به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
طی دو سال گذشته ، حدود شش هزار هیات علمی جذب دانشگاههای علوم پزشکی شدند
رییس هیات عالی جذب کشور در همایش منطقه ای هیات های اجرایی جذب دانشگاههای علوم پزشکی استان تهران اعلام کرد : طی دو سال گذشته ، حدود شش هزار هیات علمی جذب دانشگاههای علوم پزشکی شدند.
رییس هیات عالی جذب کشور در همایش منطقه ای هیات های اجرایی جذب دانشگاههای علوم پزشکی استان تهران اعلام کرد : طی دو سال گذشته ، حدود شش هزار هیات علمی جذب دانشگاههای علوم پزشکی شدند.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، دکتر" محمدعلی کی نژاد " افزود: از قریب به 9 هزار نفر هیات علمی که بصورت پیمانی ، رسمی آزمایشی و قطعی جذب دانشگاههای کشور شدند ، شش هزار نفر جذب دانشگاههای علوم پزشکی شدند و به نظر من ، این کار بی نظیری در جمهوری اسلامی ایران است که بیش از 40 درصد رفع نیاز دانشگاهها شده و برای توسعه دانشگاهها و ایجاد رشته های بین رشته ای موثر بوده است.
وی با تاکید بر اینکه کارنامه ای که دانشگاههای علوم پزشکی در ارتباط با جذب ، و تبدیل وضعیت در وزارت بهداشت دارند ، بسیار درخشان است ، گفت: در جاهای دیگر که بودم ، توصیه می کردم مدل وزارت بهداشت را استفاده کنند زیرا که هیات های جذب وزارت بهداشت بی مساله هستند و در این ارتباط هر چقدر ثبات داشته باشیم ، موفقیت بیشتری حاصل خواهد شد و هیات های جذب وزارت بهداشت تثبیت بی نظیری نیز داشتند.
وی افزود: شکایت ها در وزارت بهداشت بسیار ناچیز است و این ، نشان از زحمات شما (دبیران هیات های اجرایی) و هماهنگی خوب بین هیات های اجرایی و ممیزه است که باید دیگران ، از این موضوع ، الگو بگیرند و کاری که در مورد آمایش سرزمین شروع کردید و وزارت علوم می تواند استفاده کند، هدف مند است.
ان شاالله مجوز ردیف و اعتبار را بزودی تامین می کنیم
دکتر کی نژاد همچنین در مورد ردیف و اعتبار گفت که این دو مورد ، در دستور کار هست و بزودی تامین می شود .
رییس هیات عالی جذب کشور با اشاره به اینکه بیشترین مشکل ، مساله تعداد بورس خارج از کشور است ، افزود: در مورد رشته هایی که یا تعداد کم تربیت می شود یا اصلا در کشور نداریم ، بورس تعلق می گیرد. و در ارتباط با سهمیه بورس دانشگاههای استان تهران (منطقه 10 کشوری) ، سیاست کشور بر اعطای بورس به مناطق غیر از استان تهران است .
وی با یادآوری این نکته که هیات های اجرایی جذب ، تصمیم گیرنده اصلی در جذب نیستند و شورای انقلاب فرهنگی باید نظر بدهد ، اظهارداشت : اما هیات های اجرایی مسیرده و هدف گذار هستند. لذا در این نشست ، با ارائه نقطه نظرات خود و تبادل نظر ، به جمع بندی مناسب برسید.
دکتر کی نژاد درباره داشتن کارگروه علمی نیز با تاکید بر کوتاهی فرآیندها ، گفت: تشکیل کارگروه علمی از ابتدا در مصوبه اصلی هیات های اجرایی بوده است و اگر متقاضی زیاد باشد ، کار گروههای عمومی و علمی تشکیل بدهید.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور