• 1395/12/26 - 22:06
  • - تعداد بازدید: 6708
  • - تعداد بازدیدکننده: 79
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، هفتمین دانشگاه برتر در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور معرفی شد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به نقل از نتایج رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام اعلام کرد: این دانشگاه ، جزو ده دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور قرار گرفت و رتبه هفتم را در مجموعه 39 دانشگاه علوم پزشکی کشور کسب کرد.



    معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به نقل از نتایج رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام اعلام کرد: این دانشگاه ، جزو ده دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور قرار گرفت و رتبه هفتم را در مجموعه 39 دانشگاه علوم پزشکی کشور کسب کرد.


     دکتر " حمیدرضا خانکه " در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اشاره به رتبه بندی دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی کشور، افزود: با توجه به ماهیت و فعالیت‌های متفاوت مراکز آموزش عالی در کشور و تفاوت بین آنها ، نتایج در رتبه بندی  ISC در پنج زیر گروه دانشگاه‌های جامع، صنعتی، پژوهشگاه‌ها، دانشگاه‌های هنر و دانشگاه‌های علوم پزشکی ارائه شد.


    وی به نقل از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ادامه داد: در این رتبه بندی ، 39 دانشگاه‌ وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در رتبه بندی مورد ارزیابی قرار گرفتند، که دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان برترین دانشگاه علوم پزشکی کشور معرفی شد و دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، علوم پزشکی اصفهان، علوم پزشکی شیراز، علوم پزشکی مشهد، علوم پزشکی تبریز، علوم بهزیستی و توانبخشی ، علوم پزشکی مازندران ، علوم پزشکی کرمان و علوم پزشکی ایران ، به ترتیب رتبه های دوم تا دهم  دانشگاه های برتر علوم پزشکی کشور را کسب کردند.


    وی درباره چگونگی ارزیابی دانشگاهها و رتبه بندی انجام شده ، گفت:  برای ششمین سال متوالی دانشگاه­ها و موسسات پژوهشی به صورت رسمی بر اساس شاخص‌ها و معیارهای مصوب ششمین نشست فوق العاده وزاری آموزش عالی کشورهای اسلامی رتبه­بندی شدند.


    معاون پژوهشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام،  159  دانشگاه و موسسه پژوهشی دولتی در کشور را توسط  26 شاخص در قالب پنج معیار کلی پژوهش ، آموزش، وجهه بین المللی، تسهیلات-امکانات و فعالیت‌های اجتماعی-اقتصادی و صنعتی مورد رتبه بندی قرار داده است.
    وی با بیان اینکه رتبه بندی سال 95-1394 با تغییرات مهمی نسبت به سال‌های گذشته انجام شده است، اظهار داشت: با توجه به اینکه بخشی از اطلاعات مورد نیاز رتبه بندی توسط خود دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی تهیه و از طریق پرسشنامه الکترونیکی در اختیار گروه رتبه بندی قرار می‌گیرند، از این رو در سال 95-1394 برای افزایش دقت و سلامت این دسته از اطلاعات، تعداد مستندات مرتبط با این اطلاعات افزایش یافت به طوری که اطلاعات رتبه بندی سال جاری نسبت به سال‌های گذشته ، با دقت و حساسیت بیشتری جمع آوری شده است.
   وی با تاکید بر اینکه در این رتبه بندی به شاخص کیفیت پژوهش به عنوان یکی از مهمترین ماموریت‌های دانشگاه‌ها توجه شده است، خاطر نشان کرد: در سال جاری به مقالات پراستناد نسبت به دیگر مقالات و همچنین مجلاتی که در دسته‌های با کیفیت‌تر مانند دسته Q1 و یا Q2 قرار گرفته‌اند وزن‌های بیشتری اختصاص داده شد. همچنین تولیدات علمی دانشگاه‌ها با نوع Article، Note،Review و Letter با ضریب بیشتری نسبت به دیگر انواع لحاظ شده‌اند.
    به گفته دکتر خانکه ، اطلاعات مربوط به تعداد کتاب‌های تهیه شده اعضای هیات علمی، تعداد قراردادهای دانشگاه‌ها و تعداد مقالات مشترک بین المللی ، از دیگر شاخص‌هایی هستند که در سال جاری در جمع شاخص‌های رتبه بندیISC   قرار گرفتند.
    وی گفت: در سال 95-1394 علاوه بر تولیدات علمی دانشگاه‌ها در وب.آو.ساینس، تولیدات علمی نمایه شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نیز در رتبه بندی لحاظ شده است.
    دکتر خانکه در پایان این گفت وگو، خاطرنشان کرد: از سال 1389 که رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی کشور توسط ISC آغاز شد، هر ساله به تعداد این دانشگاه‌ها افزوده شده است به نحوی که در رتبه بندی سال 95-1394، تعداد 159 دانشگاه و موسسه پژوهشی در رتبه بندی ISC حضور داشتند که این تعداد نسبت به سال گذشته رشدی بیش از 14 درصد داشت.



   دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 22 گروه آموزشی تخصصی و هشت مرکز تحقیقات، به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 نیروی متخصص در رشته های خاص حوزه های " رفاه اجتماعی، سلامت اجتماعی (وتعیین کننده های آن)، سلامت روانی و توانبخشی" مانند کاردرمانی، گفتاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، فیزیوتراپی، مددکاری اجتماعی ، روانشناسی ، مشاوره خانواده، سالمند شناسی و همچنین روانپزشکی ، روانشناسی بالینی و پرستاری توانبخشی می پردازد ، که در برخی از این رشته ها به عنوان تنها برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی و phd ،  و یا ، نخستین مجری دوره های تحصیلات تکمیلی در کشور و حتی کشورهای منطقه شناخته شده است.


   دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مجموعه دانشگاههای علوم پزشکی کشور ، با دو بیمارستان تخصصی و  دو کلینیک تخصصی پزشکی – توانبخشی  ، زیر نظر وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی فعالیت می کند.


انتهای پیام /


تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 9986
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: