به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
دومین اینوتک سلامت برگزار می شود/ ثبت نام از شرکت های فناور آغاز شد
برای شرکت در دومین اینوتک سلامت که در اوایل شهریورماه امسال برگزار می شود، ثبت نام از شرکت های فناور ، سازمانها و نهادهای حمایت کننده ، از طریق وب سایت اختصاصی اینوتک سلامت آغاز شد.
برای شرکت در دومین اینوتک سلامت که در اوایل شهریورماه امسال برگزار می شود، ثبت نام از شرکت های فناور ، سازمانها و نهادهای حمایت کننده ، از طریق وب سایت اختصاصی اینوتک سلامت آغاز شد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر " محمدمهدی آخوندی " رییس پژوهشگاه ابن سینا روز سه شنبه با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران ، افزود: دومین رویداد ملی اینوتک سلامت ، با همکاری مشترک مرکز رشد فناوری سلامت ابن سینا، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، وزارت بهداشت و جهاد دانشگاهی ، از سوم لغایت پنجم شهریورماه امسال در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار می شود.
وی گفت که این رویداد با حضور هسته ها و شرکت های فناور، دانشجویان و تیم های علاقه مند به کارآفرینی و دارای ایده ، سیاستگذاران حوزه سلامت ، مدیران موفق شرکت های دانش بنیان ، شرکت های بازارساز حوزه سلامت ، مدیران مراکز رشد فناوری و پارک های علم و فناوری ، با هدف " شکل گیری و توسعه اکوسیستم کارآفرینی و شبکه سازی در حوزه سلامت و توانمندسازی مدیریتی برای شرکت های نوپا، کمک به بازاریابی و بازارسازی و سرمایه گذاری در شرکت ها و هسته های فناور حوزه سلامت " برگزار می شود.
بگفته دکتر آخوندی ، دومین اینوتک سلامت ، با چهار محور " تجهیزات پزشکی و توانبخشی ، فرآورده های دارویی و تشخیصی ، خدمات گردشگری سلامت ، و فناوری اطلاعات پزشکی و سلامت " در قالب چهار هدف برگزار خواهد شد.
" در معرض قرار دادن و شناساندن قطب های شبکه سازی که در خلق اکوسیستم کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار حوزه ی سلامت برای کارآفرینان موثرند، توانمندسازی مدیریتی برای شرکت ها و هسته های نوپا ، انتقال تجربه سیاستمداران ، سرمایه گذاران و مدیران ارشد مراکزی که نقش هدایت محوری دارند ، کمک به بازاریابی و بازارسازی شرکت های دارای محصول از طریق نمایشگاههای جانبی ، و همچنین حمایت مادی و معنوی از شرکت های نوپا " از اهداف برگزاری دومین اینوتک سلامت است.
رییس پژوهشگاه ابن سینا با اشاره به اینکه " کارآفرینی " سیاست دولت است و الزامات آن فراهم شده است ، تاکید کرد: در اولین اینوتک که به همت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد و ادامه آن در دومین اینوتک سلامت اجرا خواهد شد، تلاش بر این است که شرایط مساعدی را برای برقراری ارتباط بین شرکت های فناور ، سرمایه گذاران و صندوق های حمایتی ، ایجاد کنیم تا اجرای مقررات با حمایت های مادی و معنوی، به سمت توسعه فناوری سوق داده شوند.
وی در همین راستا ، افزود: دبیرخانه دائمی برای اینوتک سلامت نیز ایجاد می شود و انشاالله " اینوتک سلامت " به عنوان عامل برقراری ارتباط و ادامه این حرکت ملی ، بتواند نتایج خوبی بر توسعه فناوری ، کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی داشته باشد.
*****
مهلت ثبت نام گروهی برای شرکت در دومین اینوتک سلامت ، تا 15 مرداد ماه است
دکتر " لادن گیاهی " مدیر مرکز رشد فناوری سلامت ابن سینا نیز در این نشست ، شناخت جامعه فناور از اینوتک و دستیابی به نتایج ارزشمند را مهمترین هدف برگزاری دومین اینوتک سلامت دانست .
وی افزود: شرکت های فناور در بخش جشنواره ، داوری می شوند و برترین آنها، مورد حمایت ارگانها و صندوقهای حمایتی قرار می گیرند.
وی بعنوان دبیر شورای سیاستگذاری اینوتک سلامت نیز تاکید کرد که ثبت نام از شرکت های فناور برای حضور در دومین اینوتک سلامت ، از طریق وب سایت اینوتک سلامت آغاز شده است .
دکتر گیاهی افزود: ثبت نام بصورت انفرادی و گروهی نیز انجام می شود و شرکت های فناور یا افراد ایده پرداز برای ارتقای سطح آگاهی و افزایش اطلاعات خود و یا برای آگاهی از اینکه چطور می توانند وارد مراکز رشد بشوند و یا راههای دریافت حمایت های مادی و معنوی را بدانند ، می توانند در اینوتک سلامت شرکت کنند.
وی با اشاره به اینکه تا 15 مردادماه ، مهلت ثبت نام های گروهی و شرکت ها است ، ادامه داد: با ثبت نام از سوی شرکت ها ، برنامه ریزی برای دو روز و نیم انها انجام می گیرد و حضور آنها در میزگردها و آموزش های مربیگری ، شروع امتیازدهی به این گروهها و شرکت های فناور است تا بهترین آنها نیز مورد حمایت سازمانها و ارگانهای حمایتی قرار بگیرند.
مدیر مرکز رشد فناوری ابن سینا ، فعالیت بخش نمایشگاهی دومین اینوتک سلامت را فرصتی برای شرکت جهت جذب در مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری دانست ، ضمن آنکه حضور صندوق های حمایتی در این نمایشگاه را نیز فرصتی برای معرفی و آگاهی جامعه با فعالیت های این صندوق ها ذکر کرد.
وی ، " گردشگری سلامت ( چالش ها و فرصت ها ) ، ارائه نوین خدمات پزشکی ، پروتوتایپ تا بازار تجهیزات پزشکی ، تشخیص و فرآورده های دارویی و مدلهای مشارکت ویژه شرکت های نوپا " را از جمله عناوین پانل ها ی دومین اینوتک سلامت عنوان کرد.
دکتر گیاهی همچنین برگزاری کارگاهها جهت دستیابی به راههای کاربردی در رفع مشکلات فناوری را از دیگر برنامه های اینوتک سلامت ذکر کرد و افزود: کارگاههایی همچون " حقوق مالکیت معنوی ، اصول و فنون مذاکره ، مدل و برنامه کسب و کار و طرح توجیهی ، بازاریابی تخصصی حوزه سلامت ، مبانی فرآیند تجاری سازی ، ارزش گذاری ایده و محصول " تلاش می کنند تا ضمن راهنمایی شرکت کنندگان و فناوران برای رویا رویی با مشکلات و رفع موانع در مسیر فناوری ، راههای جذب سرمایه گذاری و حمایت های مادی و معنوی را به آنان نشان دهند.
مدیر مرکز رشد فناوری ابن سینا ادامه داد: نهادهای مختلف ، حمایت از تعداد قابل توجهی از شرکت های فناور برگزیده را در حوزه تجهیزات پزشکی و گردشگری سلامت خواهند داشت و از سه شرکت برگزیده نیز برای حضور در دوره MBA سلامت پژوهشگاه ابن سینا حمایت می شود.
وی با اعلام آدرس وب سایت اینوتک سلامت به نشانی www.Inotechsalamat.com خاطرنشان کرد: درگاه ثبت نام الکترونیک این وب سایت بصورت انفرادی و گروهی، فعال بوده و آماده ثبت نام است .
*****
اینوتک سلامت ، مانند هر گردهمایی علمی دیگر نیست
دکتر" علی صادقی تبار" دبیر اجرایی رویداد ملی اینوتک سلامت نیز در بخش دیگری از نشست خبری برگزاری دومین اینوتک سلامت ، گفت : اینوتک سلامت، مانند هر گردهمایی علمی دیگر نیست.
وی افزود: اینوتک سلامت ، یک کار گروهی بزرگ در ارتباط با چگونگی استفاده از الزامات فناورانه را نشان می دهد ضمن آنکه از راهنمایی مراکز و اشخاص با تجربه استفاده می کند و سازمانهای حمایتی را با شرکت های برتر و فعال، جهت حمایت های هدفمند، آشنا می سازد.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور