• 1397/12/19 - 10:05
  • - تعداد بازدید: 5706
  • - تعداد بازدیدکننده: 100
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی: این دانشگاه، حامی ایده های خلاقانه برای رسیدن به محصول مورد نیاز جامعه است

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی عصر روز شنبه طی سخنانی در مراسم اختتامیه اولین استارتاپ تریگر حوزه توانبخشی کشور گفت: این دانشگاه، حامی ایده های خلاقانه برای رسیدن به محصول مورد نیاز جامعه و عرضه آن به بازار است.


گالری تصاویر


   رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی عصر روز شنبه طی سخنانی در مراسم اختتامیه اولین استارتاپ تریگر حوزه توانبخشی کشور گفت: این دانشگاه، حامی ایده های خلاقانه برای رسیدن به محصول مورد نیاز جامعه و عرضه آن به بازار است.


    دکتر" امیرمسعود عرب " در جمع دانشجویان ایده پرداز و اساتید دانشگاه های کشور، مدیران و صاحبان سرمایه ، افزود: قاعده علم، هرمی شکل است. انتظار نداریم که همه ایده های ارائه شده در اولین استارتاپ تریگر حوزه توانبخشی، به عمل در بیاید بلکه باید ایده های زیادی ارائه بشوند تا بخشی از آن بتواند به محصول مورد نیاز جامعه تبدیل شود.


    وی با ابراز امیدواری که برگزاری رویداد استارتاپ تریگر حوزه توانبخشی سبب رشد و شکوفایی فناوری در حوزه توانبخشی شده باشد، اظهارداشت: فاز اول دستیابی به این هدف ، ارائه ایده های زیاد است و فاز دوم آن، ورود شرکت های خصوصی و دولتی سرمایه گذار به این فعالیت ها و کمک به فناوران برای تبدیل برخی از ایده ها به محصول است.


    رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تاکید کرد که مسئولان این دانشگاه برای تبدیل ایده های خلاقانه به محصول کمک می کنند تا ان شاالله به سرمنزل مقصود برسیم.


   دکتر عرب در پایان سخنانش، از تمامی مسئولان، اساتید، دانشجویان و سرمایه گذاران شرکت کننده در این رویداد علمی و کشوری تشکر کرد.


   لازم به ذکر است، اولین استارتاپ تریگر حوزه توانبخشی کشور تحت عنوان " به توان فناوری " به همت مدیریت توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی یک ماه گذشته در سالن شهید احمدی روشن دانشگاه علوم بهزیستی برگزار شد.


   این رویداد تخصصی، بصورت یک روز درهرچهارهفته با برگزاری مراحل " ثبت نام (92 نفر)، توجیه و آموزش شرکت کنندگان (توسط منتورها)، جمع آوری ایده های شرکت کنندگان (33 ایده)، انتخاب ایده های برتر (17 ایده) و تشکیل 17 گروه برای پیاده سازی آموزش ها روی ایده های منتخب، و در نهایت، انتخاب پنج تیم برتر با ایده های هماهنگ با نیازهای جامعه " و همچنین آموزش های مداوم کسب وکار که در طول چهارهفته توسط منتورها انجام شد، هدف " آموزشی و ترویجی در حوزه فناوری توانبخشی " را پیگیری کرد.


    این رویداد علمی با حضور مدیردفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی، مدیران شرکت های سرمایه گذاری دولتی و خصوصی، اعضای هیات علمی و دانشجویان رشته های توانبخشی و فنی – مهندسی دانشگاه های کشور، ضمن انتخاب و معرفی پنج ایده برتر این رویداد و اهدای جوایز به گروه های ایده پرداز آنها، به کار خود پایان داد.


   دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات در رشته های خاص سه حوزه سلامت ( رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی و توانبخشی ) همچون " فیزیوتراپی، کاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، گفتاردرمانی، مدیریت رفاه و سلامت اجتماعی، مددکاری اجتماعی، مشاوره و روانشناسی بالینی، سلامت در حوادث و بلایا، و همچنین روانپزشکی، روانشناسی، پرستاری توانبخشی و ... " ، ضمن تعلیم و تربیت نیروی متخصص، از طریق مدیریت توسعه فناوری سلامت و مرکز رشد فناوری این دانشگاه، در طراحی و اجرای پروژه های ملی و منطقه ای مشارکت دارد.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13920
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: