• 1401/04/14 - 16:32
  • - تعداد بازدید: 751
  • - تعداد بازدیدکننده: 189
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

رئیس مرکز IT وزارت بهداشت: اولویت ما توسعه و تکمیل نسخه نویسی الکترونیک است

رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت بابیان این‌که یکی از دغدغه‌های اصلی و اساسی ما اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیک در کشور است، گفت: اولویت ما در وزارت بهداشت، توسعه و تکمیل پروژه نسخه‌نویسی الکترونیک است که اجرای آن، نفع مردم و حوزه سلامت را به دنبال دارد.

   رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت بابیان این‌که یکی از دغدغه‌های اصلی و اساسی ما اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیک در کشور است، گفت: اولویت ما در وزارت بهداشت، توسعه و تکمیل پروژه نسخه‌نویسی الکترونیک است که اجرای آن، نفع مردم و حوزه سلامت را به دنبال دارد.


    به گزارش وبدا، دکتر امین بیگلرخانی این مطلب را در همایش مدیران آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور، که مهندس " سمیه ناظری " مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز شرکت داشت، بیان کرد.


    وی اظهار داشت: همزمان با توسعه و تکمیل نسخه‌نویسی الکترونیک، پروژه پرونده الکترونیک سلامت نیز برای مراجعین به مراکز بهداشتی و درمانی در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفته است که با جدیت آن را دنبال خواهیم کرد.


    وی تصریح کرد: طبق توافق انجام‌شده، پنل های بیمه‌ها در نسخه‌نویسی آنلاین به‌صورت یکپارچه عمل خواهند کرد چراکه تا پیش از این، پزشکان مشکلاتی درخصوص ثبت نسخه بیمار در پنل های مختلف بیمه‌ای داشتند که تصمیم بر این شد تا پنل یکپارچه‌ای در طرح نسخه‌نویسی الکترونیک از سوی وزارت بهداشت ارائه شود و به همه پنل های بیمه‌ای متصل باشد.


    رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت ادامه داد: با این اقدام همه بیمه‌ها به پلتفرم نسخه‌نویسی الکترونیک وزارت بهداشت متصل می‌شوند و پزشکان نیز به زحمت نخواهند افتاد که نسخه هر بیمار را در پنل بیمه‌ای جداگانه‌ای ثبت کنند بلکه نسخه بیمار با هر بیمه‌ای، ثبت می شود.


    دکتر بیگلرخانی ضمن تاکید بر اهمیت تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای بیماران، یادآور شد: از مهم‌ترین نقاط قوتی که پرونده الکترونیک سلامت برای بیماران ما در مراکز بهداشتی و درمانی دارد، ثبت تاریخچه مراجعات، نوع بیماری و نوع داروهای مصرف‌شده است و از سوی دیگر، با اجرای این طرح، خطاهای پزشکی در تشخیص به حداقل خواهد رسید.


    رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت تاکید کرد: در تلاش هستیم تمامی سامانه‌های وزارت بهداشت را به همدیگر متصل کنیم تا همه حوزه‌های مختلف بهداشت و درمان از نظر اطلاعاتی و آماری یکپارچه شوند و ارائه خدمت به مردم در بهترین شرایط خود قرار گیرد؛ بنابراین فعلا هیچ سامانه‌ای در مجموعه وزارت بهداشت طراحی نخواهد شد و در شرایط فعلی ساماندهی و هدفمندسازی سامانه‌های کنون در اولویت کاری ما قرار دارد.


    دکتر بیگلرخانی با بیان این‌که مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در تامین زیرساخت‌های اطلاعات مدیریت بیماری کرونا و همچنین رصد آماری پوشش واکسیناسیون کرونا بسیار خوش درخشید، گفت: زحماتی که در این حوزه صورت گرفته است، همگی مرهون تلاش‌ها و پیگیری‌های مجدانه همکاران ما و همچنین در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است که از زحمات همه آنان تقدیر و تشکر می کنیم.


انتهای پیام/


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 23107
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: