• 1398/06/04 - 09:05
  • - تعداد بازدید: 4993
  • - تعداد بازدیدکننده: 78
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

مصاحبه آزمون دکتری قطب 10 دانشگاه های علوم پزشکی کشور، در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز شد

مصاحبه آزمون دکتری قطب 10 دانشگاه های علوم پزشکی کشور مربوط به پنج رشته " روانشناسی بالینی، مددکاری اجتماعی، رفاه اجتماعی، مشاوره توانبخشی و گفتاردرمانی "، از امروز (دوشنبه) در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز شد.


گالری تصاویر


   مصاحبه آزمون دکتری قطب 10 دانشگاه های علوم پزشکی کشور مربوط به پنج رشته " روانشناسی بالینی، مددکاری اجتماعی، رفاه اجتماعی، مشاوره توانبخشی و گفتاردرمانی "، از امروز (دوشنبه) در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز شد.


    دکتر" سهیلا شهشهانی پور" مدیر آموزش تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در این باره به خبرنگار وبدای دانشگاه گفت:  دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی دو روز امروز و فردا، مجری مرحله دوم از آزمون دکتری پنج رشته تحت نظارت وزارت بهداشت است که 82 داوطلب قبول شده در مرحله اول آزمون (بصورت کتبی) ، در آن شرکت دارند.


    وی افزود: مصاحبه از قبول شدگان مرحله اول آزمون دکتری که از طریق سازمان سنجش کشور بصورت کتبی برگزار شد، طی امروز و فردا (سه شنبه) و در دو شیفت صبح و بعد از ظهر، در دانشگاه های کشور انجام می شود.


   دکتر شهشهانی پور با اشاره به مشارکت  65 عضو هیات علمی دانشگاه ها در اجرای مرحله دوم این آزمون در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، گفت: در مرحله دوم از این آزمون، قبول شدگان مرحله اول که تعداد آنان بیش از ظرفیت دانشگاه ها می باشد، مورد مصاحبه اعضای هیات علمی دانشگاه ها قرار می گیرند.


    مدیر آموزش دانشگاه علوم بهزیستی افزود: قبول شدگان این مرحله (مصاحبه)، مطابق با ظرفیت دانشگاه ها در پنج رشته  " روانشناسی بالینی، مددکاری اجتماعی، رفاه اجتماعی، مشاوره توانبخشی و گفتاردرمانی "، بعنوان قبول شدگان نهایی آزمون دکتری سال تحصیلی  99-98  اعلام خواهند شد.


    وی در پایان یادآوری کرد که از حدود یک ماه گذشته اطلاعات مربوط به مرحله دوم آزمون دکتری و نکات لازم جهت راهنمایی داوطلبان، روی وب سایت مدیریت آموزش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی قرار گرفته است.


    لازم به ذکر است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات تحت نظارت وزارت بهداشت، به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 نیروی متخصص، در سه مقطع (کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری) رشته های تخصصی سه حوزه سلامت ( رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی و توانبخشی )، همچون " فیزیوتراپی، کاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، گفتاردرمانی، مدیریت رفاه و سلامت اجتماعی، مددکاری اجتماعی، مشاوره و روانشناسی بالینی، سلامت در حوادث و بلایا، و همچنین روانپزشکی، روانشناسی، پرستاری توانبخشی و ... " ، می پردازد.


 انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 14955
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: