• 1397/11/14 - 20:41
  • - تعداد بازدید: 5658
  • - تعداد بازدیدکننده: 102
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

شورای راهبردی معاونت درمان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تشکیل شد

با تشکیل شورای راهبردی معاونت درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، اولین نشست آن امروز (یکشنبه) با حضور رئیس دانشگاه، معاون درمان و توانبخشی و جمعی از اعضای هیات علمی و مدیران این معاونت به عنوان اعضای این شورا، در سالن اجتماعات حوزه ریاست برگزار شد.

گالری تصاویر



   با تشکیل شورای راهبردی معاونت درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، اولین نشست آن امروز (یکشنبه) با حضور رئیس دانشگاه، معاون درمان و توانبخشی و جمعی از اعضای هیات علمی و مدیران این معاونت به عنوان اعضای این شورا، در سالن اجتماعات حوزه ریاست برگزار شد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در این نشست، ضمن آنکه به جایگاه معاونت درمان و اهداف این شورای راهبردی از سوی ریاست و معاون درمان دانشگاه اشاره شد، ساختار و آئین نامه پیشنهادی شورای راهبردی و چگونگی انتخاب اعضای این شورا توسط دبیر شورا ارائه شد، تا در فرصت زمانی تا نشست بعدی، اعضا بتوانند نظرها و پیشنهادهای خود را نسبت به این موارد، بیان کنند.


    دکتر " امیر مسعود عرب " رئیس دانشگاه در بیان جایگاه معاونت درمان و آثار عملکردی آن بر آموزش و پژوهش دانشجویان و در نهایت جامعه هدف، به پتانسیل دانشگاه علوم بهزیستی بلحاظ وجود گروه های آموزشی و توانایی علمی اعضای هیات علمی اشاره کرد و آن را فرصتی برای خدمت به نیازمندان و بیماران توصیف کرد.


   وی گفت: باید حداکثر تعامل بین معاونت های آموزشی، پژوهشی و درمان وجود داشته باشد و گروه های آموزشی بدانند که در مراکز درمانی و بیمارستان ها چه اتفاقی می افتد و هرچه این آگاهی بیشتر باشد، تصمیم گیری در مورد چگونگی فعالیت در مراکز، دقیق تر و مناسب تر انجام می شود.


   دکتر عرب افزود: هرچند که مسئولان دانشگاه وظیفه دارند که زیرساخت ها و امکانات لازم برای فعالیت هرچه بیشتر هیات علمی در فیلد ها را فراهم کنند، اما هیات علمی دانشگاه نیز باید بالاترین سطح خدمات درمانی که مثلا از بیمارستان رفیده بعنوان تنها بیمارستان دانشگاهی خاص توانبخشی، انتظار می رود، ارائه بدهند.


   رئیس دانشگاه ابراز امیدواری کرد: با فراهم شدن زیرساخت ها، بتوانیم به برنامه های کلان آینده فکر کنیم و با تعامل هرچه بیشتر معاونت ها با یکدیگر، حداکثر نفع را به جامعه برسانیم.


******


   دکتر" بیژن خراسانی " معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز نظرسنجی از همکاران این معاونت در ابتدای مسئولیت خود را جهت جمع آوری اطلاعات و ارزیابی نیازها توصیف کرد.


   وی گفت که تمامی مسئولان سابق زحماتی را در معاونت درمان کشیدند تا ما در نقطه فعلی قرار بگیریم و حال، ما باید ببینیم که چه نقشه راهی برای ادامه فعالیت نیاز داریم که ترسیم شود.


   وی افزود: شورای راهبردی معاونت درمان می تواند راهبرد و نقشه راه را مشخص کند و سیاست های کلان و استراتژی این معاونت را در کوتاه مدت و بلندمدت ترسیم کند.


   دکتر خراسانی تاکید کرد که باید از تمام ظرفیت ها و خرد جمعی استفاده کنیم تا نقشه راه مشخص شود چرا که معاونت درمان، جایگاه استراتژیک دارد و با نقشه راه، می توان سیاستگذاری ها و برنامه ها را در هر بخش تدوین کرد.


   در ادامه این نشست، دکتر " عبدی " دبیر شورای راهبردی با توضیح در مورد چگونگی انتخاب اعضا، چگونگی تهیه پیش نویس برای ساختار، اهداف و آئین نامه مربوطه، از اعضای شورای راهبردی خواست تا نظرها و پیشنهادهای مربوطه را ارائه بدهند.


   " دوری از موازی کاری از طریق این شورا، توجه بیش از پیش به کار تیمی در درمان بیماران و نیازمندان، نظام مند بودن شورا، فراهم آوردن زیرساخت ها و امکانات اولیه مربوط به تشخیص و درمان، عملیاتی شدن مصوبات، توجه به ذی نفعان در وزارت بهداشت و خارج از دانشگاه، و ماموریت گرا شدن گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی " از جمله موارد پیشنهادی اعضای شرکت کننده بود تا در اهداف و آئین نامه های مربوط به شورای راهبردی لحاظ شود.


   گفتنی است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 22 گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات نسبت به تربیت نیروی متخصص در رشته های تخصصی سه حوزه سلامت (رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی و توانبخشی) همچون " فیزیوتراپی، کاردرمانی ارتوپدی فنی، ارگونومی، گفتاردرمانی، سالمندشناسی، روانپزشکی، روانشناسی، پرستاری توانبخشی، مددکاری اجتماعی، مشاوره و روانشناسی بالینی، مدیریت رفاه و سلامت اجتماعی، رشد و پرورش کودکان پیش از دبستان، سلامت در حوادث و بلایا و ... " اقدام می کند.


    این دانشگاه منحصربفرد، تحت نظارت وزارت بهداشت و از طریق دو بیمارستان تخصصی توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی و دو مرکز پزشکی – توانبخشی اسماء و نظام مافی و بکارگیری توان علمی و تخصصی اعضای هیات علمی که از متخصصان بنام کشور هستند، انواع خدمات حیطه فعالیت خود را به بیماران و نیازمندان ارائه می دهد.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13729
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: