• 1401/08/23 - 17:34
  • - تعداد بازدید: 1005
  • - تعداد بازدیدکننده: 199
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
سرپرست کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:

دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، حداکثر امتیاز ارزیابی کتابخانه ها را از وزارت بهداشت کسب کرد

سرپرست کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (دوشنبه)، همزمان با هفته " کتاب و کتابخوانی " گفت: کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی طی چند سال متوالی، حداکثر امتیاز مربوط به ارزشیابی را در سامانه های وزارت بهداشت، کسب نموده است .

   سرپرست کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (دوشنبه)، همزمان با هفته " کتاب و کتابخوانی " گفت: کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی طی چند سال متوالی، حداکثر امتیاز مربوط به ارزشیابی را در سامانه های وزارت بهداشت، کسب نموده است .


    دکتر طلیعه ظریفیان در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه، ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن "هفته کتاب و کتابخوانی" افزود: کتاب از دیرباز عاملی مهم در سیر تحول جوامع و انتقال یافته های فکری بشر از نسلی به نسل دیگر و از سرزمینی به سرزمین دیگر را بر عهده داشته و به این سبب همواره در کانون توجه دانشمندان، عالمان و کنشگران اجتماعی بوده است و در این فرایند، کتابخانه ها به عنوان عامل واسط، نقش اصلی را در دگرگونی تمدنها و سر برآوردن اشکال جدیدی از زیست بشری، داشته اند.


    وی اظهار داشت: برگزاری مناسبت هایی مانند هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار، رونمایی و نمایش منابع جدید کتابخانه،  دعوت از فرهیختگان با توجه به زمینه موضوعی جلسات و همچنین مشارکت دانشجویان و اعضای هیات علمی با هدف ترویج فرهنگ مطالعه، تحقیق و ایجاد ساز و کارهای لازم برای رشد خلاقیت های علمی و تفکر عقلانی و روحیه جستجوگری را محقق می کند.


    عضو هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: در سامانه های مربوط به وزارت بهداشت، شاخص هایی نظیر میزان خرید منابع علمی، ارزیابی وب سایت کتابخانه، مشارکت در رویدادهای مربوط به حوزه کتاب و کتابخوانی، میزان فضای کتابخانه به نسبت تعداد دانشجویان، تعداد منابع علمی، اعتبار تخصیص یافته به کتابخانه، فرایند مدیریت بحران، نحوه ارائه خدمات اطلاع رسانی پزشکی به دانشجویان و فراهم بودن میز خدمت الکترونیک از سوی وزارت بهداشت برای ارزیابی کتابخانه ها مطرح شده که خوشبختانه کتابخانه مرکزی دانشگاه طی چند سال متوالی حداکثر امتیاز مربوط به ارزشیابی را در سامانه های وزارت بهداشت دریافت نموده است .


    دکتر ظریفیان ضمن تقدیر از خدمات همکاران کتابخانه مرکزی دانشگاه و مراکز تابعه گفت: همکاران فعال کتابدار در مجموعه کتابخانه مرکزی و کتابخانه های تابعه دانشگاه در تلاشند وب سایت های کتابخانه دیجیتال، وب سایت کتابخانه مرکزی و کتابخانه بیمارستان روانپزشکی رازی را همواره بروزرسانی نمایند .


    سرپرست کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تصریح کرد: در این وب سایت ها، کاربران و دانشجویان همواره می توانند جهت دستیابی به راهنماهای آموزشی، گالری تصاویر، دستیابی به اخبار بروز در حوزه اطلاع رسانی و کتاب، لینک های مفید، ابزارهای جستجوی تخصصی، آیین نامه و مالکیت معنوی، منابع دیجیتال و بانک‌های اطلاعاتی داخلی مگیران-نوپا- منبع یاب و غیره و همچنین بانکهای اطلاعاتی خارجی بروز و فعال به پرتال کتابخانه مرکزی، دیجیتال، کتابخانه بیمارستانی و کتابخانه دیجیتال پیام حنان مراجعه نموده و از این خدمات بهره مند شوند .


    وی اظهارداشت:  وب سایت کتابخانه مرکزی در زمینه راهنماها، لینک های پرکاربرد، درج اخبار بروز، مشاوره اطلاعاتی، بانک‌های اطلاعاتی داخلی و خارجی، فصلنامه ها، کتابخانه های تابعه، تور مجازی و قوانین و مقررات بروز، فعال و آماده ارائه خدمات به علاقه مندان می باشد.


    دکتر ظریفیان افزود: در تقویم کشور،  ۲۴ آبان روز کتاب و کتاب خوانی نامگذاری شده است و تا پایان هفته، هفته کتاب و کتابخوانی را در پیش داریم که به ترتیب با موضوعات " کتاب، دانش آموز، آینده " ، " کتاب، خانواده، زندگی آگاهانه " ، " کتاب، دانشجو، پیشرفت دانش بنیان " ، " کتاب، کتابخوانی و کتابدار " ، " کتاب، رسانه و زبان فارسی " ، " ناشران، کتاب فروشان و ارکان صنعت نشر" و " کتاب، ورزش و جوانمردی " از سوی موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، عنوان بندی شده است.


    وی در ادامه، در مورد برخی از تسهیلات و برنامه های دانشگاه به مناسبت هفته کتاب گفت: " بخشودگی جریمه های دیرکرد کتاب به مراجعان درهفته کتاب، برگزاری مراسم کافه کتاب شامل بزرگداشت مقام کتاب و کتابخوانی و تجلیل از کتابداران،  دعوت از فرهیختگان با توجه به زمینه موضوعی مطرح شده در کافه کتاب " از جمله برنامه های هفته کتابخوانی است .


    دکتر ظریفیان افزود: رویداد فرهنگی کافه کتاب که به صورت فصلی و مناسبتی در کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار می شود، پل ارتباطی با کاربران کتابخانه ایجاد می کند و در کافه کتاب این هفته، ضمن توجه به مناسبت اجتماعی هفته کتاب، موضوع اتیسم از دیدگاه متخصصان و خانواده به تبادل نظر گذاشته خواهد شد.


    سرپرست کتابخانه مرکزی دانشگاه با اشاره به ذخیره این کتابخانه، با  11 هزار و 214 نسخه کتاب لاتین، 15 هزار و 655 نسخه کتاب فارسی، گفت: امسال، تعداد ۵۱۰ عنوان کتاب فارسی ، ۷۶ عنوان کتاب لاتین اورجینال، ۶۵ کتاب لاتین افست، یک هزار و 350 عنوان  کتاب الکترونیک و همچنین ۳۶۹ کتاب فارسی جهت کتابخانه بیمارستان روانپزشکی رازی خریداری شده است .


    وی در پایان این گفت وگو، براساس گزارشی که از فعالیت کتابخانه مرکزی در پنج روز متفاوت و بصورت نمونه در مهر و آبان ماه جاری گرفته شده، افزود: تعداد منابع امانت گرفته شده توسط مراجعان، ۷۰ مورد در روز می باشد که  این رقم،  تعداد منابع تمدید شده را شامل نمی‌شود و امیدواریم در هفته کتاب و کتابخوانی و ایام دیگر شاهد رشد و توسعه فرهنگ کتابخوانی در دانشگاه و جامعه باشیم.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 24507
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: