• 1395/04/29 - 16:47
  • - تعداد بازدید: 2826
  • - تعداد بازدیدکننده: 74
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، نیازمند مجوز بیشتر برای جذب هیات علمی است

رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: این دانشگاه با توجه به وضعیت استثنایی به لحاظ حجم بالای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و همچنین رشته های خاص مرتبط با علوم انسانی ، نیازمند مجوز بیشتر برای جذب هیات علمی است.


  رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت:  این دانشگاه با توجه به وضعیت استثنایی به لحاظ حجم بالای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و همچنین رشته های خاص مرتبط با علوم انسانی ، نیازمند مجوز بیشتر برای جذب هیات علمی است.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، دکتر "حمیدرضا خرم خورشید" امروز (سه شنبه) در همایش منطقه ای هیات های اجرایی جذب دانشگاههای علوم پزشکی استان تهران که در دانشگاه علوم بهزیستی برگزار شد، افزود: رشته هایی مانند رفاه اجتماعی ، مددکاری ، روانشناسی و روانشناسی بالینی ، مشاوره و سالمندشناسی ، از جمله رشته های این دانشگاه هستند که می طلبد از اساتید حوزه علوم انسانی بیشتر استفاده کنند.


  وی با اشاره به وجود 22 دپارتمان تخصصی آموزشی و هشت مرکز تحقیقات فعال در این دانشگاه، اظهارداشت: از حدود یک هزار و 900 دانشجوی دانشگاه علوم بهزیستی  ، 70 درصد آنان ، در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند و از این نظر، بیشترین سهم را در میان بیش از 60 دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی کشور دارد.


   دکتر خرم خورشید ، نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را یک به 12 ذکر کرد و افزود: متاسفانه مجوز جذب در این دانشگاه ، بیشتر از پنج نفر نیست و این درحالی است که با توجه به حجم زیاد دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی ، اساتید با دانشجویان زیادی روبه رو هستند.


   رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به بازنشسته شدن 11 تن از اعضای هیات علمی این دانشگاه در سال گذشته اشاره کرد و گفت : این دانشگاه با توجه به برنامه های آموزشی و ارتقای سطح کمی و کیفی این حوزه ، نیازمند مجوز بیشتر برای جذب هیات علمی است.


    شایان ذکر است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 22 دپارتمان تخصصی و هشت مرکز تحقیقات ، به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 نیروی متخصص در رشته های خاص حوزه های " رفاه و سلامت اجتماعی ، سلامت روانی و توانبخشی" ، مانند کاردرمانی، گفتاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، فیزیوتراپی، پرستاری توانبخشی ، مددکاری اجتماعی ، مشاوره خانواده، سالمند شناسی، رشد و پرورش کودکان پیش از دبستان و همچنین روانپزشکی و روانشناسی می پردازد ، که در برخی از این رشته ها به عنوان تنها برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی و phd ،  و در تعدادی از آنها ، نخستین مجری دوره های تحصیلات تکمیلی در کشور و حتی کشورهای منطقه شناخته شده است.


     این دانشگاه در مجموعه دانشگاههای علوم پزشکی کشور قرار دارد، و با دو بیمارستان توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی (امین آباد) و دو مرکز پزشکی و تخصصی توانبخشی نظام مافی و اسماء ، زیر نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت می کند.




انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 8809
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: