به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
تاکید رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت ، بر توانمندی فناورانه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در ملاقات با رئیس جدید دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، بر توانمندی این دانشگاه به عنوان قطب فناوری در حوزه توانبخشی و طراحی و تولید تجهیزات توانبخشی و اندام مصنوعی کشور تاکید کرد.
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در ملاقات با رئیس جدید دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، بر توانمندی این دانشگاه به عنوان قطب فناوری در حوزه توانبخشی و طراحی و تولید تجهیزات توانبخشی و اندام مصنوعی کشور تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر "حسین وطن پور" گفت: هدف وزارت بهداشت ، توسعه شرکت های دانش بنیان نیست بلکه به دنبال حمایت از فناور و حرکت های فناورانه است وتلاش می کند تا هیات علمی و محققان دانشگاه ها وارد این حوزه بشوند ولی تفاوت نمی کند که این فناور از طریق دانشگاه وارد این حوزه شده باشد یا نه .
وی همچنین اظهارداشت: در حوزه فناوری خیلی کارهای نکرده داریم که می توان از طریق دانشگاه ها ، آنها را انجام داد و با توجه به پتانسیل دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مجموعه کاملی از رشته ها و دانش لازم در حوزه توانبخشی، انواع فناوری در حوزه توانبخشی ، در این دانشگاه امکانپذیر خواهد بود.
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت سپس ، با قول مساعدی که بابت کمک مالی برای تکمیل و تجهیز محل جدید مرکز رشد فناوری و محل استقرار شرکت های دانش بنیان در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی داد، افزود: با راه اندازی این محل و گسترش بخش فناوری این دانشگاه ، مطمئنا فناوران حوزه توانبخشی در شهرها و دیگر مناطق کشور را می توان به دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی معرفی کرد تا توانایی این حوزه افزایش یافته و عنوان " قطب طراحی و تولید تجهیزات توانبخشی و اندام مصنوعی " عملا به اجرا گذاشته شود.
******
دکتر" محمد کمالی " رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ضمن بیان اهمیت و جایگاه فعالیت های فناورانه در دانشگاه و تقدیر از گزارش کار همکاران در این خصوص، گفت: ما باید به این فکر کنیم که چطور می توانیم ، " مددکاری اجتماعی " را به داخل جامعه و فعالیت های فناورانه ببریم و برای توسعه رفاه اجتماعی و سلامت اجتماعی ، شرکت دانش بنیان دایر کنیم.
وی با اشاره به تاکید وزیر بهداشت بر " تقویت سلامت اجتماعی در جامعه " در حکم رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، افزود: هنوز پتانسیلی که در این دانشگاه موجود است ، به فعل تبدیل نشده است . بخصوص از دانشجویان دکتری باید بیشتر استفاده کنیم و با توجه به توانمندی این دانشگاه ، مرجعیت دانشگاه در حوزه فناوری توانبخشی ، دور از دسترس نیست.
دکتر کمالی همچنین اظهارداشت: در توانبخشی خیلی زمینه کار فناورانه وجود دارد و هم اکنون از ابتدایی ترین وسایل در رشته های کاردرمانی ، گفتاردرمانی ، ارتوپدی فنی ، شنوایی شناسی ، ارگونومی و ... تا پیشرفته ترین آنها ، از خارج کشور وارد می شود که باید با تلاش متخصصان و محققان داخل کشور ، طراحی و تولید آنها انجام شود.
وی مجددا تاکید کرد: باید به مدلی که بتوانیم حوزه سلامت و رفاه اجتماعی را وارد بخش فناوری کنیم ، بیاندیشیم تا در راستای ارتقای سلامت اجتماعی جامعه حرکت کرده باشیم .
******
دکتر " حمیدرضا خانکه " معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، ضمن بیان اقدامات بخش فناوری طی یکی دو سال اخیر در این دانشگاه و تشکیل شورای فناوری دانشگاه که متشکل از مجموعه فناوران ، صاحبنظران ، متخصصان و مسئولان بخش های اجرایی مرتبط می باشد، ابراز امیدواری کرد که با پتانسیل بالقوه ای که در بسیاری از رشته های دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی وجود دارد، جایگاه این دانشگاه در حوزه فناوری توانبخشی روز به روز ارتقاء یابد.
وی از دکتر وطن پور بخاطر حمایت های بی دریغی که طی این مدت از طرح ها و فعالیت های فناورانه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی داشتند، تشکر و قدردانی کرد.
دکتر " ابراهیم پیشیاره " مدیر فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز در این نشست ، گزارش کوتاهی از اقدامات و فعالیت های انجام شده از ابتدای شکل گیری مرکز رشد فناوری تا کنون ارائه داد و خواستار حمایت بیشتر مسئولان وزارت بهداشت در این زمینه شد.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور
تهیه و تنظیم عکس: مظلومی - قنبری