معاون اداره کل اعتباربخشی وزارت بهداشت: بیمارستان توانبخشی رفیده، صحنه نمود شاهکارهای انسانی است
مهندس " عسگری " معاون اداره کل نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت پس از دو روز فعالیت ارزیابان این وزارت از چگونگی شاخص های اعتباربخشی در بیمارستان توانبخشی رفیده ، در جمع پرسنل و مسئولان این بیمارستان گفت: بیمارستان توانبخشی رفیده بعنوان تنها بیمارستان توانبخشی کشور، صحنه نمود شاهکارهای انسانی است .
مهندس " عسگری " معاون اداره کل نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت پس از دو روز فعالیت ارزیابان این وزارت از چگونگی شاخص های اعتباربخشی در بیمارستان توانبخشی رفیده ، در جمع پرسنل و مسئولان این بیمارستان گفت: بیمارستان توانبخشی رفیده بعنوان تنها بیمارستان توانبخشی کشور، صحنه نمود شاهکارهای انسانی است .
وی افزود: صبوری در مراقبت بیمارانی که امید به زندگی پایینی دارند و از درمان های دراز مدت خسته و دل زده هستند ، حماسه ای بزرگ است.
این مقام وزارت بهداشت تاکید کرد: گاهی شفا، نتیجه درمان است اما درمان و توانبخشی، هدیه کردن زندگی است.
مهندس عسگری ابراز امیدواری کرد: الگوی موفق توانبخشی در تنها بیمارستان توانبخشی کشور (رفیده) را به زودی در اقصی نقاط کشور تکرار کنیم .
وی که نویسنده کتاب استانداردهای اعتبار بخشی ملی بیمارستان های ایران نسل نوین نیز می باشد، افزود: بخش توانبخشی این کتاب باید با وجود شما (مسئولان بیمارستان رفیده) غنی شود و این بیمارستان ، بسته کاملی از خدمات توانبخشی است که برای تاسیس بیمارستان دیگری در زمینه توانبخشی، باید بیمارستان رفیده الگو قرار بگیرد.
معاون اداره کل نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت در باره فعالیت اعتباربخشی در بیمارستان رفیده نیز گفت: فلسفه وجودی ما اعتبار بخشی است و نه اعتبار سنجی . و با توجه به این که بیمارستان های تک تخصصی باید آیین نامه ها و سنجه های مخصوص به خودش را داشته باشد، باید مسئولان بیمارستان و ما دست به دست هم بدهیم و الگو ، آیین نامه و سنجه های مشخصی برای بیمارستان توانبخشی ایجاد کنیم که در صورت افتتاح یک بیمارستان توانبخشی دیگر، این آیین نامه مورد استفاده قرار بگیرد.
️ سپس ، دکتر " عاصمی" رئیس اداره اعتبار بخشی دانشگاه شهید بهشتی و دکتر صفایی سرپرست گروه ارزیابان، در سخنان کوتاهی ، اظهار داشتند که در بیمارستان رفیده درس های گزیده ای گرفته ایم که در رشد نسل سوم اعتبار بخشی به چهارم باید لحاظ شود.
دکتر " فریدون لایقی" رییس بیمارستان رفیده نیز در این نشست ، با اشاره به مزایا و محاسن اعتبار بخشی ، گفت: با توجه به این که بیمارستان توانبخشی رفیده، اولین و تنها بیمارستان توانبخشی دانشگاهی کشور می باشد، ضروری به نظر می رسد که بخشی از شاخص های مورد نیاز در حوزه توانبخشی ، بازبینی و اصلاح شود که امیدوارم این موضوع در ارزیابی آتی بیمارستان لحاظ شود.
دکتر " احمدعلی کامرانی" معاون درمان دانشگاه نیز طی سخنانی، بیمارستان رفیده را بیمارستانی خاص در سطح کشور معرفی کرد و گفت: مشابه این بیمارستان در کشور وجود ندارد و اگر یک بیمارستان توانبخشی بخواهد افتتاح و راه اندازی شود باید از بیمارستان توانبخشی رفیده الگو بگیرد.
وی تصریح کرد: با توجه به ویژگی های بیمارستان توانبخشی رفیده ، باید اعتبار بخشی این بیمارستان شاخص های مربوط به خود را داشته باشد.
گفتنی است ، گروه ارزیابان ارشد وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی طی دو روز شاخص های اعتباربخشی را در بیمارستان توانبخشی رفیده مورد ارزیابی قرار داد.
گروه ارزیابان وزارت بهداشت ، از بخشهای مختلف بیمارستان رفیده دیدن کرده و این بخش ها مانند " بهداشت محیط ،فنی و مهندسی ، بهداشت حرفه ای ، منابع انسانی ، امور عمومی ، اطلاعات سلامت ، فناوری اطلاعات ، تدارکات ، داروخانه ، تجهیزات پزشکی ، تغذیه ، نقلیه ، آمبولانس ، امور مالی ، واحد حقوق گیرندگان خدمت ، واحدهای پاراکلینیک (آزمایشگاه ، رادیولوژی) فیزیوتراپی ، کاردرمانی و گفتاردرمانی" را بلحاظ شاخص های اعتباربخشی، مورد ارزیابی قرار داد.
انتهای خبر/
تهیه خبر: شفیعی