• 1396/04/24 - 13:49
  • - تعداد بازدید: 5373
  • - تعداد بازدیدکننده: 56
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

دومین جشنواره "دانش آموختگی دوره های دکتری پژوهشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور" برگزار شد

دومین جشنواره "دانش آموختگی دوره های دکتری پژوهشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور" امروز (شنبه) با حضور مسئولان وزارت بهداشت و با شرکت 104 تن از دانش آموختگان برگزیده دکتری پژوهشی دانشگاههای تحت پوشش این وزارت ، به میزبانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سالن اجتماعات شهید احمدی روشن این دانشگاه برگزار شد.


   دومین جشنواره "دانش آموختگی دوره های دکتری پژوهشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور" امروز (شنبه) با حضور مسئولان وزارت بهداشت و با شرکت 104 تن از دانش آموختگان برگزیده دکتری پژوهشی دانشگاههای تحت پوشش این وزارت ، به میزبانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سالن اجتماعات شهید احمدی روشن این دانشگاه برگزار شد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر "رضا ملک زاده" معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در این مراسم ضمن تبریک به تمامی دانش آموختگان دکتری پژوهشی، گفت: افقی که برای 20 سال آینده پیش بینی می کنیم ، بسمت پزشکی دقیق است تا براساس آن ، درمان گسترش یابد.


   وی افزود: هم اکنون چون 50 درصد سرطان ها را تشخیص می دهیم ، می توانیم درمان کنیم و ان شاالله در 15 یا 20 سال آینده به مرحله ای از دانش می رسیم که تمام سرطان ها تشخیص و درمان شوند.


   دکتر ملک زاده اظهارداشت : ما از تمام ظرفیت مراکز پژوهشی استفاده کردیم و هم اکنون سالانه حداقل یکصد متخصص حوزه پژوهشی فارغ التحصیل می شوند و با توجه به فعالیت 700 مرکز تحقیقات مصوب در کشور، که هر یک می توانند پنج عضو هیات علمی پژوهشی داشته باشند، ظرفیت دانشگاهها و مراکز پژوهشی برای جذب فارغ التحصیلان این حوزه وجود دارد.


   وی تاکید کرد: هرچند که طی چند سال گذشته توانستیم بودجه و اعتبارات بیشتر به این حوزه اختصاص بدهیم ، اما همچنان باید این اعتبارات افزایش یابد و ما روی فارغ التحصیلان این حوزه سرمایه گذاری کنیم .


    معاون تحقیقات وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه آینده برای این فارغ التحصیلان، روشن است ، افزود: شرکت های دانش بنیان نیز جایگاه مناسبی برای این افراد است و حتی چه بهتر است که همه دانش آموختگان این حوزه ، یک شرکت دانش بنیان تاسیس کنند بخصوص که پیش بینی شده ، نظام سلامت سالانه 40 هزار میلیارد تومان گردش مالی دارد ، و فارغ التحصیلان می توانند بخوبی از این ظرفیت استفاده کرده و بسیاری از تولیدات مورد نیاز جامعه را به تولید برسانند.


    دکتر ملک زاده تصریح کرد که زیر ساخت های مورد نیاز این فعالیت ها طی سالهای گذشته وجود نداشت ولی خوشبختانه تلاش کردیم تا با صرف 70 درصد منابع برای ایجاد زیر ساخت ها ، پژوهش های معنی داری داشته باشیم.


    وی به وجود حدود 20 کهورت در سطح دانشگاههای علوم پزشکی کشور اشاره کرد و گفت: حدود 24 تا 25 میلیارد تومان در این حوزه سرمایه گذاری کردیم ، ضمن آنکه با برنامه ریزی ، افزایش سیستم نظام ثبت بیماریها در کشور را به یکصد مورد رساندیم و این زیر ساخت ها و امکانات ، به تمامی دانش آموختگان برای انجام امور پژوهشی کمک می کند.


   وی همچنین با اشاره به اینکه قبلا گرنت مناسب نداشتیم ولی الان به گونه ای افزایش یافته که مثلا بودجه نیماد دو برابر شده است ، خطاب به دانش آموختگان افزود: مقاله به تنهایی کافی نیست و باید کارهایی انجام بدهیم که باعث ارتقای سلامت جامعه بشود.


   دکتر ملک زاده به تکمیل و آغاز بکار طرح ملی " ایرانوم " که بزودی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی راه اندازی می شود و طرح " سلولهای بازیافتی " در کشور اشاره کرده و اظهارداشت: با رشد تعداد فارغ التحصیلان حوزه پژوهش و با سرمایه گذاری در زمینه پیشرفت های علمی ، امیدواریم یک جهش تحقیقاتی داشته باشیم و وارد عرصه مطالعات بین المللی بشویم.


    وی در پایان سخنانش با ابراز امیدواری که مشکلات این حوزه رفع شود، افزود: ما تمایل داریم که انتخاب داوطلبان دوره های دکتری پژوهشی نیز به دانشگاهها سپرده شود چرا که نمی توان اینکار را از طریق کنکور انجام داد.


    لازم به ذکر است ، در پایان این مراسم ضمن اهدای هدیه به 104 دانش آموخته دوره دکتری پژوهشی سراسر کشور، مسئولان وزارت بهداشت به دو تن از برترین دانش آموختگان این دوره به نام های دکتر" پانته آ ناظری " از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر " میثم مقبلی " از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، هدایای ویژه ای اعطا کردند.


     معاون تحقیقات وزارت بهداشت و دیگر مسئولان این وزارت همچنین با همراهی رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و معاونان ایشان، از اقدامات انجام شده برای اجرای طرح ملی " ایرانوم " در دانشگاه علوم بهزیستی دیدن کرده و از نزدیک نسبت به روند تکمیل امکانات آن آگاهی یافتند.


    پیش از سخنان دکتر ملک زاده نیز، رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به عنوان میزبان این مراسم ، قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و قائم مقام معاون آموزشی این وزارت نیز سخنرانی کردند.





انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


تهیه عکس : مظلومی

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 10443
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: