به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با وزارت بهداشت، برای ارتقای سلامت اجتماعی جامعه منعقد می شود
معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با توجه به پتانسیل بالای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در حوزه سلامت اجتماعی، در قالب تفاهم نامه ای فی مابین وزارت بهداشت و این دانشگاه ، همکاری ها برای ارتقای سلامت اجتماعی جامعه ، گسترش می یابد.
معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با توجه به پتانسیل بالای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در حوزه سلامت اجتماعی، در قالب تفاهم نامه ای فی مابین وزارت بهداشت و این دانشگاه ، همکاری ها برای ارتقای سلامت اجتماعی جامعه ، گسترش می یابد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر " سیدمحمدهادی ایازی " با حضور در جمع رئیس ، معاونان ، مدیران و اعضای هیات علمی گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی حوزه رفاه و سلامت اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، با بیان 12 محور از برنامه های وزارت بهداشت در زمینه سلامت اجتماعی جامعه ، از دکتر " محمد کمالی " رئیس این دانشگاه خواست تا در قالب تفاهم نامه همکاری با وزارت بهداشت، نسبت به تدوین و اجرای طرح های حوزه سلامت اجتماعی مشارکت داشته باشند.
******
ساختار معاونت اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تقویت می شود
دکتر ایازی معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت همچنین با توجه به پتانسیل و توانایی علمی و آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در حوزه رفاه و سلامت اجتماعی، " تقویت ساختار معاونت اجتماعی این دانشگاه را همانند دانشگاه های بزرگ کشور " مورد تاکید قرار داد.
******
مرکز مطالعات " اجتماع محور سلامت " با مشارکت وزارت بهداشت در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تاسیس می شود
معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت ، تاسیس مرکز مطالعات " اجتماع محور سلامت " با مشارکت این وزارت در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را از برنامه های آتی این معاونت ذکر کرد و گفت : براساس قابلیت های دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، مرکز مطالعات " اجتماع محور سلامت " می تواند پاسخگوی نیازهای علمی و آموزشی تمامی مراکز تحقیقات و گروه های مرتبط با حوزه سلامت اجتماعی در کشور باشد.
******
جلب مشارکت دانشگاه علوم بهزیستی برای تدوین سازوکارهای لازم جهت اجرای 12 محور از برنامه های حوزه سلامت اجتماعی کشور
معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، مشارکت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای تدوین ساز و کارهای لازم جهت اجرای 12 محور از برنامه های حوزه سلامت اجتماعی جامعه را جلب کرد و گفت: تدوین سند اجتماعی کشور ، مراحل پایانی خود را می گذراند تا از ابتدای سال آینده اجرا شود و اجرای آن ، نیاز به تدوین برنامه ها براساس موارد ذکر شده در این سند دارد که اعضای هیات علمی و متخصصان حوزه سلامت اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی می توانند در این زمینه با وزارت بهداشت همکاری داشته باشند.
دکتر ایازی ، پیگیری اجرای سند ملی سالمندی کشور را نیز در دستور کار وزارت بهداشت ذکر کرد و افزود: باید موارد ذکر شده در این سند، به برنامه تبدیل شده ، بودجه برای آنها گذاشته و اجرا شوند ، و نیاز به همکاری متخصصان و کارشناسان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در این بخش داریم.
وی با اشاره به فعالیت شبکه سازمان های مردم نهاد و خیران در کشور، اظهارداشت: با توجه به پتانسیل و توانایی اجرایی این سازمان ها در شهرها و مناطق مختلف و مشارکت موثر آنها در اجرای برنامه های سلامت اجتماعی در جامعه ، می توانیم از ظرفیت های علمی و آموزشی اعضای هیات علمی و امکانات دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در جهت تقویت این شبکه و اعضای آن ، بهره مند شویم.
وی همچنین گفت: تاکنون 580 خیریه پشتیبان بیمارستان در سطح کشور پیش بینی کردیم که یکی از وظایف آن ها ، مددکاری بیمارستان ها است و امیدوارم با همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بتوانیم ساز و کارهای لازم برای آموزش و اجرای برنامه های وزارت بهداشت در این بخش را تدوین کنیم.
دکتر ایازی ، از سند ملی توانبخشی گفت که با همکاری مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی ، در حال تدوین است و با این نقشه راه ، می توان به خیران و بخش های مختلف در این حوزه کمک کرد.
معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت ، یکی از محورهای اصلی برنامه دکتر هاشمی وزیر بهداشت را " اجتماعی شدن نظام سلامت " ذکر کرد و افزود: برنامه های این بخش بسیار گسترده هستند و تاکنون 69 شاخص " عدالت در سلامت " تصویب شده که متخصصان و کارشناسان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی می توانند در زمینه تدوین برنامه ها و تعریف مداخلات لازم ، وزارت بهداشت را یاری دهند.
وی با تاکید بر استفاده بیشتر از ظرفیت مراکز SDH کشور، گسترش نظام شبکه سلامت اجتماعی را لازم دانست و در عین حال گفت: موضوع " آسیب های اجتماعی " در کشور موجب شد تا دبیرخانه " کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی " راه اندازی شود و تصویب فعالیت مجامع سلامت در استان ها، شهرستان ها و محله ها ، فرصت خوبی برای مشارکت اجتماعی مردم است ، اما باید کانون های اجتماعی محله ها گسترش یابند که در این خصوص، مشارکت صنوف را هم باید مدنظر داشته باشیم ، ضمن آنکه ظرفیت های خوبی در بخش های مختلف وجود دارد که باید به نفع ارتقای سلامتی جامعه ، از آنها استفاده کنیم.
گفتنی است ، پیش از سخنان دکتر ایازی ، مدیران و اعضای هیات علمی گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی حوزه رفاه و سلامت اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ضمن معرفی خود و فعالیت های ملی و منطقه ای بخش های زیرمجموعه ، پیشنهادهای کارشناسی در خصوص مسایل مربوط به ارتقای سلامت اجتماعی جامعه را مطرح کردند.
دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 22 گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات در سه حوزه سلامت (رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روان و توانبخشی ) و تحت نظارت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی فعالیت می کند.
همچنین، دکتر ملک افضلی ، دکتر گلمکانی ، دکتر شتی ، دکتر فرشاد و خانم دکتر رستمی ، اعضای هیات همراه معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت در این برنامه، نقطه نظرهای خود برای چگونگی همکاری بیشتر و استفاده از توانایی علمی و آموزشی متخصصان و کارشناسان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را بیان داشتند.
سخنان و نظرهای ارائه شده از سوی اعضای هیات علمی و متخصصان حوزه سلامت اجتماعی در این نشست ، متعاقبا اطلاع رسانی می شود.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور
تهیه عکس : مظلومی