• 1399/09/11 - 20:34
  • - تعداد بازدید: 2370
  • - تعداد بازدیدکننده: 102
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

رئیس جدید دبیرخانه مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی معرفی شد

رئیس جدید دبیرخانه مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (سه شنبه) طی مراسمی با حضور رئیس و معاون توسعه دانشگاه، رئیس و مدیر بیمارستان روانپزشکی رازی و اعضای هیات مدیره خیریه این بیمارستان معرفی شد.

   رئیس جدید دبیرخانه مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (سه شنبه) طی مراسمی با حضور رئیس و معاون توسعه دانشگاه، رئیس و مدیر بیمارستان روانپزشکی رازی و اعضای هیات مدیره خیریه این بیمارستان معرفی شد.


   به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در این مراسم، دکتر مسعود فلاحی خشکناب به عنوان رئیس جدید دبیرخانه مشارکت های اجتماعی دانشگاه معرفی ، و از خدمات دکتر حسن رفیعی رئیس سابق این دبیرخانه قدردانی شد.


   دکتر حمیدرضا خانکه رییس دانشگاه در ابتدای این مراسم، با اشاره به ترور ناجوانمردانه دکتر فخری‌زاده و عرض تسلیت به مناسبت شهادت مظلومانه ایشان، گفت: این شهید بزرگوار یکی از ستون‌های دانش هسته‌ای کشور بشمار می‌رفت، و با عنایت خداوند عاملان این جنایت به اشد مجازات می‌رسند.


   وی در ادامه با اشاره به تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران تصریح کرد: در شرایط استثنایی و بحران باید در اعمال تحریم ها استثنا قائل شد، اما مدعیان حقوق بشر، از ارسال ابتدایی ترین تجهیزات تحت عنوان تحریم خودداری می‌کنند. کشورهای غربی برای گربه های آفریقایی کمیته تشکیل می دهند، اما چشمان خود را در مقابل جنایات علیه مردم یمن می‌بندند.


   رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اشاره به  پاندمی کووید19 و مشکلات اقتصادی کشور، اظهار کرد: منابع محدود است و شرایط اقتصادی نیز به دلیل تحریم‌ها مناسب نیست، با این حال دانشگاه در مسیر تعالی قرار گرفته و شرایط به خوبی پیش می‌رود.


   وی تاکید کرد: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی باید  رسالت و سهم خود را در مهار پاندمی کرونا انجام دهد و در این راستا موقتا بخش ایثار بیمارستان روانپزشکی رازی به این موضوع اختصاص داده می شود.


   دکتر خانکه با تشریح دیدگاه خود در حوزه اجتماعی گفت: دانشگاه نیاز دارد تا با مردم کار کند و فعالیت‌های دانشگاه و زحمات کارکنان و اساتید دانشگاه باید دیده شود. مشارکت‌های اجتماعی صرفا کمک مالی نیست بلکه دیده شدن دانشگاه است. باید خیرین، کارکنان و مراجعان دانشگاه، سفیر ما باشند.


   وی افزود: مردم باید بدانند، شاخص‌ترین اساتید، پژوهشگران و دانشجویان در این دانشگاه حضور دارند و انگیزه و هدف بنده معرفی بهتر دانشگاه، توانمندی‌ها و ماموریت خاص آن است. بسیاری از فارغ‌التحصیلان دانشگاه در سازمان بهزیستی، هلال احمر و سایر سازمانها در حال ارائه خدمت هستند.


   رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: باید به سمتی برویم که علاوه بر کاهش هزینه‌ها بتوانیم درآمدزایی داشته باشیم و منابع پایداری را ایجاد کنیم تا در شرایط بد اقتصادی دچار مشکل نشویم.


   وی با اشاره به کمک های خیرین به دانشگاه و بیمارستان‌های زیر مجموعه تصریح کرد: خیرین با نیت خیر به ما کمک می‌کنند و از زحمات خیرین تشکر می کنم.


   دکتر خانکه ضمن تشکر از تلاش‌ها و اقدامات دکتر رفیعی در دوره مسئولیتشان، اظهار کرد: دکتر رفیعی از نخبگان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی هستند و زحمات زیادی را در دوره مسئولیت خود متقبل شدند. از این به بعد نیز طبق قولی که داده‌اند، در این حوزه کنار ما خواهند بود.


   رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: دکتر فلاحی نیز در زمینه خیریه و فعالیت‌های خیر، سابقه زیادی دارند و انگیزه خاص دارند. راه اندازی صندوق رفاه دانشگاه یکی از خدمات دکتر فلاحی است، ایشان در راه اندازی خیریه بیمارستان رازی نیز مشارکت داشته اند.


   وی خطاب به دکتر فلاحی تاکید کرد:  تقاضای من این است که ضمن حضور پر قدرت، فضا برای حضور خیرین شفاف و امن باشد. شفافیت و توجه به قانون در دستور کار خیریه بیمارستان روانپزشکی رازی  و سایر مراکز باشد.


   دکتر خانکه امضای تفاهم نامه میان دانشگاه و موسسه خیریه بیمارستان را بسیار موثر ارزیابی کرد و افزود: با نگاه مثبت و با قوت پشت این تفاهم نامه و فعالیت های خیرین هستیم.


30 تا 50 درصد درآمد دانشگاه‌های مطرح دنیا از امور خیریه تامین می‌شود


   دکتر حسن رفیعی طی سخنانی در این مراسم گفت: خیلی خوشحالم از اینکه دکتر فلاحی مسئولیت این مجموعه را به عهده گرفته اند، کمکی لازم باشد در خدمت هستم. دکتر فلاحی به دلیل سابقه و تجربه خوبی که در این حوزه دارند، منشا خدمات فراوانی می شوند.


   عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در ادامه افزود:  در یک دوره و شرایط ویژه کار به عهده بنده گذاشته شد و تحولاتی در خارج از دانشگاه اتفاق افتاد که در روند کار تاثیر داشت. معاونت اجتماعی در وزارتخانه تعطیل شد. بر همین اساس حضور خود را خیلی موفق ارزیابی نمی‌کنم.


   دکتر رفیعی با اشاره به اینکه عمده تمرکز خیرین در امور درمان است، تاکید کرد: 30 تا 50 درصد درآمد دانشگاه‌های مطرح دنیا از خیریه‌ها تامین می شود. خیرین باید برای تحقیقات، آموزش و امور دانشجویی نیز پیش قدم شوند و لازم است در این زمینه فرهنگسازی و اطلاع‌رسانی شود.


 شورای سیاستگذاری مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه تشکیل شود / راه اندازی موسسه خیریه بیمارستان رفیده


   در ادامه دکتر فلاحی خشکناب رییس جدید دبیرخانه مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه گفت: از خداوند می خواهم کمک کند تا بتوانیم مشکلات بیماران را کم کنیم. هیچ تمایلی برای قبول پست نداشتم و هیچ انگیزه مادی و دنیوی ندارم.


   دکتر فلاحی ادامه داد: دکتر رفیعی از بزرگان و خیرین دانشگاه هستند و پیش از این نیز در امور خیر یکی از افراد پیش قدم بودند و هستند.


   وی تصریح کرد: خوشبختانه با امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه و خیریه بیمارستان، در واقع خیریه با مجوز وزارت کشور دوباره راه اندازی می‌شود و لازم است، شبکه خیرین تشکیل و خیرین را دور هم جمع کنیم. هدف، کمک به مردم و جامعه است.


   دکتر فلاحی تصریح کرد: تلاش می کنیم، موسسه خیریه بیمارستان رفیده تشکیل شود و بنیاد خیریه حامیان دانشگاه نیز راه اندازی می شود.


   وی از  رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، تشکیل شورای سیاستگذاری مشارکت‌های اجتماعی را خواست و افزود: احکام اعضای این شورا در صورت موافقت ریاست دانشگاه، ابلاغ و این شورا فعالیت خود را برای کمک به امور خیریه آغاز می کند.


کمک 15 میلیارد ریالی خیرین به بیمارستان روانپزشکی رازی


   دکتر رضا دانشمند، رییس بیمارستان روانپزشکی رازی در ادامه این مراسم گفت:  طی یک سال گذشته بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان جذب مشارکت خیرین را داشته‌ایم، و این میزان در مهر سال جاری به 475 میلیون تومان رسیده است.


   وی تصریح کرد: یکی از اولین کارهای بنده از زمان آغاز مسئولیت، تعیین تکلیف خیریه بیمارستان بود. و برای فعالیت موسسه خیریه بیمارستان رازی، 50 نفر از خیرین را دعوت کردیم، انتخابات برگزار شد و اعضای موسسه با رای اعضا مشخص شدند، اعضای هیات مدیره تقریبا اعضای قبلی هستند و تنها نام خیریه از " ثامن‌الحجج " به "خیریه بیمارستان رازی " تغییر یافت.


   دکتر دانشمند با تقدیر از خدمات واحد مشارکتهای اجتماعی بیمارستان، اظهار کرد: واحد مشارکت‌های بیمارستان طی یک سال گذشته، تلاش های زیادی کرد  و در حد تامین نیازهای روزمره بیمارستان اقدامات مناسبی را انجام داد.


   رییس بیمارستان از تدارک برای انجام فعالیت‌های تبلیغی و رسانه‌ای خبر داد و افزود: به زودی کمپین تبلیغاتی بیمارستان روانپزشکی رازی شروع بکار می کند.


درآمد 35 میلیارد دلاری دانشگاه‌های مطرح دنیا از خیرین / تشکیل بنیاد حامیان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی


   در ادامه، دکتر محمدی قرقانی عضو هیات علمی دانشگاه نیز در سخنانی با تشریح شرایط کمک های مردمی و خیریه در دانشگاه های مطرح دنیا، تصریح کرد: موضوع وقف و امور خیریه یکی از برنامه‌های مهم دانشگاه‌های مطرح آمریکایی و اروپایی است. دانشگاه هاروارد در سال 35 میلیارد دلار از محل موقوفات و خیریه درآمد دارد.


   وی افزود: دانشگاه پرینستون 55 درصد از منابع مالی سالانه خود را از خیریه، وقف و کمک های مردمی بدست می آورد. این موضوع در کشورمان نیز متداول است و بسیاری از دانشگاه های کشور بخشی از درآمد خود را برای گسترش فضاهای آموزشی، تحقیقاتی، درمانی و ... را از طریق خیرین تامین می‌کنند.


   این عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی همچنین ادامه داد: اقدامات و مطالعات لازم برای تشکیل بنیاد حامیان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با کمک و زیر نظر دکتر رفیعی انجام شده است و به زودی این بنیاد با هدف تمرکز  بر جذب منابع مالی از طریق خیرین، فارغ‌التحصیلان و ... تشکیل خواهد شد.


   در پایان این مراسم، لوح تقدیر و هدیه‌ای از سوی رییس دانشگاه به دکتر رفیعی اهداء ، و ابلاغ ریاست " دبیرخانه مشارکت‌های اجتماعی " به دکتر فلاحی اعطا شد.



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: پیرهادی

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 17865
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: