• 1399/12/10 - 20:19
  • - تعداد بازدید: 1923
  • - تعداد بازدیدکننده: 133
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه علوم بهزیستی؛

مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت: رتبه بندی علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور (رعد) طراحی شده است

مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز (یکشنبه) در دهمین نشست دبیران تربیت بدنی مناطق ده گانه دانشگاه های علوم پزشکی کشور که در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد، اعلام کرد که رتبه بندی علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور (رعد) طراحی شده است.

 


   مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز (یکشنبه) در دهمین نشست دبیران تربیت بدنی مناطق ده گانه دانشگاه های علوم پزشکی کشور که در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد، اعلام کرد که رتبه بندی علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور (رعد) طراحی شده است.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، مهندس خدابنده لو با اشاره به رتبه بندی آموزشی (راد) که از گذشته در دانشگاه های علوم پزشکی کشور اجرا می شده است، افزود: امسال معاونت های دانشجویی، آموزش و تحقیقات، بیش از 20 جلسه را با حضور سه معاون و حدود  100 جلسه کارشناسی را برگزار کردند تا شاخص هایی در سه حوزه آموزشی، دانشجویی و تحقیقات تدوین شود و قرار است تا 20 اسفندماه جاری از سوی وزیر محترم بهداشت به دانشگاه ها ابلاغ شود و دانشگاه ها نیز تا اواسط اردیبهشت ماه سال آینده فرصت دارند جداول را تکمیل کنند، تا رتبه بندی دانشگاه ها انجام بشود.


    مهندس خدابنده لو با اشاره به اینکه تا کنون فعالیت های تربیت بدنی در رتبه بندی دانشگاه ها لحاظ نمی شده است، تصریح کرد که در رتبه بندی جدید دانشگاه ها، بخش های دانشجویی و تربیت بدنی تقویت شده و فعالیت های آنها دیده می شود و همانند فعالیت های آموزشی و تحقیقاتی لحاظ خواهد شد که این اقدام مبارکی برای حوزه دانشجویی محسوب می شود.


   وی در پایان سخنانش خطاب به دبیران تربیت بدنی مناطق ده گانه دانشگاه های علوم پزشکی کشور، تاکید کرد: از هر اقدامی که به مشارکت دانشجویان و نشاط و شادابی آنان کمک کند، حمایت خواهیم کرد.


   در ادامه، مهدی مقدم منش رئیس اداره ورزش قهرمانی دانشجویان با اشاره به برنامه عملیاتی سال آینده گفت: با توجه به شرایط کرونایی کشور، برنامه عملیاتی شش ماهه اول سال 1400 براساس شرایط کرونایی و برنامه شش ماهه دوم سال، بصورت حضوری پیش بینی خواهد شد.


   در ادامه این نشست، دکتر کوشکی رئیس اداره ورزش های همگانی وزارت بهداشت نیز طی سخنانی، با اشاره به آغاز بحران همه گیری کووید 19 از اسفندماه سال گذشته، تصمیم گیری ها و برنامه ریزی های انجام شده با توجه به شرایط کرونایی و تعطیلی دانشگاه ها را تشریح  کرد.


   وی درعین حال به موضوع های « رنکینگ در برگزاری مسابقات، چگونگی برگزاری همایش های مجازی در سال آینده، پایش سلامتی دانشجویان جدید الورود، برگزاری المپیاد بازی های فکری و موفقیت هایی که در این زمینه بدست آمد، بکارگیری شیوه های ساده در فعالیت های مجازی، و چگونگی برگزاری برخی از ورزش ها مانند دومینو و اهداف اجرای این برنامه ها و توجه ویژه به فعالیت ها، ابتکارات و میزان مشارکت های دانشگاه ها در اجرای برنامه ها »، پرداخت.


   پیش از سخنان مدیران بخش دانشجویی وزارت بهداشت، همه دبیران تربیت بدنی مناطق مختلف دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، به اقدامات انجام شده و فعالیت های ورزشی طی سال جاری (99) که بلحاظ شرایط کرونایی، بصورت مجازی و یا حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی انجام شد، پرداختند.


   عمده فعالیت دبیران تربیت بدنی و مدیران این بخش در دانشگاه های علوم پزشکی کشور، در سه بخش " آموزشی، ورزشی و توسعه ای و عمرانی " خلاصه شد که " بازسازی اماکن ورزشی دانشگاه ها، نوسازی و بهسازی امکانات، آموزش و توانمندسازی پرسنل و کارشناسان تربیت بدنی، برگزاری مسابقات و یا فعالیت های ورزشی در طبیعت ومحیط های باز، برگزاری مسابقات برای مدافعان سلامت و کادر درمانی در محوطه بیمارستان ها و برخی از ابتکارات و فعالیت های جدید برای توسعه و جلب هرچه بیشتر مشارکت دانشجویان "، فعالیت های انجام شده دانشگاه های علوم پزشکی کشور را تشکیل می دهد.


    همچنان که یاسر طهماسبی مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و دبیر تربیت بدنی منطقه 10 دانشگاه های علوم پزشکی، " تجهیز سالن ورزشی، بازسازی زمین و پیست ورزشی، برگزاری جلسات با مدیران تربیت بدنی منطقه، شرکت در مسابقات منطقه، شرکت در المپیاد مجازی و همچنین، برنامه ریزی و اجرای مقدمات تجهیز خوابگاه جدید دانشجویی که به تازگی با حمایت معاون فرهنگی – دانشجویی وزارت بهداشت خریداری شده است " را از جمله اقدامات انجام شده طی سال 99 ذکر کرد.


   پیشنهادها و درخواست های دبیران تربیت بدنی دانشگاه های علوم پزشکی کشور نیز شامل " اجرای واحدهای درسی تربیت بدنی 1 و 2 دانشجویان توسط ادارات تربیت بدنی دانشگاه ها، مدیریت ورزش کارکنان و ورزش دانشجویان بصورت واحد توسط اداره  تربیت بدنی دانشگاه ها، مشخص کردن سرانه ورزشی در اعتبارات بخش دانشجویی دانشگاه ها، اختصاص اعتبارات لازم برای تهیه زیرساخت های مربوط به فعالیت های مجازی و بازی های فکری، دادن ردیف استخدامی برای جبران کمبود نیروی انسانی بخش تربیت بدنی، توجه به کمبود فضای ورزشی، تامین اعتبارات لازم برای بخش تربیت بدنی  و پایش  عملکرد تربیت بدنی دانشگاه ها براساس امکانات آنها " از جمله پیشنهادها و درخواست های مسئولان تربیت بدنی دانشگاه های علوم پزشکی کشور بود که توسط آنان بیان شد.


    گفتنی است، نشست دبیران تربیت بدنی مناطق ده گانه دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور از ساعت 10 الی 16 با شرکت مدیران تربیت بدنی دانشگاه های علوم پزشکی مازندران، شیراز، زنجان، ارومیه، شوشتر، یزد، همدان، مشهد و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و همچنین، مدیران تربیت بدنی دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی برگزار شد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 18561
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: