• 1395/03/03 - 20:14
  • - تعداد بازدید: 2492
  • - تعداد بازدیدکننده: 91
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

شورای مدیران معاونت آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد

شورای مدیران معاونت آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی صبح روز دوشنبه با حضور معاون آموزشی ، معاون تحقیقات و فناوری ، مدیران حوزه معاونت آموزشی و مدیران گروههای آموزشی دانشگاه در سالن اجتماعات حوزه ریاست ، برگزار شد.


  شورای مدیران معاونت آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی صبح روز دوشنبه با حضور معاون آموزشی ، معاون تحقیقات و فناوری ، مدیران حوزه معاونت آموزشی و مدیران گروههای آموزشی دانشگاه در سالن اجتماعات حوزه ریاست ، برگزار شد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، دکتر " محمدرضا خدایی اردکانی " معاون آموزشی دانشگاه در ابتدای جلسه ، از طرف خود و مجموعه معاونت آموزشی ، به همکارانی که طی دو ماه اخیر ، عزیزانی را از دست دادند ، تسلیت گفت و برای شادی روح درگذشتگان ، فاتحه خواندند.


   وی سپس ، با اشاره به دستور جلسه این شورا مبنی بر  اعلام برگزاری دوره های مجازی آموزش پزشکی وزارت بهداشت و چگونگی شرکت اعضای هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی در این دوره ها ، ساماندهی به کارورزی ها  با توجه به ارزیابی انجام شده توسط واحد  EDC  و ارائه گزارش گروهها از اجرای طرح تحول نظام آموزشی ، از دکتر " طهماسبی " مدیر بخش EDC  خواست تا در مورد دوره های مجازی آموزش پزشکی وزارت بهداشت ، توضیح بدهد.


   دکتر " طهماسبی " با اعلام کلیاتی از این دوره های آموزشی ، گفت ، این دوره های مجازی در قالب چهار پودمان بشکل کارشناسی ارشد در دانشگاه مجازی وزارت بهداشت تدارک دیده شده که فعلا در مرحله اول ، برای دانشجویان مقطع دکتری و اعضای هیات علمی با ضریب K  بصورت تشویقی انجام می شود که سه پودمان آن ، از طریق واحدهایی که انتخاب می شود و یک پودمان برای پایان نامه ، پیش بینی شده است.


   وی افزود: این دوره های آموزشی چون بشکل مجازی برگزار می شود ، مشکلات دوره های سابق مبنی بر ضعف در کیفیت و کمیت را ندارد ، ضمن آنکه گواهینامه مربوطه به شرکت کنندگان اعطا ، و در ارتقای اعضای محترم هیات علمی نیز لحاظ خواهد شد.


   وی از خانم سلیمانی ، از کارشناسان بخش EDC  خواست تا در مورد این دوره های آموزشی توضیح بیشتر بدهند که وی در این زمینه گفت : دوره های آموزشی مجازی وزارت بهداشت با هدف " توانمندسازی اساتید " در سه سطح برگزار می شود و در مرحله اول ، بصورت تشویقی و داوطلبانه و احتمالا از سال آینده ، برای گروههای هدف ، اجباری خواهد شد.


   وی همچنین با اشاره به اینکه  داوطلبان شرکت در دوره های آموزشی مجازی ، با پرداخت هزینه و شهریه مربوطه ، می توانند شرکت کنند، افزود: سطح یک این دوره های آموزشی شامل هشت  واحد می باشد.


   سلیمانی ، از اساتید خواست تا فرم های ثبت نام را که در جلسه توزیع شده بود، تکمیل و به معاونت آموزشی تحویل دهند ، و برای کسب اطلاعات بیشتر و جزئیات مربوط به این دوره ها ، به سایت EDC دانشگاه مراجعه کنند.


  در ادامه این نشست ، اعضای هیات علمی و مدیران آموزشی دانشگاه پیشنهادها و نظرهای خود را درباره این دوره های آموزشی ، بیان کردند.


*****


   مساله " کارورزی " دانشجویان و کار در مراکز درمانی، موضوع دوم تبادل نظر اعضای شورای آموزشی دانشگاه بود که با ارائه گزارش اداره EDC از چگونگی کارورزی در گروههای مختلف آموزشی ، آغاز شد.


   دکتر " طهماسبی " در این خصوص گفت که این ارزیابی از تابستان سال گذشته و در سه نوبت انجام شده است که به صورت ارزیابی اساتید و مربیان از دانشجویان و ارزیابی دانشجویان از اساتید و مربیان اجرا شده است.


   دکتر خدایی معاون آموزشی دانشگاه در ادامه ، به ضرورت انجام کارورزی برای تبدیل دانش به مهارت اشاره کرده و تاکید داشت ، معاونت آموزشی آمادگی دارد که قرارداد با مراکز بیشتر و کیفیت بالاتر منعقد کند.


   دکتر " عبداللهی " مدیر گروه فیزیوتراپی دانشگاه در این باره گفت که باید دانشگاه بودجه ای برای اینکار داشته باشد تا قرارداد مناسب با مراکز درمانی خوب منعقد کند .


   دکتر " کریم زاده " درخواست عقد قرارداد برای کارورزی دانشجویان رشته رشد و پرورش کودکان پیش از دبستان داد.


   دکتر " دولتشاهی " و دکتر " یادگاری " کمبود فیلد و امکانات برخی مراکز را برای پذیرش دانشجویان را مطرح کردند و ارزیابی انجام شده را به این مشکلات مرتبط دانستند.


  دکتر " رضایی " مدیر مرکز تحقیقات روانپزشکی ، بیمارستان رازی و امکانات آن را برای اکثریت رشته ها و انجام کارورزی دانشجویان آنها ، کافی دانست و گفت که با توجه به گسترش بیمارستان و ارتقای آن به مرکز سلامت روان ، تقریبا تمامی گروههای آموزشی می توانند از مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی رازی  برای انجام کارورزی استفاده کنند.


   دکتر " سیدعلی حسینی " مدیر گروه کاردرمانی دانشگاه نیز استفاده از مرکز رازی را به دلیل بعد مسافت ، برای هر زمانی ، مناسب ندانست و در عین حال گفت که مشکلات گروههای مختلف برای اجرای کارورزی دانشجویان گروه خود با دیگر گروهها ، متفاوت است و لذا راهکارهای آن نیز مختلف خواهد بود ، درنتیجه مدیران گروههای آموزشی می توانند راهکارهای مربوط به گروه خود را به معاونت آموزشی ارائه بدهند.


***** 


   در ادامه این نشست ، دکتر خدایی در مورد طرح تحول آموزشی گفت که با مدیران گروههای آموزشی قرار داد برای بازنگری کلوکلوم های آموزشی منعقد می شود .


   وی افزود: سقف برای این قراردادها مشخص و اعلام خواهد شد.


*****


   دکتر " سهیلا شهشهانی " مدیر آموزش نیز به امور جاری آموزش پرداخت و برگزاری  آزمون هفت رشته مقطع دکتری در هفتم مردادماه سالجاری در دو بخش کتبی و مصاحبه را اعلام کرد.


   وی افزود : قرار است که EDC دانشگاه با هماهنگی دانشگاههای علوم پزشکی دیگر ، کارگاه آموزشی برای اساتیدی که مصاحبه با داوطلبان را به عهده خواهند داشت ، برگزار کند.  ضمن آنکه جلسه ای برای ساعت 13 روز یکشنبه هفته آینده جهت هماهنگی در معاونت آموزشی تدارک دیده شده است .


   وی همچنین از اساتید خواست تا برای آزمون کتبی مقطع دکترا و جهت تکمیل بانک سئوالات ، نسبت به طرح سئوال اقدام کنند.


*****


   در ادامه این جلسه ، دکتر خدایی با اشاره به حضور کم رنگ دانشگاه علوم بهزیستی در جشنواره امسال شهید مطهری ، آقای بابایی را برای ارائه اطلاعات مربوط به این جشنواره و همکاری تمامی گروهها برای تقویت این بخش ، جهت شرکت قوی تر در جشنواره شهید مطهری سال آینده  ، معرفی کرد.


   و سپس ، آقای بابایی از کارشناسان بخش EDC  دانشگاه نیز توضیح کلی از 9 مورد اقداماتی که اجرای آنها با کسب امتیاز همراه است ، ارائه داد.


   وی ، " فرآیندهای آموزشی برتر، کارگاههای آموزشی ، مقالات ( سخنرانی کوتاه ) ، مقالات ( پوستر ) ، پانل و غرفه آموزشی " را از جمله مواردی اعلام کرد که به آنها امتیاز تعلق می گیرد .


   بابایی از اساتید خواست تا برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت بخش EDC مراجعه کنند ، ضمن آنکه اطلاعات مربوطه برای گروههای آموزشی به صورت مکتوب ارسال می شود.


*****


   بکارگیری مناسب از نیروهای خدماتی در گروههای آموزشی و رفع مشکل کمبود نیروی خدماتی در بعضی از بخش ها ، موضوع آخر بحث و تبادل نظر مدیران آموزشی دانشگاه بود که ضمن ارائه پیشنهادها و نظرات مختلف ، قرار شد با نظر مساعد و همکاری مدیران آموزشی ، ساماندهی به کارکرد این نیروها توسط مسئول امور عمومی معاونت آموزشی انجام شود.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 8524
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: