• 1396/09/18 - 08:34
  • - تعداد بازدید: 3177
  • - تعداد بازدیدکننده: 83
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

دانشجویان فعال حوزه فرهنگی، دغدغه های خود را با ریاست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی درمیان گذاشتند

جمعی از دانشجویان فعال حوزه فرهنگی عضو " زنجیره باور " دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی روز سه شنبه، ضمن دیدار با رئیس این دانشگاه، دغدغه های خود در ارتباط با حوزه فرهنگی را با ایشان در میان گذاشتند.



   جمعی از دانشجویان فعال حوزه فرهنگی عضو " زنجیره باور " دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی  روز سه شنبه، ضمن دیدار با رئیس این دانشگاه، دغدغه های خود در ارتباط با حوزه فرهنگی را با ایشان در میان گذاشتند.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دبیران عضو شورای مرکزی کانون ها و انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه در قالب «زنجیره فعالان فرهنگی (باور)»، در نشست با دکتر محمد کمالی رئیس دانشگاه شرکت کردند.


   رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در این نشست که حدود دو ساعت به طول انجامید، با توجه به مسائل و مشکلات و نظرات دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه که در ابتدای این نشست مطرح شد، دیدگاههای خود را بیان داشت.


   دکتر کمالی با ابراز خوشنودی از برگزاری این نشست با فعالان فرهنگی عضو زنجیره باور، در پاسخ به برخی سوء تفاهمها و برداشت های نادرست از سخنان قبلی رئیس دانشگاه، گفت : باید بگونه ای عمل کنیم که به جامعه مدنی برسیم و لذا، با کار فرهنگی و سیاسی که برای «افزایش دانش سیاسی دانشجویان و توانمندسازی جهت تصمیم گیری براساس منطق» باشد، موافقم.


    وی در پاسخ به خواسته دانشجویان در ارتباط با پاسخگویی مناسب از سوی مسئولان و کارکنان، تصریح کرد که دانشجو و استاد، خط قرمزم هستند. البته نمی توان  با صدور بخشنامه، برخورد نامناسب با دانشجو یا استاد را کلا از بین برد، بلکه رعایت اخلاق حرفه ای، مستلزم رعایت آن از سوی همه، و حتی نسبت به کارکنان و هیات علمی است.


   وی در پاسخ به مسائل عنوان شده در ارتباط با کمبود بودجه برای چاپ و انتشار نشریات دانشجویی، اظهارداشت: با توجه به پیشرفت تکنولوژی در ایران و جهان، از این فرصت استفاده کنیم و به سراغ شیوههای نشر الکترونیک برویم.


   دکتر کمالی  با تاکید بر پیگیری امور رفاهی دانشجویان از سوی مدیران و حتی خودشان تا رفع مشکلات در طول زمان، افزود: «رفع مشکلات مربوط به خوابگاه ها، مشکلات آموزشی و مشکلات کار فرهنگی در حوزه دانشجویی» در اولویت برنامه های دانشجویی دانشگاه قرار دارد.


   وی اظهارداشت:  ساختمان های خوابگاه های دانشجویی برای خوابگاه ساخته نشده اند، در نتیجه هر چه در آنها هزینه کنیم، اصل نواقص پا برجا می ماند و رفاه کامل دانشجویان را تامین نمی کند، لذا باید برنامه احداث خوابگاه برای دانشجویان را از راه های ممکن، پیگیری کنیم.


   رئیس دانشگاه، ضمن حمایت از فعالیت های فرهنگی بخصوص از زنجیره فعالان فرهنگی «باور» که همه اقشار با هر تفکری را در بر می گیرد، به تمامی فعالان حاضر در این جلسه ، توصیه کرد: «کد اخلاقی» برای هر یک از کانون ها تدوین کنید که عضویت در انجمن اسلامی و کانون های فرهنگی، معرف یک فرد شایسته مسلمان باشد که ضوابط و نمودهای بیرونی آن، مثلا، دوری از غیبت، دروغ، سخن چینی و هتک حرمت ها باشد و از سویی، احترام به بزرگ تر، ایجاد فضای مهربانی و تقویت خصلت ها با الگوگیری از پیامبر مهربانی، حضرت محمد (ص) را سرلوحه خود قرار دهد.


    پیش از سخنان  ریاست دانشگاه، فعالان فرهنگی " زنجیره باور " ضمن معرفی حوزه فعالیت و مهمترین اقدامات انجام شده، خواسته های صنفی و دانشجویی خود را مطرح کردند.


    «حمایت مالی و اجرایی از برنامه های دانشجویی در تمامی حوزه های فرهنگی، هنری، اجتماعی، علمی و سیاسی از سوی مسئولان، تکمیل امکانات و رفع مشکلات در خوابگاه ها و رسیدگی به مسایل مربوط به دانشجویان خوابگاهی، حمایت از انتشار تمامی نشریات دانشجویی، تامین امکانات مورد نیاز در کتابخانه مرکزی جهت استفاده هر چه بیشتر دانشجویان و اصلاح نگرش ها در برخورد با دانشجویان در واحدها و مدیریت های مختلف» از جمله خواسته های دانشجویان بود.


   دانشجویان حاضر در این نشست همچنین، خواستار حمایت ریاست دانشگاه در اجرای برنامه های مشترک علمی – آموزشی از طریق همکاری های بین رشته ای، و جذب مشارکت  دانشجویان  در برنامه های منطقه ای و کشوری حوزه های توانبخشی و دیگر حیطه های فرهنگی، اجتماعی و هنری شدند.


    لازم به ذکر است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 22 گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات، علاوه بر آموزش و تربیت نیروی متخصص برای سه حوزه سلامت (توانبخشی، سلامت روان و سلامت اجتماعی) شامل بیش از یک هزار و 800 دانشجو در رشته ها و مقاطع مختلف تحصیلی؛ از طریق دو بیمارستان تخصصی و دو مرکز توانبخشی – پزشکی، خدمات مرتبط با حوزه های سلامت را به بیماران و نیازمندان ارائه می دهد.


   تشکل ها و کانون های مختلفی از دانشجویان این دانشگاه، با پشتیبانی و حمایت معاونت فرهنگی – دانشجویی دانشگاه، پیرامون موضوع های گوناگون فعالیت دارند.



   " زنجيره فعالان فرهنگي باور " نیز، زنجيره اي متشكل از فعالان تشكل انجمن اسلامي دانشجويان ، فعالان شش كانون فرهنگي و جمعي از انجمن هاي علمي است كه بصورت كاملا آرماني و داوطلبانه ، با هدف تعالي دانشگاه و جامعه شکل گرفته است.




انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 11043
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: