• 1397/02/08 - 12:54
  • - تعداد بازدید: 3283
  • - تعداد بازدیدکننده: 60
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

جلسه ستاد " صیانت از حقوق شهروندی ، عفاف و حجاب " دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد

نخستین جلسه ستاد " صیانت از حقوق شهروندی ، عفاف و حجاب " دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به ریاست دکتر کمالی رئیس دانشگاه و با شرکت معاونان فرهنگی و درمان ، و مدیران و کارشناسان بخش های ذیربط برگزار شد.


    نخستین جلسه ستاد " صیانت از حقوق شهروندی ، عفاف و حجاب " دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی  به ریاست دکتر کمالی رئیس دانشگاه و با شرکت معاونان فرهنگی و درمان ، و مدیران و کارشناسان بخش های ذیربط  برگزار شد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در ابتدای این جلسه ، " امیر انصاری " مدیر فرهنگی گزارش کوتاهی از چگونگی تشکیل ستاد " صیانت از حقوق شهروندی ، عفاف و حجاب " دانشگاه ، اهداف ، شرایط و شرح وظایف اعضای آن بیان کرد و در ادامه ، دکتر " محمد کمالی " رئیس دانشگاه درباره فعالیت این ستاد گفت: ستاد در دو بخش " حجاب و عفاف " و " حقوق شهروندی " که آئین نامه و منشور آن از سوی ریاست جمهوری به تمامی سازمان ها و ادارات زیرمجموعه ابلاغ شده است ، فعالیت می کند.


   وی افزود: پیشنهادها و نظرهای اعضای ستاد در این جلسات که حداقل یکبار در ماه برگزار می شود، مطرح خواهد شد و برنامه های تئوریک و عملیاتی در دو بازه زمانی طولانی مدت و کوتاه مدت (بصورت سه ماهه و در طول هر ترم تحصیلی ) پیشنهاد ، و پس از تصویب ، به اجرا گذاشته می شود.


   دکتر کمالی همچنین پس از دریافت نظرهای اعضای ستاد و در بخش پایانی این جلسه گفت: " آموزش " عنصر مهمی در اجرای برنامه ها است ، اما چگونگی و روش آموزشی که منجر به اقناع افراد شود ، بسیار مهم است چرا که نگرش و باور هر فرد، در تغییر رفتار او موثر است.


   ریاست دانشگاه همچنین تاکید کرد که " پژوهش " در اجرای برنامه ها بسیار حائز اهمیت است ، اما شاخص ها نیز بسیار مهم هستند. در الگوبرداری ، به میانگین جامعه توجه کنیم و بویژه ، چگونگی اجرای اینگونه برنامه ها در دیگر دانشگاه های علوم پزشکی را مورد توجه قرار بدهیم.


   دکتر کمالی تصریح کرد: برنامه های آموزشی را می توان براساس مدل های آموزش بهداشت و سلامت اجرا کرد و از اساتید این بخش ها بهره گرفت ، ضمن آنکه بیشترین مباحث آموزشی از طریق فیلم و گفت وگوهای آزاد مخاطبان منتقل شود.


****  


    در ادامه  این جلسه ، معاونان فرهنگی و درمان دانشگاه و مدیران و کارشناسان شرکت کننده نیز مساله فرهنگی را یک موضوع کشوری دانستند و بر اجرای برنامه های موثر علمی – آموزشی با مشارکت اساتید جهت ارتقای سطح آگاهی دانشجویان و کارکنان دانشگاه ، تاکید کردند.


    اعضا همچنین ، برگزاری کرسی های آزاد اندیشی را لازم دانسته و اجرای پژوهشی جامع و کار مطالعاتی در خصوص موضوع " حجاب و عفاف " را برای ارزیابی وضعیت موجود و دستیابی به شاخص ها ، تفکیک مفاهیم و رسیدن به اجماع ، تعیین شیوه های اجرایی و نهادینه کردن موضوع ، حائز اهمیت تلقی کردند.



تمام /


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 11704
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: