توسعه همکاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و فدراسیون ورزشهای جانبازان و توانیابان در دستور کار قرار گرفت
نشست مشترک رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و رئیس فدراسیون ورزشهای جانبازان و توانیابان با هدف گسترش همکاریهای علمی، تخصصی و توانبخشی برگزار شد. در این نشست، دو طرف بر بهرهگیری از ظرفیتهای دانشگاهی برای ارتقای عملکرد ورزشکاران دارای معلولیت تأکید کردند.

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، نشست مشترک دکتر سید علی حسینی، رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و دکتر جلیل کوهپایهزاده، رئیس فدراسیون ورزشهای جانبازان و توانیابان با هدف افزایش همکاریهای مشترک در حوزه توانبخشی، روانشناختی و ارتقای علمی ورزش معلولان برگزار شد.
در این نشست، دکتر حسینی با تأکید بر افتخارآفرینیهای ورزشکاران جانباز و توانیاب در میادین بینالمللی، گفت: دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به عنوان مرجع ملی در حوزه توانبخشی، آمادگی کامل برای ارائه خدمات تخصصی به این ورزشکاران عزیز را دارد.
وی با اشاره به اشتراک مأموریتهای دانشگاه و فدراسیون، افزود: دغدغههای رئیس فدراسیون برای ارتقای سطح کیفی ورزشکاران قابل تقدیر است و ما نیز تمام ظرفیت خود را در خدمت این مسیر قرار میدهیم.
دکتر جلیل کوهپایهزاده نیز در این جلسه با بیان اینکه امروز حتی کشورهای کمتر توسعهیافته به نقش علم در ورزش پی بردهاند، اظهار کرد: ورزش جانبازان و توانیابان نیازمند همراهی نزدیکتری از سوی پزشکان و متخصصان توانبخشی است؛ چرا که علوم پزشکی و ورزشی هنوز از این حوزه عقب هستند.
رئیس فدراسیون با تأکید بر اهمیت ورزش در کیفیت زندگی افراد دارای معلولیت، ادامه داد: «فاصله میان دانشگاه و ورزش نباید نادیده گرفته شود؛ چرا که ورزش برای این افراد نهتنها فعالیت بدنی، بلکه ابزاری برای تحول در زندگی است.»
در این دیدار، مدیران گروههای آموزشی فیزیوتراپی، گفتاردرمانی، کاردرمانی، ارتوپدی فنی، روانشناسی، مشاوره توانبخشی و مددکاری اجتماعی نیز آمادگی خود را برای همکاری با فدراسیون و ارائه خدمات تخصصی به ورزشکاران جانباز و توانیاب اعلام کردند.
پایان پیام/
نظر دهید