• 1395/08/19 - 14:24
  • - تعداد بازدید: 2904
  • - تعداد بازدیدکننده: 76
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

رئیس دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت: فقط 190 شرکت از 675 شرکت دانش بنیان ، محصول تجاری شده دارند

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت روز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه دومین رویداد ملی اینوتک سلامت ، اعلام کرد: فقط 190 شرکت از 675 شرکت دانش بنیان ، محصول تجاری شده در بازار دارند.



   رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت  روز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه دومین رویداد ملی اینوتک سلامت ، اعلام کرد: فقط 190 شرکت از 675 شرکت دانش بنیان ، محصول تجاری شده در بازار دارند.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، دکتر " حسین وطن پور" با اشاره به اینکه تولید فعلی کشور رو به رشد است ، ولی خوب نیست ، افزود: در حال ارزیابی وضعیت تمامی شرکت های دانش بنیان  و بررسی مشکلاتشان هستیم.


    وی گفت:  هم اکنون 18 هزار عضو هیات علمی و شش هزار دانشجوی دکتری در دانشگاههای علوم پزشکی کشور مشغول هستند ولی خروجی دانشگاهها  بلحاظ  فناوری ، پائین است.


   وی تصریح کرد: تلاشهایمان در حوزه پژوهش خوب بوده و شیب خوبی را در مقایسه با دیگر کشورهای منطقه  بلحاظ پژوهشی  داریم ، اما در میان دانشگاههای فناور دنیا ، نامی از دانشگاههای ایران بچشم نمی خورد.


   دکتر وطن پور ادامه داد: این درحالی است که 33 دانشگاه در کشور امریکا و حتی سه دانشگاه در کره جنوبی ، جزو دانشگاههای فناور دنیا هستند .


   وی درعین حال، رشد بخش آموزش را در دانشگاههای کشور ، خوب ارزیابی کرد و گفت: رشد آموزش و تربیت نیروی متخصص در دانشگاههای ایران بگونه ای است که جزو پنج کشور اول دنیا در تربیت نیروی متخصص است.


   رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد دانش بنیان ، افزود: امروزه ، صنعتی موفق خواهد بود که  روی " دانش " ، بنا شده باشد.


   وی با بیان سهم ایران در بخش سرمایه گذاری ریسک پذیر، درصد بهره وری در طرح های فناوری و چشم انداز 1404 ، گفت: سهم ما از بازار جهانی در سال 1404 ، باید معادل 200 میلیارد دلار شود و با توجه به اینکه هم اکنون ، این سهم فقط 181 میلیون دلار می باشد ، باید تلاش مضاعفی در این زمینه داشته باشیم.


   وی با یادآوری این نکته که امکانات  کشور ما فوق العاده است و سهم بزرگی از آن ، به حوزه سلامت اختصاص می یابد، افزود: مشکل بودجه نداریم و منابع متعددی وجود دارند که بتوانیم از طریق آنها ، از شرکت های فناوری حمایت کنیم اما باید بسرعت بسوی دانشگاههای نسل سه و چهار برویم.


   وی همچنین با نشان دادن جدولی از تقسیم بندی دانشگاهها براساس تولیدات آنها ، ادامه داد: مثلا ، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی براساس امکانات و پتانسیل علمی و عملی ، قرار است قطب تولید تجهیزات توانبخشی و اندام مصنوعی در کشور شود.


   وی اظهارداشت: دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت  دارای ماموریت مشخص و هدف تعریف شده ای است ، که با فعالیت 14 کمیته فنی و از طریق چهار صندوق حمایتی ، تلاش می کند تا از دانشگاهها و مراکز علمی فعال در زمینه فناوری ، پشتیبانی کند.


   رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت بصراحت برای هرگونه پشتیبانی و حمایت از ایده پردازان و فناوران اعلام آمادگی کرد و افزود: با توجه به امکاناتی که وجود دارد ، اساتید و دانشجویان دکتری از این فرصت ها بهره گرفته، هدفمند و با هم حرکت کرده و از امکانات موجود خوب استفاده کنند.


*****


رییس پژوهشگاه ابن سینا: امیدوارم دومین اینوتک سلامت ، فضای لازم فعالیت شرکت های دانش بنیان را ایجاد کند


   رییس پژوهشگاه ابن سینا در مراسم افتتاحیه  دومین رویداد ملی اینوتک سلامت ابراز امیدواری کرد که این رویداد بتواند فضای لازم برای فعالیت شرکت های دانش بنیان را ایجاد کند.


   دکتر " محمدمهدی آخوندی " طی سخنانی به کار مشترک این پژوهشگاه ، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، در برگزاری همایش ملی اینوتک سلامت 2 ، اشاره کرد و پشتیبانی وزارت بهداشت  در کنار این سه مجموعه را بسیار حائز اهمیت خواند.


   وی در خصوص ایجاد دبیرخانه دائمی برای اینوتک سلامت ، تاکید کرد که این دبیرخانه ، از نهادهایی خواهد بود که به عنوان زنجیره اصلی در این مسیر حرکت می کند و ان شاالله این حرکت نهادینه شود و منشاء خیر و برکت گردد.


*****



    لازم به ذکر است ، " اینوتک سلامت " رویداد مهم کارآفرینی و فناوری اختصاصی حوزه سلامت است که برای دومین بار در کشور و به دنبال حرکت مبتکرانه و موفق دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در برگزاری نخستین رویداد اینوتک سلامت، با مشارکت  دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، مرکز رشد فناوری سلامت ابن سینا، مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، وزارت بهداشت ، جهاد دانشگاهی و دهها مرکز علمی دیگر ، از امروز (چهارشنبه) در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شده است.


    در این همایش سه روزه ، حداقل حدود 300 تن از مسئولان شرکت‌های فناور، دانشجویان و علاقه مندان به کارآفرینی و دارای ایده، سیاست‌گذاران حوزه سلامت، مدیران موفق شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های بازار‌ساز حوزه سلامت، سرمایه‌گذاران خطر‌پذیر و مدیران مراکز رشد سلامت و پارک‌های علم و فناوری حوزه سلامت از سراسر کشور برای حضور در پانل ها و کارگاههای تخصصی و همچنین دیدن نمایشگاه محصولات تولیدی شرکت های فناور که بمناسبت این همایش برپا شده ، شرکت کردند.


   این رویداد ملی ، با چهار محور " تجهیزات پزشکی و توانبخشی ، فرآورده های دارویی و تشخیصی ، خدمات گردشگری سلامت ، و فناوری اطلاعات پزشکی و سلامت " ، در قالب اهداف مدیران مراکز رشد و پارک های علم و فناوری ، و کارآفرینان و شرکت های فناور، برگزار شده است.


    مدیران مراکز رشد و پارک های علم و فناوری با هدف  " برندسازی در بین نهادهای تأثیرگذار و اکوسیستم کارآفرینی در تجاری سازی و فناوران در حوزه سلامت ، شناسایی و جذب شرکت های فناور و گروههای کارآفرین دارای فناوری های نوظهور زود بازده و برتر در حوزه سلامت ، ایجاد فضای ارتباطی و تبلیغاتی در نمایشگاه جانبی ، معرفی هسته ها و شرکت های فناور جهت شرکت های زیر مجموعه در این رویداد ، ایجاد فضای ارتباطی با مربی گری برای شرکت ها و هسته های فناور ، ارتباط با شرکت های بازارساز و تبادل گر فناوری محصولات دانش بنیان حوزه سلامت و شبکه های اطلاع رسانی بازاریابی و فروش و حضور در پانل های ویژه و کارگاه های تخصصی "  در دومین اینوتک سلامت شرکت کرده اند.


    " ارتباط مستقیم با صندوق های سرمایه گذاری و سرمایه گذاران خطرپذیر، افراد سیاست گذار و تأثیرگذار، تبادگران فناوری و بازارسازان، مدیران موفق شرکت های دانش بنیان، مربیان و منتورهای با تجربه در حوزه سلامت و مراکز رشد و پارک های علم و فناوری ، بهره گیری از فضای نمایشی محصولات و خدمات ، بهره گیری از فضای مربی گری و منتورینگ توسط افراد خبره در زمینه ها ی تدوین طرح توجیهی، برنامه کسب و کار و مدل کسب و کار، ارزش گذاری فناوری، بازاریابی و فروش " ، نیز اهداف مسئولان شرکت های فناور و کارآفرینان را از شرکت در این همایش ملی تشکیل می دهد.


     اینوتک 2  همچنین ، مسئولان شرکت های فناور و کارآفرینان را نسبت به  چگونگی  " ارائه طرح به سرمایه گذاران و داوران، اخذ مجوزها و استانداردها ، بهره گیری از کارگاه کاربردی ، استفاده از کریدورهای مذاکره برای ایجاد همکاری با صندوق های سرمایه گذاری و سرمایه گذاران خطرپذیر ،کارگزاران تباد گران فناوری و بازارسازان ، ارائه طرح در جشنواره و بهره گیری از حمایت های مالی حامیان رویداد ، تسهیل فرایند ورود به مراکز رشد و پارک های علم و فناوری " ،  آگاهی می دهد.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


تهیه عکس : صحت

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 9341

تصاویر

کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: