به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
مرکز رشد فناوری دانشگاه علوم بهزیستی ، اولین مرکز رشد مجهز به "سامانه پژوهان " کشور است
مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: مرکز رشد فناوری این دانشگاه ، اولین مرکز رشد مجهز به "سامانه پژوهان " در کشور است.
مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: مرکز رشد فناوری این دانشگاه ، اولین مرکز رشد مجهز به "سامانه پژوهان " در کشور است.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، دکتر " ابراهیم پیشیاره " این مطلب را در اولین نشست مشترک شورای فناوری رشد دانشگاه با فناوران و شرکت های فناور که بمنظور آشنایی این شرکت ها با نحوه همکاری با دانشگاه و چگونگی استفاده از " سامانه پژوهان " در فعالیتهایشان برگزار شد ، بیان کرد.
وی اظهارداشت : این نشست، برای تشریح فرآیندهای همکاری دانشگاه با فناوران ، چگونگی حمایت های مرکز رشد فناوری دانشگاه از فناوران و رفع ابهام های موجود در ارتباط با یکدیگر ، تشکیل شده است تا انشاالله با رفع ابهامات و ایجاد آمادگی هرچه بیشتر ، از اوایل خردادماه ، فعالیت مرکز رشد رسما آغاز شود.
دکتر پیشیاره ، افزود: سامانه پژوهان، سامانه ای است که کارآیی بسیار دارد و در تسریع ارائه پروپوزال ها و ارائه به داوری و دریافت اظهارنظرهای کارشناسی و اداری ، بسیار موثر است ، ضمن آنکه برای بالا بردن کیفیت ارتباطات و دریافت اطلاعات بیشتر از ایده ها یا پروژه های فناوران، نشست های ماهانه برگزار کرد.
استقلال مالی مرکز رشد فناوری دانشگاه تا سقف ده میلیون تومان
وی با اشاره به تصویب اولین پروژه فناورانه که با تسهیلات دانشگاه ، اجرا می شود ، گفت: اعطای بیش از 300 میلیون تومان تسهیلات به یک شرکت فناوری ، اولین تسهیلات مرکز رشد به فناوران بود ، ضمن آنکه تفویض اختیارات مالی تا سقف ده میلیون تومان به مرکز رشد فناوری دانشگاه داده شده است تا مرکز رشد بتواند در شرایطی ، شرکت های فناوری را حمایت کند.
برگزاری حداقل ده کارگاه آموزشی برای فناوران از جمله برنامه های امسال مرکز رشد دانشگاه است
مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه همچنین به حضور دکتر محجوبی از اساتید و فناوران دانشگاه تگزاس امریکا ، در ایران اشاره کرد و افزود: برگزاری حداقل ده کارگاه آموزشی برای فناوران در سالجاری پیش بینی شده است که توسط دکتر محجوبی اجرا می شود تا فناوران دانشگاه با تازه های این بخش و تجربه های کشورهای پیشرفته در این زمینه آشنا شوند.
دکتر پیشیاره ادامه داد: تا پایان اردیبهشت ماه جاری ، لیست این کارگاههای آموزشی را به فناوران اعلام می کنیم تا آنان بتوانند نسبت به ثبت نام در هر کارگاهی که مورد نیاز شان باشد ، اقدام کنند.
مرکز رشد فناوری دانشگاه، عضو رسمی سازمان بین المللی فناوری ها خواهد شد
مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، نوید عضویت مرکز رشد فناوری این دانشگاه را در سازمان بین المللی فناوری ها داد و گفت : با مساعدت ریاست دانشگاه ، امور مربوط به پرداخت حق عضویت مرکز رشد در آن سازمان بین المللی ، در حال انجام است تا انشاالله با تثبیت عضویت ، فناوران دانشگاه علوم بهزیستی بتوانند از امکانات سازمان بین المللی فناوری ها استفاده کنند.
دوره آموزشی " آشنایی با اصول اولیه ورود به بازار " از خردادماه آغاز می شود
در ادامه این جلسه ، مهندس " رضا اسکویی زاده " سرپرست مرکز رشد فناوری تجهیزات پزشکی و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی با اشاره به برگزاری دوره آموزشی " آشنایی با اصول اولیه ورود به بازار " برای فناوران که از خردادماه امسال آغاز می شود ، گفت: این دوره به فناوران کمک می کند تا با حداقل اصطلاحات مربوط به بازار و تجاری سازی محصول آشنا شوند ، علاوه بر اینکه برنامه کلاسها و کارگاههای آموزشی دیگر نیز تا دو سه روز آینده اعلام می شود تا فناوران بتوانند با برنامه ریزی ، از مباحث مختلف که در روند فعالیت ، به آنها نیاز خواهند داشت، آگاه شوند.
وی افزود: در این جلسه ضمن مروری بر چگونگی همکاری فناوران با مرکز رشد فناوری دانشگاه ، سامانه پژوهان که در معاونت پژوهشی طراحی شده ، معرفی می شود تا هر کس که از داخل و یا خارج از دانشگاه بخواهد ایده یا پروژه ای را مطرح کند ، برای تسریع در امور مربوط به آن ، از این سامانه استفاده کند.
سرپرست مرکز رشد فناوری دانشگاه با تاکید بر اینکه سامانه پژوهان از امنیت کامل برخوردار است و فناوران نگران مالکیت معنوی ایده ها و اختراعات خود نباشند، گفت : کل فرآیند ارائه ایده ، ثبت آن در این سامانه و بررسی اولیه و اظهارنظر در خصوص آن ، ظرف مدت یک ماه انجام خواهد شد تا وارد مرحله قرارداد بشود.
مهندس اسکویی زاده افزود: مرکز رشد فناوری دانشگاه ، هر جا که بتواند چه در زمینه دانش فنی ، حمایت مالی یا امکانات و راهنمایی های کارشناسی ، به فناوران کمک می کند تا فناوران ایده های خود را به عمل ، و تولید محصول تبدیل کنند.
وی همچنین ابراز خشنودی کرد که سه کمیته متناظر فنی ایزو در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مستقر هستند و می توانند از ایده ها و فناوری های مرتبط با توانبخشی ، حمایت کنند.
فناوران با سامانه پژوهان آشنا شدند
در ادامه جلسه ، خانم مهندس " علی محمدی " مسئول سامانه پژوهان در مورد این سامانه توضیح داد و چگونگی استفاده و کار با این سامانه را برای پژوهشگران و فناوران حاضر در این جمع ، تشریح کرد.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور