• 1397/06/05 - 13:45
  • - تعداد بازدید: 3920
  • - تعداد بازدیدکننده: 89
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، قطب توانبخشی کشور است

مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت امروز (دوشنبه) در مراسم افتتاحیه اولین همایش ملی " توسعه فناوری صندلی چرخدار " گفت: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، قطب توانبخشی کشور است و امیدوارم، برگزاری نشست هایی همچون همایش صندلی چرخدار ، ماموریت محور به پیش برود.

گالری تصاویر



   مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت امروز (دوشنبه) در مراسم افتتاحیه اولین همایش ملی " توسعه فناوری صندلی چرخدار " گفت: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، قطب توانبخشی کشور است و امیدوارم، برگزاری نشست هایی همچون همایش صندلی چرخدار ، ماموریت محور  به پیش برود.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، اولین همایش ملی " توسعه فناوری صندلی چرخدار " امروز به همت مرکز ضایعات نخاعی بنیاد شهید و امور ایثارگران ، با مشارکت مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و همکاری ده ها سازمان و انجمن دولتی و غیردولتی حمایت از معلولان و جانبازان ، در سالن فارابی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.


     علاوه بر حضور دکتر " حسین وطن پور " مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، مسئولان بنیاد شهید و امور جانبازان ، مدیران انجمن ها و تشکل های دولتی و غیردولتی مرتبط با معلولان و جانباران ، و همچنین، صنعتگران و تولیدکنندگان صندلی چرخدار کشور در این همایش شرکت داشتند.


    دکتر وطن پور در سخنان خود خطاب به شرکت کنندگان در همایش ، اظهارداشت: با برگزاری این همایش ، درصدد هستید که مشکل تولید ویلچر در کشور را حل کنید و این هدف خیلی ارزشمند است چنانچه  اگر طی 40 سال گذشته ، سالی یک مشکل را حل می کردیم ، تاکنون 40 مشکل جامعه حل شده بود.


   وی با اشاره به اینکه در طول سالها پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دانشگاه ها فقط به سمت توسعه آموزشی و پژوهشی و چاپ مقالات علمی رفتند، گفت: هر چند که این جهت گیری سبب شد تا ایران بلحاظ  آموزشی و پژوهشی در منطقه اول شود و بسیاری از محققان ایرانی، مدیران مراکز معتبر علمی در خارج از کشور شده و افراد خارجی ، دانشگاه های ایران را برای ادامه تحصیل ، انتخاب کنند، اما توجه فقط به آموزش و پژوهش ، به حل مشکلات جامعه کمک نکرد.


    مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت افزود: فعالیت 19 هزار عضو هیات علمی در دانشگاه های علوم پزشکی ، اشتغال به تحصیل هفت هزار دانشجوی PHd و چاپ سالانه 16 هزار مقاله، و تهیه حجم بالایی از پایان نامه ها، چه میزان از مشکلات جامعه را کاهش داده است؟


   دکتر وطن پور ، ادامه داد: دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت تلاش می کند تا دانشگاه ها در کنار پژوهش و آموزش ، به فناوری نیز فکر کنند و نخبگان نیز به این موضوع حساس شوند که چقدر از پژوهش ها و تولید دانش ، به فناوری و تولید ثروت کمک می کند.


    وی به ایجاد مراکز رشد در دانشگاه ها ، استقرار شرکت های دانش بنیان ، ایجاد اتاق های تمیز و کارگاه های کوچک برای طراحی و ساخت نمونه های اولیه تجهیزات در دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: وزارت بهداشت ، دانشگاه ها را براساس توانمندی هایشان حمایت می کند. همه دانشگاه ها را قطب بندی کرده و براساس توانایی آنها مورد حمایت قرار می دهد همانطور که دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، قطب توانبخشی کشور است و در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات پزشکی و توانبخشی ، حمایت می شود.


    وی تصریح کرد: با توجه به مقابله ای که از سوی واردکنندگان تجهیزات پیش بینی می شود، باید در توسعه فناوری ، همت داشت و در برابر مانع تراشی واردکنندگان ، مقاومت کرد.


    مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری همایش توسعه فناوری صندلی چرخدار، گفت: علاوه بر معلولان و جانبازان ، با توجه به افزایش 15 سال به عمر مفید افراد ، افزایش جمعیت سالمند کشور و ناتوانی طبیعی که در سنین سالمندی بروز می کند، توجه به  تولید صندلی چرخدار در کشور، ضروری است و از نیازهای جامعه محسوب می شود.


    وی افزود: خوشبختانه در این همایش ، سازمان هایی که مشتری صندلی چرخدار هستند مانند بنیاد جانبازان ، بهزیستی ، هلال احمر و انجمن های حمایتی معلولان و جانبازان  حضور دارند، ضمن آنکه ، صاحبان صنعت صندلی چرخدار و مسئولان دولتی برای حمایت از طراحی و تولید داخلی ، نیز مشارکت دارند و فرصت خوبی است که با فراخوان از استعدادها و توانمندیهای این حوزه و تبادل نظر در این خصوص ، به راه های توسعه فناوری این وسیله کمک توانبخشی دست یابیم.


    این مقام وزارت بهداشت ادامه داد: ما به دنبال دانش روز هستیم و تلاش می کنیم تا دانشگاه ها، پژوهش ها را به محصول و یا به فرآیند تبدیل کنند و هیچگاه برای اینگونه فعالیت ها ، مشکل بودجه نداریم ، بلکه  از  طریق صندوق نوآوری ، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، موسسه نیماد و ... حمایت می شوند.


    لازم به ذکر است ، همایش ملی " توسعه فناوری صندلی چرخدار"  با همکاری دفتر توسعه فناوری سلامت و اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، معاونت امور توانبخشی ، دفاتر توانمندسازی معلولان و مراکز توانبخشی روزانه و توانبخشی سازمان بهزیستی کشور، جامعه معلولان ایران ، اداره کل پشتیبانی بنیاد شهید و امورایثارگران ، مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد و کانون معلولان توانا برگزار شده است.


    انجمن های " ضایعات نخاعی استان تهران، جانبازان نخاعی ایرانیان ، راست قامتان جانباز، حمایت از بیماران فلج مغزی ، آفرینش های هنری معلولان ایران و نوید رستاک "، نیز در برگزاری این همایش ملی همکاری داشتند.


    دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات ، تحت نظارت وزارت بهداشت ضمن تربیت نیروی متخصص در رشته های تخصصی سه حوزه سلامت (سلامت روانی، رفاه و سلامت اجتماعی و توانبخشی ) ، از طریق مرکز رشد فناوری تجهیزات پزشکی و توانبخشی و شش شرکت وابسته به آن ، از توانایی علمی و حرفه ای متخصصان خود و دیگر دانشگاه های کشور در جهت طراحی و تولید تجهیزات پزشکی – توانبخشی و اندام مصنوعی ، استفاده می کند.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 12498
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: