• 1401/02/06 - 11:42
  • - تعداد بازدید: 1010
  • - تعداد بازدیدکننده: 116
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

سلسله بازدیدهای رئیس دانشگاه از گروه های آموزشی، با حضور در جمع اعضای گروه گفتاردرمانی، آغاز شد

سلسله بازدیدهای دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از گروه های آموزشی و برگزاری نشست با اعضای هیات علمی، با حضور در جمع اعضای گروه گفتاردرمانی، آغاز شد.

   سلسله بازدیدهای دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از گروه های آموزشی و برگزاری نشست با اعضای هیات علمی، با حضور در جمع اعضای گروه گفتاردرمانی، آغاز شد.


     به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر خانکه در این بازدید که مدیران حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه نیز حضور داشتند، ضمن تبریک سالروز گفتاردرمانی به همه همکاران شاغل در گروه، به ایام سوگواری امیرالمومنان حضرت علی (ع) و توفیق الهی برای دعا و عبادات در این ماه مبارک اشاره کرد.


     وی رعایت حق الناس را از واجبات دانست و گفت که کاش می توانستیم روی رفتار اجتماعی مردم کار کنیم و مردم را نسبت به حق الناس و تاثیرات منفی کم توجهی به آن، آگاه کنیم.


    دکتر خانکه تصریح کرد : گاهی همکاران مطالباتی دارند که در اختیارم نیست و از طرفی، مشارکت همکاران در مدیریت دانشگاه و تدوین برنامه های تحولی کم است، چنانچه نزدیک به یک ماه است که پویش ایده ها در دانشگاه راه اندازی شده، اما مشارکت بسیار اندک بوده است، درصورتی که همکاران می توانند با ارائه ایده ها و پیشنهادهای خود در زمینه پیشبرد اهداف دانشگاه و تدوین برنامه های تحولی مشارکت کنند.


    وی همچنین در جمع اعضای هیات علمی گروه گفتاردرمانی گفت که این گروه از جمله گروه های پیشرفته دانشگاه است که با وجود سه مقطع دانشجو، فعالیت بسیار عالی دارد .


    دکتر خانکه با اشاره به انتخاب یکی از دانشجویان گروه گفتاردرمانی به عنوان دانشجوی نمونه کشوری، تصریح کرد که گروه ها می توانند فارغ التحصیلان برجسته را در گروه نگه دارند و به عنوان مدرس ضریب K ، پیشنهاد بدهند تا دانشجویان نمونه و برجسته گروه در دانشگاه خودمان که نیاز به نیروی متخصص داریم، بکار گرفته شوند.


    رئیس دانشگاه از اعضای هیات علمی خواست که از دانشجویان مراقبت بیشتری کنند و در دانشگاه و در خوابگاه ها به دانشجویان سرکشی شود و با آنان گفت وگو کرده و پای درد و دل دانشجویان بنشینند و برای رفع مشکلاتشان تلاش کنند، و آنان را در زمینه چگونگی حضور در دانشگاه و اجتماع، قانونمداری و استفاده از الگوهای دینی و اخلاقی، راهنمایی کنند.


    وی با اشاره به تامین منابع مختصری برای خرید تجهیزات در دانشگاه، گفت: قرار شده که معاون آموزشی با مدیران گروه های آموزشی جلسه بگذارند و نسبت به اعلام نیاز مربوط به تجهیزات برای آموزش بالینی و عملی اقدام کنند.


*****


    سپس، دکتر اکبر دارویی مدیر گروه آموزشی گفتاردرمانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در سخنانی ضمن ابراز خشنودی از حضور رئیس دانشگاه در گروه و گفت وگوی مستقیم با اعضای هیات علمی و رفع مشکلات گروه، تعداد مدرسین این گروه را هفت نفر ذکر کرد و گفت: همانطور که فرمودید گروه گفتاردرمانی در سه مقطع تحصیلی، دانشجو دارد و تعداد 7 عضو هیات علمی و مربی برای رسیدگی به همه دانشجویان کافی نیست و نیاز داریم که نیروی کارشناسی ارشد برای کار با دانشجویان در کلینیک ها جذب شوند.


     وی، این گروه را جزو گروه هایی معرفی کرد که از سال ها پیش نسبت به جذب فارغ التحصیلان برجسته و ارزشمند خود به عنوان عضو هیات علمی و یا مربی اقدام کرده است و هم اکنون نیاز دارد تا برای تکمیل کادر آموزشی خود، از نیروهای کارشناسی ارشد استفاده کند.


    وی درباره وضعیت تجهیزات این گروه و بخش گفتاردرمانی کلینیک های تابعه گفت: بلحاظ تجهیزات مورد نیاز، با کمبود روبه رو هستیم، ضمن آنکه فضای فیزیکی بخش های گفتاردرمانی در مراکز درمانی تابعه، برای معاینه و حضور دانشجویان کافی نیست.


   مدیر گروه آموزشی گفتاردرمانی دانشگاه همچنین برای ارتقای کیفیت دوره های کارورزی دانشجویان این گروه، افزایش کلینیک ها را لازم دانست و پیشنهاد کرد که با انعقاد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از فضای مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه مانند بیمارستان های طالقانی، شهدای تجریش و کودکان مفید استفاده کنیم و خدمات مورد نیاز بیماران این مراکز را هم ارائه بدهیم.


    دکتر دارویی، بر ضرورت تکمیل بخش اسکرین لب گروه گفتاردرمانی تاکید کرد و افزود: این بخش هنوز کامل نشده و نیاز به خرید تجهیزات لازم داریم.


    وی همچنین از رئیس دانشگاه خواست تا در سالروز معلم، از اعضای غیرهیات علمی هم که نقش مربی و معلم را دارند، به نحو شایسته ای تقدیر شود.


    در ادامه، اعضای هیات علمی و کارکنان گروه گفتاردرمانی نیز بصورت جداگانه نیازها و درخواست های هر بخش را بیان داشتند که در واقع همان درخواست هایی بود که مدیر گروه ذکر کرد، علاوه بر اینکه لزوم استفاده از مراکز درمانی دیگر دانشگاه ها بویژه بخش های مراقبت های ویژه ICU   و NICU  جهت استفاده آموزشی دانشجویان، تامین تجهیزات مربوط به اختلال بلع و برگزاری دوره های آموزشی بخش های تخصصی رشته گفتاردرمانی را مورد تاکید قرار دادند.


    رئیس دانشگاه نیز در پاسخ به درخواست های مطرح شده، ضمن قول حمایت از این گروه که یکی از گروه های پیشرفته و ارزشمند علوم توانبخشی است، افزود: مقرر شده که درآمد حاصل از فعالیت گروه های آموزشی، در خود گروه هزینه شود، علاوه بر اینکه فهرست تجهیزات مورد نیاز تهیه و اعلام شود.


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 22344
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: