامت قرار بگیرد و بیماران بخش ارتوز و پروتز با تعرفه‌های حمایتی بیمه، خدمات دریافت کنند.


  مدیر بیمارستان رفیده افزود: همچنین در این بازدید مقرر شد، برای برخی بیماران سرپایی بیمه سلامت مانند سکته مغزی و آسیب نخاعی، کدهایی تعریف شود تا بتوان به این بیماران نیز خدمات ارتوز و پروتز را تحت پوشش بیمه ارائه کرد.


  دکتر دل‌شاد در ادامه گفت: بحث هزینه تخت توانبخشی و تخت VIP از دیگر موارد مطرح شده در این بازدید بود که مقرر شد، بیمارستان رفیده درخواستی را از طرف دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به شورای عالی بیمه ارسال کند تا شاید تخت توانبخشی با تعرفه بالاتر معرفی شود. زیرا درآمد تخت‌های توانبخشی به نسبت تخت‌های عمومی پایین‌تر است، بطوری که تخت‌های عمومی به طور میانگین سالانه 300 میلیون تومان درآمد دارند در حالی که درآمد تخت‌های توانبخشی، 140 میلیون تومان در سال است.


  وی افزود: قبلا طرحی ارائه شد که این تفاوت هزینه، توسط دولت جبران شود، ولی ما پیشنهاد دادیم که بهتر است تخت‌های توانبخشی را مانند تخت‌های ویژه و تخصصی ( ICU ،CCU و سوختگی ) در نظر بگیرند و تعرفه تخت‌های توانبخشی متفاوت باشد تا با تقبل تفاوت هزینه‌ تخت توانبخشی با تخت عمومی از سوی سازمان بیمه، بتوانیم خدمات توانبخشی را با تعرفه واقعی‌تر به بیماران که در اکثر موارد از توان مالی کمی برخوردار هستند، ارائه دهیم. ضمن آنکه این کار شاید باعث شود تا سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز علاقه مند به ایجاد تخت‌های توانبخشی در مراکز خود شوند.


    شایان ذکر است؛ در این بازدید دکتر محمد صیادنصیری رئیس بیمارستان توانبخشی رفیده، دکتر فرهاد آزادی مدیر  توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر فرهودسعید ارشادی عضو هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و نماینده انجمن علمی ارتوز و پروتز و دکتر وهاب کاشانی رئیس بخش ارتوز و پروتز بیمارستان، نیز حضور داشتند.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: شاهی



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 25313
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: