به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
رییس سمپوزیوم ژنتیک ایران و فرانسه: مدیریت اختلالات ژنتیکی، در این گردهمایی علمی بررسی می شود
رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و رییس سمپوزیوم بین المللی " ژنتیک ایران و فرانسه " در مراسم افتتاحیه این نشست علمی گفت : مدیریت اختلالات ژنتیکی ، از جمله مباحث مورد بررسی و تبادل نظر دانشمندان و محققان ایرانی و فرانسوی در این گردهمایی می باشد.
رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و رییس سمپوزیوم بین المللی " ژنتیک ایران و فرانسه " در مراسم افتتاحیه این نشست علمی گفت : مدیریت اختلالات ژنتیکی ، از جمله مباحث مورد بررسی و تبادل نظر دانشمندان و محققان ایرانی و فرانسوی در این گردهمایی می باشد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، سمپوزیوم علمی بین المللی " ژنتیک ایران و فرانسه "، از امروز (چهارشنبه) ، با حضور جمعی از مسئولان وزارت بهداشت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت حدود 90 تن از دانشمندان، محققان و مسئولان مراکز معتبر علمی و تحقیقاتی ایران و فرانسه، در سالن دکتر شاملو دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز به کار کرد.
دکتر "حمید رضا خرم خورشید " ، بررسی توانمندیهای بالقوه دانشمندان ایران و کشور فرانسه در زمینه تشخیص و درمان بیماریهای ژنتیکی را نیز از دیگر اهداف این نشست علمی عنوان کرد.
وی تاکید کرد: پس از نشست هایی که طی دو روز کار این سمپوزیوم برگزار می شود ، هماهنگی و همکاری های مشترک بین مراکز علمی و تحقیقاتی دو کشور شکل می گیرد.
رییس سمپوزیوم بین المللی ژنتیک ایران و فرانسه در پایان سخنانش ، ابراز امیدواری کرد، همکاری های مشترک منجر به نتایج ارزشمند برای دو کشور شود.
سمپوزیوم دو روزه " ژنتیک ایران و فرانسه "، با هماهنگی اداره کل امور بین الملل وزارت بهداشت ، پشتیبانی سفارت فرانسه در ایران ، و به همت گروه آموزشی و مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی برگزار شده است .
ارائه آخرین یافته های علم ژنتیک و کاربرد آن در پیشگیری و تشخیص بیماریها و معلولیت ها از جمله اهداف این سمینار علمی است که " بیماریهای خونی ، بیماریهای ایمنی ، بیماریهای نادر ژنتیکی ، بیماریهای عضلانی و تکنیک های جدید در تشخیص بیماریهای ژنتیکی و ژن درمانی " از جمله مباحث مهم آن می باشد.
دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 22 دپارتمان تخصصی و هشت مرکز تحقیقات از جمله مرکز تحقیقات ژنتیک ، به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 نیروی متخصص در رشته های خاص حوزه های " سلامت و رفاه اجتماعی (وتعیین کننده های آن)، سلامت روانی و توانبخشی" می پردازد ، که در برخی از این رشته ها به عنوان تنها برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی وPhD ، و در تعدادی از آنها ، نخستین مجری دوره های تحصیلات تکمیلی در کشور و حتی کشورهای منطقه شناخته شده است.
این دانشگاه در مجموعه دانشگاههای علوم پزشکی کشور قرار دارد، و با دو بیمارستان توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی و سه مرکز پزشکی – توانبخشی، زیر نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت می کند.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور