• 1396/06/11 - 11:15
  • - تعداد بازدید: 4772
  • - تعداد بازدیدکننده: 80
  • زمان مطالعه : 10 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

حضور شرکت های فناور دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سومین نمایشگاه بین المللی خدمات و تجهیزات توانبخشی

فعالیت های فناورانه، خدماتی و علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سومین نمایشگاه بین المللی تخصصی " خدمات توانبخشی معلولان ، جانبازان، صنایع و تجهیزات وابسته "، در مجموعه چهل سرای مصلای امام خمینی (ره) به نمایش گذاشته شد.



   فعالیت های فناورانه، خدماتی و علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سومین نمایشگاه بین المللی تخصصی " خدمات توانبخشی معلولان ، جانبازان، صنایع و تجهیزات وابسته "، در مجموعه چهل سرای مصلای امام خمینی (ره) به نمایش گذاشته شد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، سومین نمایشگاه بین المللی تخصصی خدمات توانبخشی معلولان ، جانبازان، صنایع و تجهیزات وابسته از 7 الی 10 شهریور ماه جاری  در مجموعه چهل سرای مصلای امام خمینی (ره) برپا شد.


   کارشناسان و متخصصان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز در این نمایشگاه ، محصولات تولیدی پنج شرکت دانش بنیان و فناور وابسته به مرکز رشد فناوری دانشگاه را به نمایش گذاشت .





   نمایندگان شرکت های " توان دانش مهرسام "(تولیدکننده تجهیزات توانبخشی و ورزشی و ابداع کننده بازی های توانبخشی رایانه ای مخصوص معلولان )،  " ارتوز و پروتز بیات " (طراح و تولیدکننده انواع کفی های طبی ، کمربندهای ارتوپدی و اسکنر سه بعدی و ... ) ، " کارما آرین نوین ایرانیان " (طراح و تولیدکننده تجهیزات پزشکی و پیراپزشکی )، " درفش صنعتگران پارت زاد " (طراح و تولیدکننده تجهیزات کمک توانبخشی مربوط به کم توانان جسمی و ذهنی) ،  " فرانک میرزا حسابی " (طراح و تولیدکننده وسایل کمک توانبخشی مربوط به کم شنوایان و ناشنوایان) ، در سومین نمایشگاه تخصصی خدمات توانبخشی معلولان ، جانبازان ، صنایع و تجهیزات وابسته ، حضوری فعال داشته و محصولات تولیدی خود را به نمایش گذاشتند که با استقبال خوب بازدیدکنندگان روبه رو شد.


******



   شرکت " توان دانش مهرسام "، تولیدکننده تجهیزات توانبخشی و ورزشی و ابداع کننده بازی های توانبخشی رایانه ای مخصوص معلولان ، حضوری چشمگیر و پر استقبال را در نمایشگاه داشت.


   دکتر "امیر سالار جعفرپیشه" مدیر عامل شرکت توان دانش مهرسام در معرفی شرکت و محصولات آن گفت: با گذشت 14 ماه از تاسیس این شرکت موفق به تولید 12 محصول فناورانه در حوزه فناوری توانبخشی شده ایم. از این بین چهار محصول ثبت اختراع شده است و ثبت اختراع سه محصول دیگر مراحل داوری را می گذراند.


    وی همچنین افزود: این شرکت طراحی و تولید دو دسته محصول را هدف قرار داده است. دسته اول محصولات بیوفیدبک هستند که شامل بیوفیدبک فشار، پاسچر، نیرو، EMG می باشند. دسته دوم دسته محصولات توانبخشی رباتیک دست است که با هدف بهبود ADL آسیب دیدگان در اندام فوقانی طراحی و ساخته شده است.


    دکتر جعفرپیشه، امتیاز استفاده از بیوفیدبک بازی گونه تولیدی این شرکت برای توان خواه را شامل ایجاد انگیزه برای اجرای تمرینات تکراری و مستمر، ارائه بازخورد از فعالیت های تمرینی جهت تصحیح، حفظ توجه در هنگام اجرای تمرین و محیط تعاملی جذاب بیان کرد.


   وی اظهارداشت: امتیاز استفاده از این تجهیزات برای درمانگر قابلیت استفاده برای تمرین های مختلف، قابلیت استفاده برای توانبخشی ارگان های مختلف، سنجش کمی و کیفی عملکرد و قابلیت طراحی برنامه های درمانی برای بیماران مختلف و امکان ذخیره و بازیابی روند درمان است.


    دکتر جعفرپیشه همچنین در خصوص دسته محصولات توانبخشی رباتیک شرکت از حصول این شرکت به فناوری ربات های نرم (Soft Robotics)  برای نخستین بار در دنیا خبر داد و ابراز امیدواری کرد توسعه این فناوری انقلابی در بهبود کیفیت زندگی معلولان ایجاد کند.


******



     نماینده  شرکت " ارتوز و پروتز بیات " از شرکت های وابسته به مرکز رشد فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، ضمن معرفی محصولات این شرکت ، از جمله " دستگاه اسکنر سه بعدی شش دوربینه ، دستگاه اسکنر فشاری " ، " کمربند چندکاره قرقره ای با سیستم نوین " ، " کفی های کامپیوتری طبی و دیابتی " و " مفاصل مدرج مدرن جهت موادریزی " ، در مورد دو محصول تولیدی این شرکت که در معرض دید بازدیدکنندگان نمایشگاه  قرار داده شد، توضیح داد.


     مهندس " احسان نوروزی " گفت که  کلینیک ارتوز و پروتز بیات  با بیش از سه سال سابقه کار در زمینه طراحی و ساخت کفی های CNC ، آماده ارائه خدمات به تمامی بیماران و نیازمندان  است .


    وی در مورد مزایای این کفی ها نیز اظهارداشت ، " طراحی ظریف ، استفاده از مواد اولیه با دوام ، ساخت کفی های چند دانسیته و  قابلیت اعمال هرگونه تغییر با توجه به نیاز بیمار و یا مصرف کننده " از جمله مزایای کفی های CNC  است.


    مهندس نوروزی ، همچنین با نمایش نسل جدید کمربندهای ارتوپدی با تعلیق پیشرفته قرقره ای که از دیگر محصولات این شرکت است ، افزود: تمامی کمربندها برای انجام عملکرد بیومکانیکی و سه نقطه فشار ایده آل ، نیاز به سیستم تعلیق مناسب دارند .


   وی ادامه داد: در کمربندهای سنتی موجود در صورت نیاز به فشار شکمی از پد شکمی استفاده می شود که علاوه بر مساله دست و پاگیر بودن و افزایش زمان باز و بسته شدن ، به دلیل استفاده از استرپ ها ، توازن فشار شکمی ایجادی را غیریکنواخت می کند.


   وی ، " شش برابر کردن نیرو ، ایجاد فشار یکنواخت در سراسر نقطه تحت پوشش ، استفاده راحت حتی برای افراد مسن ، کنترل حرکتی مناسب ، طراحی ارگونومیک ، سبک و کم حجم بودن ارتوز و همچنین تحویل یک روزه " را از مزایای کمربندهای تولیدی شرکت " ارتوز و پروتز بیات " ذکر کرد.


******


    مهندس " احسان غلامی "  رییس هیات مدیره شرکت " کارما آرین نوین ایرانیان " که درغرفه این شرکت حضور داشت در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی ، گفت : این شرکت ، دانش بنیان است که هم اکنون دارای پنج خط تولید برای تولید تجهیزات کمک توانبخشی است ولی با توجه به پشتیبانی مرکز رشد فناوری و تصویب طرح تحقیقاتی کاربردی در شورای فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، تا شش ماه آینده ، شش خط تولید تجهیزات جدید توانبخشی نیز به خطوط  فعلی اضافه می شود.


   وی ، تولید وسایل ارتز و پروتز و همچنین بیش از 60 نوع کفش طبی را از تولیدات شرکت کارما آرین نوین ایرانیان معرفی کرد و افزود: این شرکت از دو سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده است و هدف خود را در مرحله اول ، بر تولید محصولات خارجی گران قیمت گذاشته ، تا با تولید مشابه آنها با قیمت پائین تر و ارزان، قدرت خرید را در میان قشر نیازمند جامعه بالا ببرد و پس از آن ، متخصصان این شرکت بر روی ارتقای کیفیت همین محصولات کار می کنند تا جنس ایرانی برخلاف تصور برخی از مردم ، بلحاظ کیفیت ، قابل رقابت با جنس خارجی شود.


   وی با اشاره به نمونه های تولیدی این شرکت و نمونه های خارجی مشابه که در کنار یکدیگر در این نمایشگاه قرار گرفته اند، اظهارداشت: هم اکنون ، نمونه های تولیدی شرکت کارما آرین نوین ایرانیان در کنار نمونه های خارجی ، برای بازدیدکنندگان قابل تشخیص نیست و اکثر بازدیدکنندگان از ظاهر و قابلیت های تولیدات شرکت کارما در مقایسه با نمونه های خارجی ، تعجب کرده و برایشان باورکردنی نیست که تولید داخل کشور می تواند خیلی با کیفیت تر و زیباتر از محصولات خارجی باشد.


   مهندس غلامی در ادامه ، به فروش برخی از این محصولات در خارج از کشور اشاره کرد و افزود: تاکنون به دلیل کیفیت بالا و قیمت مناسب محصولات کمک حرکتی تولیدی شرکت کارما آرین نوین ایرانیان ، نمونه هایی از آنها در کشورهای لبنان ، عراق و افغانستان بفروش رسیده است.


   ****** 


   مهندس " سمیه صدقی " نماینده شرکت " درفش صنعتگران پارت زاد " که در زمینه تجهیزات کمک توانبخشی مربوط به کم توانی جسمی ، ذهنی و تقویت حواس فعالیت می کند ، درخصوص محصولات تولیدی این شرکت گفت: از 14 محصول این شرکت ، سه محصول در معرض دید بازدیدکنندگان این نمایشگاه قرار گرفته است .


    وی افزود : این شرکت از سال 88 فعالیت خود را با طراحی و ساخت دستگاههای آزمایشگاهی و طبی آغاز کرد و از سال 1391 با بهره گیری از تخصص مهندسان الکترونیک ، رباتیک و کاردرمانی ، با هدف ارتقای سطح درمان و کاردرمانی در کشور ، اقدام به تولید تجهیزات اتاق حسی و اتاق تاریک کرده است.


    وی ادامه داد: هم اکنون ، بسیاری از محصولات این شرکت ، ثبت اختراع شده اند و با مشورت و ایده هایی که از نیازهای کارشناسان رشته کاردرمانی ، فیزیوتراپی و یا گفتاردرمانی ( از رشته های توانبخشی ) در حین کار با بیماران و توان خواهان در مراکز توانبخشی گرفته شده ، طراحی و تولید می شوند.


   مهندس صدقی تاکید کرد که شاید نمونه خارجی برخی از این تجهیزات ، در کشور باشد ، اما گران قیمت هستند و توان مالی بسیاری از مراکز توانبخشی و خانواده ها به خرید آنها نمی رسد، ضمن آنکه در تجهیزات تولیدی شرکت درفش صنعتگران پارت زاد ، به ویژگی جذابیت ، بخصوص برای کودکان توجه شده ، تا کودکان با اشتیاق به سمت استفاده از این تجهیزات بیایند و مطمئنا هرچه کودک اشتیاق به استفاده بیشتر از وسایل کمک توانبخشی داشته باشد ، اثربخشی این وسایل بر سلامتی آنان بیشتر خواهد بود .


    وی افزود: برای طراحی یک وسیله ، با کارشناسان شاغل در مراکز توانبخشی مشورت می کنیم و نیازسنجی از این مشورت ها انجام می شود و سپس براساس امکانات خودمان که با کمک مرکز رشد فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، در حال گسترش آن هستیم ، وسیله ای را که نیاز بیشتر افراد کم توان و یا مراکز توانبخشی را رفع می کند، طراحی می کنیم.


   صدقی با اشاره به اینکه برخی از تولیدات این شرکت برای توانبخشی افراد کم توان ذهنی مانند افراد مبتلا به اوتیسم ، فلج مغزی (CP) و یا دارای اختلال یادگیری ، طراحی و ساخته می شود ، تصریح کرد: در حین  طراحی و حتی ساخت وسیله ،  برای تاثیرگذاری و یا ایجاد عکس العمل های لازم در ضمن کار با وسایل ، از مشورت کارشناسان توانبخشی کاملا استفاده می کنیم تا وسایل تولیدی ما بتواند بهترین نتیجه را برای توانخواهان داشته باشد.


   ******  


  " محسن حاجی حسینی " مسئول غرفه شرکت " فرانک میرزا حسابی " نیز در ارتباط با محصولات تولیدی این شرکت خاص کم شنوایان ، ناشنوایان و افرادی که کاشت حلزون شنوایی داشتند ، اظهارداشت: وسایل این شرکت ، برای نوزادان تا کودکان 12 – 13 ساله طراحی و تولید می شود، ضمن آنکه این شرکت می تواند براساس سفارشاتی که بصورت جداگانه داده شود، وسایل را با توجه به سن سفارش دهنده و سلیقه او طراحی و تولید کند.


   وی افزود: این شرکت که وابسته به مرکز رشد فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی است ، تاثیر سه اصل " تشخیص زودهنگام (بدو تولد)، تجویز وسیله کمک شنوایی بلافاصله بعد از تشخیص و آغاز سریع مداخلات توانبخشی خانواده محور" در موفقیت کودکان کم شنوا را مدنظر دارد.


   وی ادامه داد: شرکت با توجه به این سه اصل و برای ایجاد جذابیت در وسایل کمک توانبخشی این کودکان که به استفاده بیشتر کودکان از وسایل کمک می کند و در نتیجه ، در اثربخشی آن نیز موثر خواهد بود، سمعک ها و کاشت حلزون های کودکان کم شنوا را زیباتر و جذابتر طراحی و تولید می کند ، ضمن آنکه اسباب بازیهایی به شکل سمعک و کاشت حلزون برای نصب روی عروسک های این کودکان تهیه کرده تا کودک احساس همسانی با موجودات اطراف خود کرده و جنبه استثنایی بودن برایش نمود کمتری داشته باشد.





انتهای پیام /


تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 10573
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: