به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
دومین رویداد ملی " اینوتک سلامت " اوایل شهریورماه در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار می شود
رویداد ملی " اینوتک سلامت "، به عنوان رویداد مهم کارآفرینی و فناوری اختصاصی حوزه سلامت ، روزهای سوم تا پنجم شهریورماه برای دومین بار در کشور ، با مشارکت مرکز رشد فناوری سلامت ابن سینا جهاد دانشگاهی ، مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مرکز رشد تجهیزات پزشکی توانبخشی و اندام مصنوعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در این دانشگاه برگزار می شود.
رویداد ملی " اینوتک سلامت "، به عنوان رویداد مهم کارآفرینی و فناوری اختصاصی حوزه سلامت ، روزهای سوم تا پنجم شهریورماه برای دومین بار در کشور ، با مشارکت مرکز رشد فناوری سلامت ابن سینا جهاد دانشگاهی ، مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مرکز رشد تجهیزات پزشکی توانبخشی و اندام مصنوعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در این دانشگاه برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، این خبر در نشست مدیران و نمایندگان بخش های دولتی و غیردولتی در حوزه فناوری و کارآفرینی ، برگزار شده در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه علوم بهزیستی ، اعلام شد.
مدیران بخش های فناوری و کارآفرینی وزارت بهداشت ، سازمان بهزیستی ، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، دانشگاه های علوم پزشکی کرمانشاه و تهران ، دانشگاه صنعتی شریف ، جمعیت هلال احمر، انستیتو پاستور ایران و مدیران عامل شرکت های فناور در بخش غیردولتی ، جهت سیاستگذاری و ارائه نظرها و پیشنهادها برای اجرای با کیفیت وکمیت بهتر برنامه های دومین اینوتک سلامت ، در این نشست شرکت داشتند.
در ابتدای این جلسه ، دکتر " حمیدرضا خرم خورشید " گفت : شرایط کنونی کشور و نیاز به کارآفرینی و توسعه فناوری ، که رفع آن به نخبگان و قشر تحصیلکرده کشور سپرده شده است ، فرصتی برای ایفای نقش نخبگان و محققان در کشور ، ایجاد کرده است.
وی با اشاره به اینکه زمان زیادی برای رفع این نیاز نداریم ، افزود: باید در حین فرهنگ سازی و آموزش ، اقدامات عملی نیز انجام بدهیم که این تلاش برای مسئولان و مردم ، قابل لمس باشد.
دکتر خرم خورشید تاکید کرد: هرچند که باید نسبت به ایجاد واحدها و هسته های فناور اقدام کنیم و با مراکزی که تولید محصول می کنند، ارتباط داشته باشیم و یا در نمایشگاهها حضور یابیم، اما این کافی نیست .
وی افزود: اسناد بالادستی ، سیاستهای ابلاغ شده مقام معظم رهبری ، برنامه پنجساله ، برنامه های سلامت و ... ، اهداف بسیار بزرگی را برای این بخش ترسیم کرده اند که حتی ده درصد این اهداف ، بدون همکاری تمامی ارگانهای ذیربط ، امکانپذیر نیست .
رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، به برگزاری اولین اینوتک سلامت در سال گذشته توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اشاره کرد و گفت: این نشست ، اولین جلسه سیاستگذاری است تا با نظر ها و پیشنهادهای جمع اساتید و متخصصان این بخش ، بتوانیم نسبت به برگزاری دومین اینوتک سلامت اقدام کرده و حرکت موثری را در فرهنگ سازی ، آموزش و توانمندسازی دانشجویان و اعضای هیات علمی در بخش فناوری و کارآفرینی داشته باشیم.
*****
در ادامه این نشست ، دکتر گیاهی رییس مرکز رشد فناوری سلامت ابن سینا جهاد دانشگاهی ، گزارش کوتاهی از چگونگی برگزاری اولین اینوتک سلامت و سپس اقدامات انجام شده و برنامه های تدوین شده جهت برگزاری دومین اینوتک را ارائه داد.
به گفته وی ، این رویداد ملی ، با حضور هسته ها و شرکت های فناور، دانشجویان و گروههای علاقه مند به کارآفرینی و دارای ایده ، اشخاص سیاستگذار حوزه سلامت ، مدیران موفق شرکت های دانش بنیان ، شرکت های بازار ساز حوزه سلامت ، سرمایه گذاران خطرپذیر، مدیران مراکز رشد سلامت و پارک های علم و فناوری ، با هدف شکل گیری و توسعه اکوسیستم کارآفرینی و شبکه سازی در حوزه سلامت و توانمندسازی مدیریتی برای شرکت های نوپا، کمک به بازاریابی و بازارسازی و سرمایه گذاری در شرکت ها و هسته های فناور حوزه سلامت برگزار می شود.
وی هدف اصلی از برگزاری این رویداد ملی را " شکل گیری و توسعه اکوسیستم کارآفرینی در حوزه سلامت " با محورهای ؛ " فرآورده های دارویی و تشخیصی ، تجهیزات پزشکی و توانبخشی ، خدمات گردشگری و سلامت ، تکنولوژی صنایع غذایی ، فناوری اطلاعات پزشکی و سلامت و گیاهان دارویی " بیان کرد.
دکتر گیاهی تصریح کرد: تلاش می شود تا برگزاری این گردهمایی ، به " در معرض قرار دادن و شناساندن قطب های شبکه سازی که در خلق اکوسیستم کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار حوزه سلامت برای کارآفرینان موثرند " ، " توانمندسازی مدیریتی برای شرکت ها و هسته های نوپا " ، " انتقال تجربه بحث و تبادل نظر سیاستمداران ، سرمایه گذاران ، معاونت های فناوری و مدیران ارشد مراکزی که در خلق اکوسیستم کارآفرینی در قالب مراکز رشد نقش هدایت محوری دارند " ، کمک کند.
وی افزود: " کمک به بازاریابی و بازارسازی شرکت های دارای محصول مستقر در مراکز رشد از طریق نمایشگاههای جانبی " و " حمایت مادی و معنوی از شرکت های نوپا " از دیگر اهدافی است که با برگزاری دومین اینوتک ، محقق خواهد شد.
رییس مرکز رشد فناوری سلامت ابن سینا جهاد دانشگاهی ، مخاطبان دومین اینوتک را دانشجویان و گروههای علاقه مند به کارآفرینی و دارای ایده ، مراکز رشد حوزه سلامت و دانشگاههای علوم پزشکی ، هسته ها و گروههای کارآفرینی ، مدیران موفق شرکت های دانش بنیان ، افراد سیاستگذار و تاثیرگذار ، منتورها و سرمایه گذاران خطرپذیر ، معرفی کرد.
وی در ادامه سخنانش ، به برنامه پانل ها و کارگاهها ی دومین اینوتک و همچنین برنامه گروههای دارای ایده و نمایشگاه جانبی اینوتک اشاره کرد و گفت که وب سایت اینوتک هم اکنون قابل مشاهده است و بمرور اطلاعات آن کامل می شود.
*****
در ادامه نشست ، مدیران و نمایندگان بخش های فناوری و کارآفرینی دستگاههای دولتی و مراکز غیردولتی شرکت کننده ، پیشنهادهای خود را راجع به گزارش ارائه شده ، بیان کردند که مهمترین آنها به شرح زیر است :
- پانل ها از الان شکل بگیرند.
- تجربیات افرادی که قرارداد می بندند، ارائه بشود.
- صندوق ها ، سقف حمایت های خود را اعلام کنند.
- درصورتی که قرار باشد اینوتک بصورت سالانه و یا ... ادامه داشته باشد، لوگوی آن یکی شود.
- سایت ایجاد شده ، فرابخشی و برای همه اینوتک ها باشد.
- دبیرخانه واحدی داشته باشد.
- بحث خیران فناوری را در پانل اول وارد کنیم .
- اقدامات در جهت هویت بخشی به اینوتک باشد.
- در سیاست های مربوطه ، بحث های تخصصی و علوم انسانی مانند مالکیت فکری گنجانده شود.
- مباحث اکوسیستم ما از امسال با سال دیگر فرق کند و سیال بودن برخی مسایل را توجه کنیم.
- اینوتک دو بهتر است که روی چند موضوع مشخص اولویت دار، تمرکز کند.
- با همکاری فعالان حوزه صنعت ، چالش ها را مشخص و از آنها حمایت کنیم .
- سایت را تبدیل به پرتال کنیم .
- گردشگری سلامت ، به گردشگری دانش فناوری تبدیل شود.
- اینوتک قابلیتی داشته باشد تا خودش را جا بیاندازد.
- اینوتک ، دبیرخانه دائمی داشته باشد.
- مشاوران حقوقی و مدیریتی را در بحث مخاطبان اضافه کنیم .
- در برخی از موضوع ها ، نیاز به مشارکت دانشگاههای فنی و مهندسی داریم و در نظر داشته باشیم که هم افزایی نشان بلوغ و بالندگی این موضوع است.
*****
در ادامه این نشست و پس از جمع بندی از پیشنهادهای ارائه شده ، مدیران و نمایندگان بخش های دولتی و غیردولتی حوزه فناوری ، به اقتضای حیطه کاری و وظایفی که بعهده دارند ، چگونگی مشارکت خود در برگزاری رویداد ملی دومین اینوتک در شهریورماه امسال را اعلام کردند.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور