• 1397/10/29 - 16:15
  • - تعداد بازدید: 6119
  • - تعداد بازدیدکننده: 97
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

رییس فدراسیون ورزش‌های روستایی و بازی‌های بومی ومحلی: می توانیم برنامه المپیک ویژه را در روستاها اجرا کنیم

رییس فدراسیون ورزش‌های روستایی و بازی‌های بومی ومحلی در نشست هم اندیشی برنامه ریزی روسای المپیک ویژه ایران به میزبانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، با اشاره به اینکه ۶۳ هزار روستا در کشور داریم که در میان ساکنان آنها، کم‌توانان ذهنی نیز زندگی می کنند، گفت: می‌توانیم برنامه المپیک ویژه را با قابلیت بازی‌های بومی و محلی و با مشارکت کم‌توانان ذهنی و والدینشان در روستاها اجرا کنیم.


    رییس فدراسیون ورزش‌های روستایی و بازی‌های بومی ومحلی در نشست هم اندیشی برنامه ریزی روسای المپیک ویژه ایران به میزبانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، با اشاره به اینکه ۶۳ هزار روستا در کشور داریم که در میان ساکنان آنها، کم‌توانان ذهنی نیز زندگی می کنند، گفت: می‌توانیم  برنامه المپیک ویژه را با قابلیت بازی‌های بومی و محلی و با مشارکت کم‌توانان ذهنی و والدینشان در روستاها اجرا کنیم.


     به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا، دکتر"غلامرضا جعفری" افزود: ما نسبت به آموزش این قشر از جامعه مسئولیت داریم و بازی سرشار از توانایی‌های آموزشی است.


    "سید احمد سیدباقری" نماینده فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین نیز در این گردهمایی، پیوستن المپیک ویژه ایران به مجمع خیرین کشور را اتفاق مهمی دانست و آمادگی این فدراسیون برای همکاری با المپیک ویژه و سازمان بهزیستی کشور، و برگزاری نشستی مشترک جهت دستیابی به راهکارهای عملی برای رشد و پویایی افراد کم توان ذهنی را اعلام کرد.


     دکتر "اصغر دادخواه" رئیس المپیک ویژه ایران طی سخنانی، استراتژی این تشکل در سال ۹۸ را تقویت عملکرد منطقه‌ای و استانی اعلام، و تاکید کرد که جامعه باید از توانمندی‌ها و همه ظرفیت‌های بچه‌های توانخواه ذهنی آگاه شود و گذر از فعالیت‌های سنتی مراکز نگهداری کودکان ID، به علمی‌تر کردن فعالیت ها و نیز حضور این کودکان در بطن جامعه، کمک می کند.


    دکتر "علی کاشی" معاون پژوهشی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم و تحقیقات و فن‌آوری در بخشی از این گردهمایی و در دیدار با مسئولان نمایندگی‌های استانی المپیک ویژه، بر برنامه محور بودن فعالیت های نمایندگی ها تاکید کرد.


    وی با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده، و تشریح استراتژی‌ها و برنامه ها، گفت: ما در پژوهشگاه شش طرح پژوهشی در دست داریم و در حال تولید تمرینات تخصصی برای رده‌های سنی مختلف کم‌توانان هستیم.


    "یاسر طهماسبی" مدیر فنی المپیک ویژه ایران نیز گفت که هدف برنامه‌های المپیک ویژه در سال آینده ، رساندن همایش‌های کشوری به منطقه‌ای است، چرا که با اجرای این برنامه، نیاز به تردد بچه های عضو المپیک و خانواده هایشان به مراکز استان ها و پایتخت نیست و مسئولان المپیک نیز تمرکز بیشتری بر حسن اجرای مقررات المپیک خواهند داشت.


     در بخشی از این گردهمایی، دکتر " حسن شاکری " معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، با قرائت آیاتی از قرآن کریم، گفت: در آیاتی که قرائت شد، خداوند قادر بعد از قسم به آیات مهم ، می فرماید "کسی که ببخشد و خداترس باشد، مسیر او را برای رسیدن به آرامش تسهیل می کنیم" و این نشان می دهد که اگرما به فعالیت های گوناگون مشغول باشیم، فقط یک رمز به ساحل آرامش وجود دارد و آن " نیکوکاری" است.


    وی افزود: حضور در عرصه های عام المنفعه بخصوص المپیک ویژه، یکی از مسیرهای میانبر برای رسیدن به این ساحل آرامش است. در المپیک ویژه سعی می شود بچه های کم توان ذهنی، با فعالیتهای ورزشی، فرهنگی و اجتماعی بتوانند اعتماد به نفس و عزت نفسشان افزایش یابد و به سلامت جسمی و روانی برسند.


    معاون فرهنگی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، رسالت این دانشگاه را با اهداف المپیک ویژه متناسب دانست و آمادگی دانشگاه برای هرگونه همکاری با برنامه های المپیک ویژه را اعلام نمود.


    در ادامه این گردهمایی، نشان المپیک ویژه، توسط آیدا (یکی از قهرمانان المپیک ویژه ایران) و " رهام " (کم‌سن‌ترین داوطلب المپیک ویژه ایران) به مهندس " بوربور" رییس هیأت مدیره مجمع خیرین کشور اعطا شد.


     دومین روز نشست "هم‌اندیشی برنامه‌ریزی فعالیت‌های المپیک ویژه ایران در سال ۱۳۹۸" با شرح برنامه‌های نوآوری ادامه پیدا کرد.


   در این نشست دو روزه، گروه‌بندی کشور به شش منطقه شرق (خراسان شمالی، خراسان جنوبی، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان)، شمال (گلستان، گیلان و مازندران)، غرب (آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و نیز اردبیل، کرمانشاه، کردستان و همدان)، جنوب (ایلام، ارستان و خوزستان)، مرکزی - شمال (تهران، سمنان، قم، البرز و‌ مرکزی) و مرکزی - جنوب (اصفان، چهارمحال و بختیاری، کرمان، فارس و‌ یزد) پیشنهاد شد  که نمایندگان استان‌ها در حال بررسی این پیشنهاد و ارایه نقطه نظرات خود در این خصوص می باشند.


    نشست هم اندیشی برنامه ریزی فعالیت های المپیک ویژه ایران با صدور بیانیه، به کار خود پایان داد.


    در بیانیه پایانی آمده است : " نمایندگان المپیک ویژه در استان های مختلف کشور، با حمایت دستگاه هایی همچون فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین، فدراسیون سوارکاری و فدراسیون ورزش های روستایی و بازی های بومی و محلی، مجمع خیرین کشور، سازمان بهزیستی، پژوهشگاه تربیت بدنی و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی متعهد می باشند در توسعه فعالیت بدنی، سلامت و کیفیت زندگی افراد با کم توانی ذهنی از همه ظرفیت های خویش استفاده نموده و در توسعه این برنامه در این استان ها از هیچ تلاشی در راستای چشم انداز و برنامه راهبردی المپیک ویژه فروگذار ننمایند."


    گفتنی است؛ نشست هم اندیشی برنامه ریزی فعالیت های المپیک ویژه ایران به همت اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با مشارکت روابط عمومی در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: طیبی – نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13589
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: