• 1396/09/20 - 11:29
  • - تعداد بازدید: 3166
  • - تعداد بازدیدکننده: 76
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

مرحله دوم اعزام گروه های متخصصان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به مناطق زلزله زده غرب کشور آغاز شد

مرحله دوم اعزام گروه های متخصصان و کارشناسان سلامت روان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از امروز (دوشنبه) به همت بسیج جامعه پزشکی این دانشگاه و حمایت مسئولان دانشگاه، برای کاهش آلام و رفع مشکلات روحی و همچنین توانبخشی زلزله زدگان غرب کشور، به منطقه سرپل ذهاب آغاز شد.



   مرحله دوم اعزام گروه های متخصصان و کارشناسان سلامت روان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از امروز (دوشنبه) به همت بسیج جامعه پزشکی این دانشگاه و حمایت مسئولان دانشگاه، برای کاهش آلام و رفع مشکلات روحی و همچنین توانبخشی زلزله زدگان غرب کشور، به منطقه سرپل ذهاب آغاز شد.


    دکتر" امین شاهرخی " مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اعلام این خبر به خبرنگار وبدای دانشگاه ، گفت:  بعد از وقوع زلزله در استان کرمانشاه ، به عنوان نماینده بسیج جامعه پزشکی دانشگاه با جمعی از متخصصان و کارشناسان همکار، برای بررسی وضعیت ساکنان و همچنین کمک به آسیب دیدگان ، در منطقه حاضر شدیم و در کنار کارکنان امداد و درمان مستقر در منطقه ، در درمان و رفع مشکلات افرادی که از ناراحتی روحی و استرس ناشی از وقوع زلزله رنج می بردند و یا بدلیل تخریب ساختمان ها ، از ناحیه اندام های حرکتی دچار آسیب شدند، مشارکت داشتیم.


   وی افزود:  بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با توجه به رسالت این دانشگاه و نقش آن در تربیت نیروی متخصص حوزه های سلامت روان ، سلامت اجتماعی و توانبخشی ، بر آن شد تا در مرحله دوم اعزام ها، با برنامه ریزی دقیق و مدون ، گروه هایی از متخصصان و کارشناسان مراکز و بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه را برای کمک به زلزله زدگان بسیج کرده و طی مراحل مختلف به این مناطق اعزام کند.   


   دکتر شاهرخی که فوق متخصص اعصاب اطفال است،  با اشاره به ارسال کمک های اولیه زیستی (مواد غذایی ، پوشاک و سرپناه مناسب و امن) از سوی هموطنان برای رفع نیازهای اولیه بازماندگان این حادثه ، گفت: معمولا پس از هر فاجعه ای ، با کمک های مردمی و امدادرسانی نیروهای امدادگر، وضعیت به یک ثبات اولیه می رسد اما آنچه که باقی می ماند و در بازگشت  ساکنان این مناطق به زندگی عادی تاثیرگذار است ، استرس شدید ناشی از فاجعه و اختلالات رفتاری و روانی در میان بازماندگان است .


    وی افزود:  با بررسی مشکلات بازماندگان این فاجعه و نیازهای آنان ، با حمایت ریاست دانشگاه و با هماهنگی معاونان توسعه و درمان دانشگاه ، از طریق فراخوان در بیمارستان ها و مراکز پزشکی – توانبخشی وابسته به این دانشگاه ، متخصصان و کارشناسان رشته های مختلف ، برای کمک به زلزله زدگان اعلام آمادگی کردند تا در مرحله دوم اعزام ها ، با برنامه ریزی دقیق تر و هدفمند ، به کمک هموطنان زلزله زده بروند.


   مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: با سازماندهی داوطلبان ، آنان را در قالب گروههای مختلف بصورت هفتگی ، به مناطق زلزله زده اعزام می کنیم که امروز (دوشنبه)  گروهی متشکل از متخصصان روانپزشکی ، روانشناسی ، فیزیوتراپی ، کاردرمانی ، گفتاردرمانی و مددکاری اجتماعی  به منطقه سرپل ذهاب اعزام می شوند تا در بیمارستان صحرایی بسیج جامعه پزشکی در این منطقه مستقر شده و خدمات مورد نیاز هموطنان زلزله زده را ارائه دهند.


   دکتر شاهرخی افزود: برنامه اعزام ها و خدمات رسانی هر گروه، هفتگی خواهد بود و تا زمانی که ساکنان و بازماندگان مناطق زلزله زده به خدمات مربوط به سلامت روان ، سلامت اجتماعی و توانبخشی ، نیاز داشته باشند ، اعزام ها ادامه خواهد داشت.


   لازم به ذکر است ، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 22 گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات ، در سه حوزه سلامت (سلامت روان ، سلامت اجتماعی و توانبخشی) فعالیت می کند.


   این دانشگاه ، تحت نظارت وزارت بهداشت ، علاوه بر آموزش و تربیت نیروی متخصص در زمینه سه حوزه سلامت ، از طریق دو بیمارستان تخصصی "روانپزشکی رازی" و " توانبخشی رفیده " ، و دو مرکز و کلینیک پزشکی – توانبخشی وابسته به دانشگاه ، خدمات مرتبط را به بیماران و نیازمندان ارائه می دهد.




انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 11068
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: