• 1396/06/07 - 12:09
  • - تعداد بازدید: 3298
  • - تعداد بازدیدکننده: 76
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

رئیس انجمن رادیولوژی ایران: تکنولوژی پیشرفته تصویربرداری سه بعدی از قلب، به تشخیص و درمان بیماری های قلب و عروق کمک می کند

رئیس انجمن رادیولوژی ایران در حاشیه نشست علمی تخصصی کاربرد پرینترهای سه بعدی در جراحی های قلب و عروق که در بیمارستان فوق تخصصی امید برگزار شد، گفت: این تکنولوژی ، به تشخیص و درمان بیماری های قلب و عروق کمک می کند.



   رئیس انجمن رادیولوژی ایران در حاشیه  نشست علمی تخصصی کاربرد پرینترهای سه بعدی در جراحی های قلب و عروق که در بیمارستان فوق تخصصی امید برگزار شد، گفت: این تکنولوژی ، به تشخیص و درمان بیماری های قلب و عروق کمک می کند.


    دکتر "جلال شکوهی " در جمع خبرنگاران ضمن تایید عملکرد پروژه " تهیه پرینت سه بعدی از قلب بیماران " از سوی انجمن رادیولوژی ایران، افزود: ارایه خدمات تشخیصی مناسب تر، کاهش زمان بستری (جهت تشخیص بیماری) ، بهبود روند درمانی و کم شدن هزینه ها از مزایای این فناوری است.


    وی با اشاره به اینکه تکنولوژی پیشرفته تصویربرداری سه بعدی سابق بر این در حوزه های صنعت و هنر استفاده می شد و اخیرا وارد حوزه پزشکی شده است ، گفت: کاربرد این تکنولوژی در حوزه پزشکی در جهان نیز از سابقه طولانی برخوردار نیست بلکه طی پنج یا شش سال اخیر در کشورهای پیشرفته جهان کاربرد پیدا کرده است.


    گفتنی است ، تکنولوژی پیشرفته تصویربرداری سه بعدی از قلب بیماران ، هم اکنون توسط چند متخصص بنام بیماری های قلب و عروق با محوریت دکتر " زهرا علیزاده ثانی " متخصص داخلی قلب و فلوشیپ تصویربرداری قلب و عروق ، و با همکاری شرکت " توان برتر پارسیان " از واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی جهت تبدیل تصویربرداری دو بعدی به سه بعدی ، و بیمارستان فوق تخصصی امید  به جهت وجود امکانات پیشرفته ، در این بیمارستان  اجرا می شود.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 10562
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: