• 1395/12/24 - 15:02
  • - تعداد بازدید: 2871
  • - تعداد بازدیدکننده: 78
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

رییس مرکز طرح های کلان ملی فناوری: نگاه ما ، به بازار صادرات محصول (پاراواک) است

رئیس مرکز طرح های کلان ملی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حاشیه مراسم رونمایی از پروژه " پاراواک " که در بیمارستان توانبخشی رفیده در حال اجراست ، گفت: نگاه ما، به بازار صادرات محصول است .



   رئیس مرکز طرح های کلان ملی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حاشیه مراسم رونمایی از پروژه " پاراواک " که در بیمارستان توانبخشی رفیده در حال اجراست ، گفت: نگاه ما، به بازار صادرات محصول است .


   دکتر" پیمان صالحی " در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: سیستم پروتز عصبی " پاراواک " که توسط یک شرکت دانش بنیان وابسته به دانشگاه علم و صنعت ساخته شده است ، پس از طی فاز کلینیکی و بررسی عملکرد آن روی برخی از افراد دارای ضایعه نخاعی که شرایط عصب و عضله لازم برای انجام کار با سیستم را دارند ، و دریافت مجوزهای پزشکی آن از وزارت بهداشت ، وارد فاز تجاری سازی می شود.


   وی تصریح کرد: عملکرد این سیستم با نمونه آمریکایی آن مقایسه شده و کاملا قابل رقابت با نمونه آمریکایی آن در دنیا می باشد.


   رئیس مرکز طرح های کلان ملی فناوری ریاست جمهوری با ابراز تاسف از وضعیت برخی بیماران ضایعه نخاعی که بی تحرکی سبب مشکلات عدیده برای آنان شده است ، درعین حال گفت: این سیستم که یک سخت افزار است و قابل حمل می باشد، برای هر ضایعه نخاعی ، کاربرد ندارد و باید بیمار تحت شرایط خاصی باشد تا این سیستم بتواند به او کمک کند.


   وی اظهارداشت: این سیستم در واقع ، از هوش مصنوعی و الگوریتم های پیچیده ریاضی تشکیل شده است که تنظیم آن برای هر بیمار ، متفاوت خواهد بود و با توجه به اینکه سیستم باید تمام زوایای هر بیمار را محاسبه کند ، لذا از پیچیدگی خاصی برخوردار است.


   دکتر صالحی افزود: این سیستم، کار مغز را برای انسان انجام می دهد و دستور به اعصاب اندام تحتانی می دهد و با تحریک عصب ، مفصل منقبض شده و باعث حرکت عضلات خواهد شد .


    سیستم پروتز عصبی " پاراواک " برای رفع مشکلات حرکتی و با استفاده از فناوری عصبی در افراد دچار ضایعه نخاعی ، قطع نخاع و صدمات عصبی کاربرد دارد .


    لازم به ذکر است ، بیمارستان توانبخشی رفیده که یکی از چند مرکز درمانی و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی است ، به دلیل برخورداری از تیم کامل توانبخشی ، از سوی وزارت بهداشت انتخاب شده تا عملکرد این سیستم و اجرای این پروژه دانش بنیان را مورد مطالعه بالینی قرار بدهد.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 9981
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: