• 1401/08/15 - 08:30
  • - تعداد بازدید: 1208
  • - تعداد بازدیدکننده: 247
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به همت رصدخانه اجتماعی کووید 19 و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید 19، آغاز به کار کرد

دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید 19، صبح امروز (یکشنبه) با شرکت اعضای هیات علمی، متخصصان، دانشجویان و پژوهشگران حوزه سلامت اجتماعی در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی آغاز به کار کرد.

   دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید 19، صبح امروز (یکشنبه) با شرکت اعضای هیات علمی، متخصصان، دانشجویان و پژوهشگران حوزه سلامت اجتماعی در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی آغاز به کار کرد.


    به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، این رویداد به مدت دو روز، به همت رصدخانه اجتماعی کووید 19 و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، و با حمایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شده است و دارای امتیاز بازآموزی برای شرکت کنندگان می باشد.


   تعداد 142 مقاله به صورت سخنرانی و به شکل پوستر، پیرامون پنج محور « پیامدهای روانی، اجتماعی، اقتصادی حوادث، بلایا و رویدادهای بیولوژیک با تاکید بر همه گیری کووید 19 »، « سیاست ها، اقدامات، مداخلات و درس آموخته ها در حوادث، بلایا و رویدادهای بیولوژیک با تاکید بر همه گیری کووید 19 »، « درس آموخته های همه گیری کووید 19، فرصتی برای آمادگی در برابر حوادث، بلایا و رویدادهای بیولوژیک احتمالی در آینده »، « سیاست ها، اقدامات و مداخلات اثربخش در حوادث، بلایا و رویدادهای بیولوژیک با تاکید بر همه گیری کووید 19 »  و « نظام ارائه اطلاعات و اطلاع رسانی در حوادث، بلایا و رویدادهای بیولوژیک با تاکید بر همه گیری کووید 19 »، به شرکت کنندگان این کنگره ارائه می شود.


    در بخش « پیامدهای روانی، اجتماعی و اقتصادی حوادث، بلایا و رویدادهای بیولوژیک با تاکید بر همه گیری کووید  19»، پیامدهای کوتاه و بلندمدت در جمعیت عمومی، اقشار آسیب پذیر، ارائه دهندگان خدمات، نابرابری های پیامدهای روانی و اجتماعی و تعیین کننده های اجتماعی پیامدهای روانی و اجتماعی، مطرح می شود.


    در بخش « سیاست ها، اقدامات، مداخلات و درس آموخته ها در حوادث، بلایا و رویدادهای بیولوژیک با تاکید بر همه گیری کووید 19 »، موضوعاتی مانند "درس آموخته های مرتبط با سیاست ها، مداخلات و راهکارها ، تعیین کننده های اجتماعی موثر بر رفتار شهروندان در ابتلا و مرگ و میر در همه گیری کووید 19 و بحران های مشابه ، عوامل مرتبط با تدوین سیاست ها جهت مدیریت و کنترل ، مداخلات بازتوانی روانی و اجتماعی کارکنان نظام سلامت و رفاهی و فرسودگی شغلی کارکنان نظام سلامت و رفاهی" مطرح خواهد شد.


     آسیب شناسی وضعیت نظام ارائه اطلاعات و اطلاع رسانی موجود و مدل ها و الگوهای موفق و پیشنهادی نظام ارائه اطلاعات و اطلاع رسانی، نیز از جمله مباحث قابل توجه است که در بخش « نظام ارائه اطلاعات و اطلاع رسانی در حوادث، بلایا و رویدادهای بیولوژیک با تاکید بر همه گیری کووید 19 »، به تبادل نظر گذاشته می شود.


     رصدخانه اجتماعی کووید 19، با تاکید بر اهمیت دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید ۱۹، همراهی جامعه با سیاست ها و برنامه ها را زمینه ساز کنترل هر چه بهتر بحران و به حداقل رساندن آسیب های اجتماعی دانسته و از همه اعضای هیات علمی، متخصصان، پژوهشگران و دانشجویان برای شرکت در این رویداد ملی دعوت کرده است.


    گفتنی است که دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از اواخر سال 1399 بنا بر ابلاغ وزیر وقت بهداشت، مسئولیت تشکیل رصدخانه اجتماعی کووید 19 را بعهده گرفت که با تشکیل دبیرخانه رصدخانه و کارگروه های تخصصی پیرامون موضوعات مرتبط با ابعاد اجتماعی کووید 19 با همکاری اعضای هیات علمی و محققان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و دیگر دانشگاه های کشور، اقدام به طراحی و اجرای پروژه های تحقیقاتی پیرامون ابعاد اجتماعی کووید 19 کرد.


اخبار تکمیلی متعاقبا اطلاع رسانی می شود.


ادامه دارد...




تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 24339
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: