• 1400/09/01 - 18:25
  • - تعداد بازدید: 969
  • - تعداد بازدیدکننده: 113
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

مدیران گروه های آموزشی در مورد نحوه برگزاری امتحانات آخر ترم دانشجویان، تبادل نظر کردند

شورای مدیران آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با حضور رئیس دانشگاه، معاونان آموزشی، دانشجویی، توسعه مدیریت و درمان، و مدیران زیرمجموعه معاونت آموزشی، در مورد نحوه برگزاری امتحانات آخر ترم دانشجویان بلحاظ مجازی و یا حضوری، تبادل نظر کردند.

   شورای مدیران آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با حضور رئیس دانشگاه، معاونان آموزشی، دانشجویی، توسعه مدیریت و درمان، و مدیران زیرمجموعه معاونت آموزشی، در مورد نحوه برگزاری امتحانات آخر ترم دانشجویان بلحاظ مجازی و یا حضوری، تبادل نظر کردند.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه طی سخنانی در این نشست که بصورت حضوری و مجازی برگزار شد، برگزاری تور آشنایی دانشجویان جدید دانشگاه را از جمله اتفاقات خوب در دانشگاه ذکر کرد که باعث نشاط  و شادی در میان دانشجویان شد، ضمن آنکه گروه های آموزشی نیز پذیرای دانشجویان جدید بودند که جای تشکر و قدردانی از مدیران گروه های آموزشی دارد که به تقویت ارتباط دانشجویان با دانشگاه کمک کردند.


   وی با اشاره به 26 شاخص لازم در بازگشایی مراکز آموزشی که تجربه 176 کشور در این خصوص منتشر شده است، افزود: در کشور ما نیز برغم گسترش و سرعت واکسیناسیون و اجرای واکسیناسیون نوبت سوم برای کادر درمانی سراسر کشور، اما تا زمانی که دستورالعمل مشخصی در این خصوص دریافت نکرده ایم، اولویت حضور دانشجویان دانشگاه را برای  اجرای واحدهای عملی و کارورزی دانشجویان کارشناسی و ارشد، و برگزاری کلاس های حضوری برای دانشجویان دکتری و سپس، دانشجویان ارشد، قرار داده ایم، مگر اینکه مشکل خاصی داشته باشند.


    دکتر خانکه درعین حال، تاکید کرد که هیچ اجباری برای حضور دانشجویان در دوره های کارورزی در دانشگاه و مراکز درمانی تهران وجود ندارد و حضوری و یا مجازی بودن امور آموزشی دانشجویان با نظر، هماهنگی و برنامه ریزی مدیران گروه های آموزشی، امکانپذیر است.


    رئیس دانشگاه، برگزاری جلسه دفاع  پروپوزال را حضوری اعلام کرد و در خصوص حضور اساتید در محل کار، گفت: با توجه به دستورالعمل مربوطه، عدم حضور اعضای محترم هیات علمی در دانشگاه، توجیه پذیر نیست، و لازم است که برای برگزاری کلاس های مجازی، در دانشگاه حضور داشته و از دانشگاه، این کلاس ها را برگزار کنند، مگر اینکه دارای فرزند زیر شش سال باشند و یا بیماری های صعب العلاج یا بیماری زمینه ای داشته باشند.


   وی در پایان سخنانش، از معاونت دانشجویی دانشگاه خواست تا امکانات اقامت دانشجویان شهرستانی در تهران و در خوابگاه ها را کاملا مورد توجه قرار داده و آمادگی کامل داشته باشند تا درصورت نیاز و دریافت دستورالعمل مشخصی برای حضور کامل دانشجویان در دانشگاه، این آمادگی برای پذیرش دانشجویان بیشتر در خوابگاه ها فراهم شده باشد.


   دکتر محمدرضا خدایی معاون آموزشی دانشگاه در سخنانی، برای برگزاری کلاس های حضوری در مدت باقیمانده تا پایان ترم را برحسب تصمیم مدیران محترم گروه ها دانست و افزود: طبق نظر مدیران گروه ها، معاونت آمادگی دارد، کلاس هایی که باید حضوری باشند را اعلام و با توجه به شرایط هر گروه آموزشی، تعداد دانشجویان و نیازهای آموزشی آنان، اقدام خواهد شد.


   وی افزود: براساس دستورالعمل دریافت شده از طرف وزارت بهداشت، برگزاری امتحانات با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، بصورت حضوری خواهد بود، و باید تا جایی که امکان دارد، پیش بینی محل مناسب برای برگزاری امتحانات با تعداد مشخصی از دانشجویان و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی انجام بشود.


   دکتر سهیلا شهشهانی پور مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی ضمن اشاره به دستورالعمل برگزاری امتحانات بصورت حضوری، گفت: یکی از مهمترین مسایل در برگزاری امتحانات بصورت حضوری، تجمع دانشجویان در خوابگاه ها و بالا رفتن احتمال ابتلا و انتقال بیماری در میان دانشجویان است.


   وی پیشنهادهای این مدیریت در خصوص برگزاری حضوری امتحانات و مسایل مربوط به مراقبان و همکاری کارشناسان گروه های آموزشی را به شور گذاشت و از مدیران گروه ها در خصوص این مسایل، نظرخواهی کرد.


   براساس پیشنهاد دکتر شهشهانی پور، با توجه به فرصت یک ماهه برای برگزاری امتحانات، پیشنهاد کرد که دو هفته اول به امتحانات ورودی های سال های قبل از 1400، و دو هفته بعد برای امتحانات ورودی های جدید اختصاص یابد تا تجمع در خوابگاه ها به حداقل رسیده و نظارت گروه ها بهتر و بیشتر انجام شود.


   وی همچنین پیشنهاد داد که دروس عمومی که تعداد شرکت کنندگان بیشتر و حضور همه دانشجویان در خوابگاه ها، امکان ابتلا و انتقال بیماری را افزایش می دهد، بصورت مجازی برگزار شود.


   در ادامه، دکتر فلاحی، دکتر راهب، دکتر بخشی، دکتر موسوی، دکتر رفیعی، دکتر فروغان و دکتر فرخی، نسبت به این مسایل اظهار نظر کردند و با توجه به نظر اکثریت مدیران آموزشی، کلاس ها همانطور که تاکنون بصورت ترکیبی برگزار شده، ادامه خواهد داشت تا با ارزیابی وضعیت شیوع کرونا در آینده، برنامه ریزی برای ترم آینده بصورت جداگانه ای انجام گیرد.


   همچنین، براساس دستورالعمل رسیده به دانشگاه، برگزاری امتحانات حتی الامکان بصورت حضوری خواهد بود و برگزاری امتحانات دانشجویان ورودی سال های قبل از 1400، در دو هفته اول برنامه ریزی می شود و امتحانات دانشجویان ورودی 1400 نیز در دو هفته دوم برگزار خواهد شد.




انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 21046
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: