• 1401/08/16 - 13:31
  • - تعداد بازدید: 1037
  • - تعداد بازدیدکننده: 203
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی دومین کنگره رصد اجتماعی کووید 19:

دانشگاه ها باید در مواجهه با معضلات ناشناخته، آماده باشند

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (دوشنبه) در جمع بندی دومین کنگره رصد اجتماعی کووید ۱۹ گفت: آمادگی معطوف به بحران ها نیست و دانشگاه ها باید در مواجهه با معضلات ناشناخته، آماده باشند .

   معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (دوشنبه) در جمع بندی دومین کنگره رصد اجتماعی کووید ۱۹ گفت: آمادگی معطوف به بحران ها نیست و دانشگاه ها باید در مواجهه با معضلات ناشناخته، آماده باشند .


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر مسعود فلاحی افزود: نتایج خوب و درس آموخته های کووید ۱۹ در این کنگره بررسی شد و  چالش‌ها، اهمیت رسانه‌ها و تمام ابعاد طی دو روز در دومین کنگره رصد اجتماعی رصد کووید ۱۹ از جهات مختلف با حضور متخصصان مجرب بررسی و تبیین شد که دستاوردهای خوبی را به همراه خواهد داشت.


    وی تصریح کرد: نکته کلیدی در مباحث بحرانی نظیر کرونا و غیر بحران، آمادگی ما در مواجهه با مشکلات است، بحث آمادگی معطوف به بحران کرونا نمی‌شود، بلکه تیم های تحقیقاتی همواره باید آماده باشند و سریع کار را آغاز کنند، گذشته از بحران و بلایا باید نسبت به همه وقایع عکس العمل نشان دهیم.


    معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: ما به عنوان دانشگاه باید در این زمینه در کشور شروع کننده باشیم، دانشگاه ها باید در مواجهه با معضلات ناشناخته آماده باشند و دوشادوش یکدیگر، جامعه را با آگاهی پیش ببرند.


     وی تصریح کرد:  در دومین کنگره رصد ۱۹ ، مکرر از سوی متخصصان مطرح شد که پیام ها، فرماندهی، مدیریت، دستورات افراد متناوب و متعدد بوده است که این نشان می‌دهد، ندانسته کارهایی پیش رفته و دانشگاه است که باید سطح دانسته ها را افزایش دهد .


   دکتر فلاحی با تاکید بر این نکته که هیچ اتفاقی خودبه‌خود اتفاق نمی افتد و خود به خود رفع نمی شود و بدون مداخله هیچ اتفاقی نمی افتد، افزود: بنابر این باید مداخله بهنگام را لازمه کار دانست  و بدانیم که صبر در برخی از مشکلات و وقایع همیشه استراتژی خوبی نیست، بلکه باید مداخله بهنگام با تصمیم علمی معتبر و مبتنی بر شواهد را در نظر داشته باشیم .


    وی همچنین اظهار داشت: نمی توان برای شواهد علمی و معتبر در یک نشست با حضور کارشناسان متعدد برای سطح کلان تصمیم‌گیری کرد، بلکه برای تصمیم گیری ها باید داده های در دسترس و معتبر از لحظه شروع، جمع‌آوری و کار به صورت علمی دنبال شود.


    وی تصریح کرد: در علم، پنهان کاری نداریم، باید اطلاعات در معرض دید همه دانش‌پژوهان، محققان و دانشمندان باشد تا تصمیمات مبتنی بر شواهد گرفته شود و این مهم نیازمند همت همگان و نقشه راه است.


   وی در پایان سخنانش ضمن تشکر از حمایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اهتمام رصدخانه اجتماعی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ابراز امیدواری کرد: یافته‌ها و درس آموخته های دومین کنگره رصد اجتماعی کووید ۱۹ ، موجب جریانات خوب در عرصه های علمی و اجتماعی کشور و مورد استفاده محققان قرار بگیرد.


    گفتنی است؛ دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید 19 از روز یکشنبه به مدت دو روز، به همت رصدخانه اجتماعی کووید 19 و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، و با حمایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.


    تعداد 142 مقاله به صورت سخنرانی و به شکل پوستر، پیرامون پنج محور « پیامدهای روانی، اجتماعی، اقتصادی حوادث، بلایا و رویدادهای بیولوژیک با تاکید بر همه گیری کووید 19 »، « سیاست ها، اقدامات، مداخلات و درس آموخته ها در حوادث، بلایا و رویدادهای بیولوژیک با تاکید بر همه گیری کووید 19 »، « درس آموخته های همه گیری کووید 19، فرصتی برای آمادگی در برابر حوادث، بلایا و رویدادهای بیولوژیک احتمالی در آینده »، « سیاست ها، اقدامات و مداخلات اثربخش در حوادث، بلایا و رویدادهای بیولوژیک با تاکید بر همه گیری کووید 19 »  و « نظام ارائه اطلاعات و اطلاع رسانی در حوادث، بلایا و رویدادهای بیولوژیک با تاکید بر همه گیری کووید 19 »، به شرکت کنندگان این کنگره ارائه شد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 24395
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: