به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه : مهمترین کار در حوزه فناوری ، رفع موانع و مشکلات است
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مراسم افتتاحیه دومین رویداد ملی " اینوتک سلامت " گفت : مهمترین کار در حوزه فناوری ، رفع موانع و مشکلات است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مراسم افتتاحیه دومین رویداد ملی " اینوتک سلامت " گفت : مهمترین کار در حوزه فناوری ، رفع موانع و مشکلات است.
دکتر " حسین کریم " افزود: اتفاقات خوبی در این حوزه شاهد بودیم اما با موانع سخت روبه رو هستیم و مهمترین چیزی که در این رویدادها حائز اهمیت است ، رفع موانع بر سر راه است و دولتها وظیفه دارند که افراد دارای ایده و توان بالقوه آنان را با حمایت های خود ، به فعل تبدیل کنند.
وی همچنین تاکید کرد که هدف اولیه ، ایجاد انگیزه برای ارتقای ایده پردازی و اینوتک دو با هدف والای ایجاد و توسعه اکوسیستم کارآفرینی است و برای رفع موانع در این خصوص ، باید ایده ، انگیزه و افکار را تغییر داد، و دانشگاهیان ما در این مسیر حرکت کنند که برای خود ، جایگاهی را در تکنولوژی و صنعت متصور باشند.
وی ، از دیگر احتیاجات حوزه فناوری کشور ، به داشتن جو و اکوسیستمی که افراد بتوانند با انگیزه ، ایده خود را به فناوری تبدیل کنند و طراحی بسته هایی که مسیر حرکت را به روشنی ، نشان دهند ، اشاره کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان مجری اولین اینوتک سلامت همچنین بر وجود ساختارهای لازم برای ایجاد فضای با انگیزه تاکید کرد و افزود: ساختارهایی که هم دارای هدف و هم ، برنامه باشد ، مشکلات را به حداقل می رسانند ، ضمن آنکه بحث مسایل حقوقی نیز بسیار مهم است و دولت که وظیفه ایجاد زمینه مساعد برای فعالیت را به عهده دارد ، می تواند در خصوص مسایل حقوقی کمک کند.
دکتر کریم در ادامه گفت: یکی دیگر از مسایل مهم بر سر راه فناوران ، سیستم های نظارتی و انواع مشکلاتی است که قدرت و جسارت کار را از افراد می گیرد ، در صورتی که باید این مسیر را هموار کرد و تعامل با سیستم های نظارتی فراهم باشد.
وی به ضعیف بودن ارتباطات بین المللی در حوزه فناوری اشاره کرد و افزود: در کنار بررسی و تبادل تجربیات کشورهای پیشتاز در حوزه فناوری ، خوب است که بزرگان و سیاستمداران این حوزه ، از نزدیک با چگونگی فعالیت آن کشور ها آشنا شوند و آنچه که می بینند به مسئولان و مراکز فعال در این بخش ، منتقل کنند.
وی ، تخصصی تر شدن مراکز رشد را لازم دانست و بر افزایش و گسترش مراکز تخصصی فناوری تاکید کرد.
وی گفت : فعالیت شرکت های دانش بنیان ، باید از سطح دانشجویی آغاز شود چرا که اگر دانشجویان از ابتدای تحصیل در این بخش فعال شوند ، تجربه ، آگاهی و تحمل آنان افزایش یافته و بعدها با هر مشکلی ، عقب نمی کشند و بعد از فارغ التحصیلی نیز شرکت های دانش بنیان قوی خواهیم داشت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین بر ادامه ارتباط دو سویه بین دانشگاهها و مراکز دانش بنیان تاکید کرد و افزود: تاسیس دانشکده های مرتبط با فعالیت شرکت های دانش بنیان در دانشگاهها نیز بسیار نقش راهگشا در آموزش ، کسب تجربه و آگاهی نسل آینده خواهد داشت.
وی در پایان سخنانش ، دانشجویان فعلی را برخلاف تصور عده ای ، بسیار خلاق و خوش فکر معرفی کرد که اگر باورشان کنیم ، می توانند کارهای بزرگی را انجام بدهند.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور
تهیه عکس : صحت