• 1398/04/19 - 09:16
  • - تعداد بازدید: 6074
  • - تعداد بازدیدکننده: 107
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

مدیران معاونت تحقیقات دانشگاه خواستار همکاری بیشتر مدیران گروه های آموزشی در امور پژوهشی شدند

مدیران معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در نشستی با حضور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی دفتر رهبری در دانشگاه، معاون آموزشی و مدیران گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی، خواستار همکاری بیشتر مدیران گروه های آموزشی در امور پژوهشی شدند.

گالری تصاویر



   مدیران معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در نشستی با حضور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی دفتر رهبری در دانشگاه، معاون آموزشی و مدیران گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی، خواستار همکاری بیشتر مدیران گروه های آموزشی در امور پژوهشی شدند.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر" امیرمسعود عرب " رئیس دانشگاه طی سخنانی در این نشست، با یادآوری اهداف آموزشی و پژوهشی که در نهایت به تربیت نیروی متخصص برای رفع نیازهای درمانی و توانبخشی در جامعه منجر خواهد شد، این اطمینان را داد که بلحاظ حمایت مالی از فعالیت های پژوهشی و آموزشی، مشکلی وجود ندارد.


    وی افزود: پتانسیل علمی اعضای هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی سبب شده که همکاری دانشگاه صنعتی شریف، شرکت سرمایه گذاری شناسا (وابسته به بانک پاسارگاد) و صندوق فناوری تجهیزات پزشکی را جذب کند و باید فضا را برای فعالیت های بیشتر در حوزه فناوری آماده کنیم ، که راهنمایی دانشجویان توسط اعضای هیات علمی و جهت دهی آنان بسمت و سوی فعالیت های پژوهشی و همکاری با مدیران مراکز تحقیقاتی و پژوهشی می تواند کارساز باشد.


   رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، راه اندازی آموزش های تخصصی بصورت مجازی را از برنامه های در دست اقدام ذکر کرد و از معاون آموزشی و مدیران گروه های آموزشی خواست تا با کمترین امکانات، آموزش مجازی را برای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان  با علم روز دنیا، راه اندازی کنند.


   دکتر عرب، استفاده از متخصصان و صاحبنظران بنام دنیا برای آموزش مجازی متخصصان و دانشجویان را از دیگر راه های کسب آخرین دستاوردهای علمی دنیا ذکر کرد و از مدیران آموزشی و پژوهشی دانشگاه خواست تا با معرفی متخصصان توانمند و بنام در رشته خود، این ارتباط را از طریق فضای مجازی فراهم آورند و دانشگاه نیز حمایت مادی و معنوی در این زمینه را دریغ نخواهد کرد.


    وی با تاکید براینکه بودجه تحقیقات بصورت کامل برای امور پژوهشی و تحقیقاتی هزینه می شود، افزود: این درحالی است که بودجه هزینه شده تحقیقات در سال گذشته، حتی بیشتر از رقم مصوب و اختصاص داده شده بود.


   ******


   پیش از سخنان رئیس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر" محمد افشاری " مسئول نهاد نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه در خصوص برگزاری نشست های همگانی با مدیران گروه ها و مراکز تحقیقاتی و اعضای هیات علمی دانشگاه گفت که این نشست ها، در سه قالب برگزار می شود.


    وی افزود: نشست تخصصی همراه با پرسش و پاسخ توسط متخصص و استاد مدعو از خارج دانشگاه ، جلسات هم اندیشی با محوریت مجموعه دانشگاه و ارائه راهکارهای مربوط به موضوع جلسات که از طریق اساتید پیشنهاد می شوند و جلسات دانش افزایی که با نظر و حضور حداکثری اساتید انجام خواهد شد، سه قالب برگزاری جلسات با متخصصان و اعضای هیات علمی دانشگاه را تشکیل می دهد که بصورت دوره ای در طول سال برگزار می شود.


   وی، به فعالیت  مراکز متعدد دانشجویی که در عرصه علمی فعالیت می کنند، اشاره کرد و لزوم تعیین و تعریف شرح وظایف و ماموریت هریک از این مراکز و بسته های حمایتی مورد نیاز آنها را متذکر شد.


******


   در ادامه این نشست، دکتر" فروزان " مدیر دفتر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه با اشاره به اینکه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به سامانه ملی "اخلاق در پژوهش" پیوسته است، مروری بر دستورالعمل مربوط به " اخلاق در پژوهش " داشت.


   وی گفت که خوشبختانه طی سال های گذشته مشکل اخلاقی، تذکر و یا اخطاری در این خصوص نداشتیم و لازم است همچنان در چارچوب ضوابط مربوطه عمل کنیم، همچنانکه برگزاری کارگاه های اخلاق در پژوهش و در نشر، که سال گذشته، پنج کارگاه از آنها برگزار شد، به آشنایی هرچه بیشتر اعضای هیات علمی و مدیران دانشگاه با ضوابط این حوزه کمک می کند.


   دکتر فروزان به شرایط نویسندگی مقالات و الزامات مربوط به آن، موارد غیرمجاز، وابستگی آکادمیک، منابع جهت کسب اطلاعات بیشتر اشاره کرد و در مورد پیشنهادنامه های پژوهشی و اصلاحات جدید آن گفت که اساتید با مطالعه این اصلاحات، نقطه نظرهای خود را ارائه بدهند.


******


    دکتر" فریبا یادگاری " رئیس مرکز ارتباطات پزشکی و انتشارات دانشگاه ضمن اعلام تشکیل کمیته های تخصصی نشر در گروه ها و مراکز تحقیقاتی، گفت که این کمیته های تخصصی، اتاق های فکر واحدهای مختلف در حیطه نشر محسوب شده و می خواهیم به جای اینکه یک فرد، به شورای نشر اعلام سفارش کند، کمیته تخصصی نشر که متشکل از چند استاد و صاحبنظر است، در این خصوص نظر بدهد.


   وی سپس از گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی که هنوز اعضای کمیته تخصصی نشر خود را معرفی نکردند، خواست نسبت به این مهم اقدام کنند.


   دکتر یادگاری همچنین از تکمیل آئین نامه نشر و تهیه پیش نویس جدید آن خبر داد و از مدیران گروه ها و مراکز درخواست کرد تا در مورد تغییرات این آئین نامه اعلام نظر کنند.


******


   در ادامه این نشست، دکتر" امیرسالار جعفرپیشه " مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه با مروری بر عملکرد یک سال گذشته این دفتر براساس استراتژی آن که در نهایت منجر به تصویب ده طرح فناوری در حال اجرا شد، گفت: خوشبختانه در سال گذشته تعامل و همکاری خوبی با دانشگاه صنعتی شریف، شرکت سرمایه گذاری شناسا و صندوق فناوری تجهیزات پزشکی شکل گرفت.


   وی به برگزاری دو همایش "صندلی چرخدار" برای تعیین استانداردها و رفع موانع و مشکلات تولیدکنندگان اشاره کرد و افزود: اولین استارتاپ تریگر توانبخشی نیز در سال گذشته در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد که با مشارکت خوب دانشجویان، نتایج ارزشمندی نیز به همراه داشت.


   مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی همچنین گفت: اواخر سال گذشته، روابط همکاری دانشگاه با کانون پتنت ایران به نتیجه رسید و توافق شد تا هزینه های تمامی امور ثبت ایده و اقدامات مربوط به آن، برای افرادی که از سوی دانشگاه معرفی می شوند، به حداقل ممکن (حدود پنج میلیون تومان) کاهش یابد، ضمن آنکه تمامی اقدامات لازم در این خصوص ، از سوی کانون پتنت ایران انجام خواهد شد.


   وی همکاری با کانون پتنت ایران را فرصت خوبی برای حمایت از فناوران و علاقه مندان به این حوزه ذکر کرد.


   دکتر جعفرپیشه همچنین از آئین نامه مالکیت فکری گفت که به هشت دفتر توسعه این مدیریت داده شده تا هر آنچه که یک فناور در طول فعالیت خود نیاز دارد، مورد توجه قرار بگیرد.


   وی با اشاره به همکاری دفتر توسعه فناوری دانشگاه با وزارت بهداشت که این دفتر را بعنوان یک مرجع تصمیم گیری جهت فعالیت های فناوری دیگر مراکز و سازمان ها شناخته اند، افزود: تاسیس آزمایشگاه مرجع تخصصی نیز در همین راستا پیگیری می شود و با توجه به تعیین استانداردها و تجهیزات مورد نیاز آن و ...، ضروری است که گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی نیز در این خصوص اعلام نظر کنند.


   وی همچنین در پاسخ به نظر برخی از اعضای هیات علمی که تصور می کنند، فناوری، در تخصص آنان جایی ندارد، گفت: " هر درآمد ناشی از تخصص، فناوری تلقی می شود و لازم است تا از سوی ما مورد حمایت قرار بگیرد.


   وی تاکید کرد: با توجه به مشکلات اقتصادی در کشور، توسعه فناوری که در نهایت، منجر به اشتغال جوانان می شود، وظیفه همه ماست.


******


    دکتر " حمیرا سجادی "  رئیس کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه نیز با اشاره به وظایف و خدماتی که این کمیته ارائه می دهد، گفت: این کمیته تحقیقاتی از طرح های دانشجویی و حتی مقالات فارسی دانشجویان حمایت مالی می کند و با توجه به اینکه سقف حمایت مالی افزایش یافته است، نیاز است که اعضای هیات علمی نیز دانشجویان را به مشارکت و ارائه طرح و مقاله به کمیته تحقیقات دانشجویی تشویق کنند.


   وی همچنین از گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی خواست تا انتخاب دانشجوی نمونه را جدی بگیرند و دانشجویان را به این سمت هدایت کنند که با ارسال مستندات مربوطه، در این بخش نیز بیش از گذشته فعال شوند.


   وی مشارکت هرچه بیشتر دانشجویان در امور پژوهشی را به نفع دانشجویان و دانشگاه دانست و افزود: کمیته تحقیقات دانشجویی می تواند دغدغه های علمی برای دانشجویان ایجاد کند و با این فعالیت ها، علاوه بر اینکه آنان از دغدغه های غیرعلمی دور می شوند، در انجام امور اجرایی و کارهای گروهی توانمند شده و در نهایت، فارغ التحصیلانی توانمند و آینده ساز خواهیم داشت.


******


     دکتر" فلاحی " مدیر گروه پرستاری، دکتر" نجم آبادی " مدیر گروه و مرکز تحقیقات ژنتیک، دکتر" لایقی " مدیر گروه بالینی و دکتر " ساجدی " مدیر مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال در ادامه این نشست، سئوال ها و دغدغه های خود در ارتباط با مسایل مطرح شده از سوی مدیران بخش های مختلف معاونت تحقیقات را بیان داشته، و پاسخ های مربوطه را دریافت کردند.


   در پایان این نشست نیز دکتر خدایی معاون تحقیقات و دکتر میراب زاده معاون آموزشی دانشگاه بر به روز شدن وب سایت های فارسی و انگلیسی تمامی گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی تاکید کردند و متذکر شدند که به روز بودن وب سایت ها، یکی از شاخص های پایش و ارزشیابی عملکرد دانشگاه محسوب می شود.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 14784
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: