به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی؛
معرفی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در برنامه های تلویزیونی
دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از طریق واحد " رسانه و انتشارات " اداره مطالعات و توسعه آموزش ( EDC ) و با جلب همکاری شبکه های تلویزیونی ، نسبت به معرفی رشته های مختلف توانبخشی اقدام می کند.
دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از طریق واحد " رسانه و انتشارات " اداره مطالعات و توسعه آموزش ( EDC ) و با جلب همکاری شبکه های تلویزیونی ، نسبت به معرفی رشته های مختلف توانبخشی اقدام می کند.
دکتر " سیامک طهماسبی " رییس اداره مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اعلام این خبر به خبرنگار وبدای این دانشگاه، افزود: واحد " رسانه و انتشارات " این اداره حدود شش ماه است که فعالیت خود را آغاز کرده و پیرو راه اندازی این واحد، برقراری ارتباط مستقیم با رسانه ها بویژه سیمای جمهوری اسلامی ، دومین اقدامی بود که باید در جهت تحقق اهداف این اداره انجام می شد.
وی با اشاره به اینکه واحد رسانه و انتشارات، هدف معرفی دانشگاه ، رشته های مختلف آموزشی و انواع خدمات توانبخشی را به جامعه ، دنبال می کند ، گفت: با شبکه چهار سیما (آموزش) وارد مذاکره شدیم و با نشستی که در محل شبکه داشتیم و همچنین بازدید رییس و معاونان این شبکه از دانشگاه ، تفاهم نامه همکاری بین ما مشخص و تنظیم شد.
دکتر طهماسبی تاکید کرد که در قالب این تفاهم نامه، خوشبختانه انواعی از فعالیت های این شبکه برای معرفی دانشگاهها و رشته های توانبخشی ، نیاز به پرداخت هزینه از سوی دانشگاه ندارد ولی برنامه سازی و گنجاندن نیازهای دانشگاه در برنامه های این شبکه آموزشی ، هزینه هایی را شامل خواهد شد.
رییس اداره مطالعات و توسعه آموزش ( EDC ) دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، جلب همکاری و مشارکت شبکه دو سیما را نیز جزو برنامه بعدی این اداره اعلام کرد و اظهارداشت: شبکه دو چون شبکه ای اجتماعی است و با موضوع های رشته های دانشگاه ما ، تناسب دارد، در نظر داریم تا با مسئولان این شبکه نیز ارتباط گرفته و از همکاری آنان در جهت اهداف دانشگاه و بهزیستی جامعه استفاده کنیم.
وی در پاسخ به این سئوال " مهمترین نتایجی که از معرفی دانشگاه و رشته های توانبخشی بدست می آید، چیست ؟ " ، گفت: اداره مطالعات و توسعه آموزش (EDC) ، علاوه بر نظارت بر آموزش ، وظیفه ارتقای کمیت و کیفیت آموزش در دانشگاه را به عهده دارد که بخشی از آن مربوط به دانشجویان است که هر چه نسبت به رشته های تحصیلی خود و دیگر رشته های توانبخشی ، از آگاهی بیشتری برخوردار باشند، مطمئنا روی کمیت و کیفیت آموزش ها نیز موثر خواهد بود.
وی افزود: صدها هزار داوطلب کنکور که هرساله برای انتخاب رشته و آینده خود تصمیم گیری می کنند ، اگر از رشته های توانبخشی و جایگاه آنها در سلامت جامعه ، اطلاعات کافی داشته باشند، می توانند انتخاب درست و هدفمندی را داشته و در آینده شغلی و بازدهی خدمات آنان موثر باشد.
وی ادامه داد: در کل ، اطلاع رسانی در سطح جامعه و از طریق رسانه های همگانی ، آگاهی جامعه را بطور عام افزایش می دهد و بسیاری از مددجویان و نیازمندان خدمات توانبخشی نیز با اطلاع از تاثیر این خدمات بر سلامتی جسمی ، روانی و اجتماعی ، می توانند با امیدواری نسبت به آینده خود ، به مراکز توانبخشی مراجعه کرده و از این خدمات استفاده کنند.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور