به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
مقدمات همکاری مشترک دو دانشگاه علوم بهزیستی و علوم پزشکی شهید بهشتی فراهم شد
مقدمات همکاری مشترک دو دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و علوم پزشکی شهید بهشتی طی نشست هیات رئیسه دو دانشگاه در محل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، فراهم شد.
مقدمات همکاری مشترک دو دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و علوم پزشکی شهید بهشتی طی نشست هیات رئیسه دو دانشگاه در محل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، فراهم شد.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، در این نشست که با حضور ریاست دو دانشگاه و معاونان آنان برگزار شد ، دکتر " حمیدرضا خرم خورشید " رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز با معرفی اعضای هیات رئیسه و امکانات آموزشی و پژوهشی این دانشگاه ، گفت که براساس ماموریت دانشگاه علوم بهزیستی و حوزه فعالیت آن در سه بخش " سلامت روانی ، رفاه و سلامت اجتماعی و توانبخشی " ، 21 گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات با استفاده از دانش و تجربه 157 عضو هیات علمی ، به تعلیم و تربیت حدود یک هزار و 800 دانشجو می پردازند.
وی با اشاره به اینکه 65 درصد دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند، افزود: 400 دانشجوی دکتری و PhD در رشته های مختلف دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تحصیل می کنند ، ضمن آنکه فعالیت های مرکز رشد فناوری دانشگاه گسترش یافته و همکاری های مشترک دو دانشگاه ، سبب خواهد شد تا از تمام ظرفیت ها و پتانسیل موجود بتوان به نحو احسن استفاده کرد.
پیش از سخنان دکتر خرم، دکتر " علی اصغر پیوندی " رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن خیرمقدم و ابراز خشنودی از برگزاری این نشست مشترک ، اعضای هیات رئیسه و امکانات آموزشی و پژوهشی این دانشگاه را معرفی کرد.
وی با اشاره به همکاریهای مشترک در تمامی زمینه ها بین دو دانشگاه ، ابراز امیدواری کرد، با همدلی ، تعاون ، همگرایی و همکاری بتوانیم منشاء خیر و برکت برای مردم و کشور خود باشیم.
بگفته دکتر پیوندی ، 53 درصد جمعیت استان تهران ، با همکاری 17 بیمارستان و دهها مرکز بهداشتی و درمانی ، تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است، و یک هزار و 300 عضو هیات علمی این دانشگاه به تعلیم و تربیت حدود 14 هزار دانشجو در 30 رشته می پردازد.
وی افزود: فعالیت 12 دانشکده ، 64 مرکز تحقیقات و پنج پژوهشکده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، سبب شده تا این دانشگاه گامهای بلندی در زمینه های آموزشی ، پژوهشی و بهداشتی و درمانی بردارد بطوری که هم اکنون در رتبه بندی آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور، رتبه اول را کسب کرده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، تاکید کرد که ایجاد رشته های بین رشته ای که جزو سیاست های وزارت بهداشت می باشد، همکاری مشترک در زمینه رشته هایی مانند حوادث و بلایا ، روانشناسی و توانبخشی ، و طب سالمندی ، پذیرش دانشجو و استفاده از تمام ظرفیت دو دانشگاه ، می توانند زمینه های همکاری مشترک باشند.
دکتر " زرقی " معاون پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی با معرفی مرکز رشد علوم دارویی این دانشگاه و وجود آزمایشگاههای مجهز و جامع ، گفت: در قالب تفاهم نامه همکاری با دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، می توانیم خدمات آزمایشگاه جامع را بصورت ویژه در اختیار محققان این دانشگاه قرار بدهیم.
وی همچنین با اشاره به انتشار 33 مجله علمی و پژوهشی از سوی این معاونت ، افزود: تشکیل کارگروههای مشترک ، توسعه سیستم های نرم افزاری و سخت افزاری بین دو دانشگاه ، تشکیل شورای پژوهشی مشترک ، فراهم کردن گرنت های مشترک ، دو دانشگاه را در اجرای طرح های پژوهشی مشترک کمک می کند، ضمن آنکه در بحث فناوری نیز علاقه مند به همکاری هستیم.
دکتر " صدوقی " معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به فعالیت دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، تمایل به همکاری مشترک با دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را اعلام کرد.
دکتر " عرشی " معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز با اشاره به فیلدهای تحت پوشش این دانشگاه مانند 60 درمانگاهی که در تهران فعالیت می کنند ، ادغام و ارائه خدمات بهداشتی – درمانی و توانبخشی ، مانند طب سالمندان را در این مراکز درمانی ، امکانپذیر دانست و از همکاری مشترک با دانشگاه علوم بهزیستی استقبال کرد.
دکتر "جرجانی " رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این نشست گفت: درصدد تدوین بسته جامع توانبخشی دانشگاه هستیم و همکاری های مشترک در بحث های سالمندی ، روانشناسی بالینی ، طب فیزیکی و توانبخشی، لازم است ، ضمن آنکه می توان همایش ها و دوره های بازآموزی مشترکی را بین دو دانشگاه برگزار کرد.
دکتر " سلام زاده " معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با معرفی بیش از یک هزار داروخانه و مراکز ترک اعتیاد تحت پوشش و رسیدگی به امور مربوط به مجوزهای 500 کارخانه مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی ، گفت: زمینه همکاری دو دانشگاه ، در حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی و توانبخشی (ارتز و پروتز) ، و حوزه ترک اعتیاد وجود دارد.
دکتر " نقیب زاده " معاون امور بین الملل این دانشگاه نیز با اشاره به بحث مدیریت توسعه امور بین الملل و اعتباربخشی ، پردیس خودگردان و توریسم سلامت ، تبادل دانشجو و استاد را از جمله موارد همکاری دو دانشگاه دانست.
دکتر " قاسمی " رییس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ضرورت همکاری مشترک در زمینه رشته فیزیوتراپی پرداخت و گفت: از جمله کارهای مشترک با دانشگاه علوم بهزیستی ، ایجاد رشته های بین رشته ای است.
دکتر " جزنی " معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز استفاده از ظرفیت های متقابل ، همفکری و اجرای برنامه های فرهنگی مشترک بین دو دانشگاه را پیشنهاد داد.
*****
دکتر " حمیدرضا خرم خورشید " رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در ادامه این نشست ، گفت که در قالب تفاهم نامه همکاری، می توان نسبت به تشکیل کارگروههای مشخص اقدام کرد ، ضمن آنکه بیمارستانهای توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی و مرکز تحقیقات سایکوز تحت پوشش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی می توانند با بیمارستانهای شهدای تجریش و طالقانی ، فعالیت های مشترکی را برنامه ریزی کنند.
دکتر " خدایی " معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی ، استفاده از سالن تشریح و بافت شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، استفاده از فیلدهای مشترک کاردرمانی ، گفتاردرمانی و ... بعد از تشکیل کارگروههای مشترک را امکان پذیر دانست .
وی ، با اشاره به امکان همکاری دو دانشگاه در حوزه توانبخشی از طریق بیمارستان توانبخشی رفیده ، حوزه فوق تخصصی سلامت روان و بویژه بهداشت روان سالمندی، با همکاری مرکز روانپزشکی رازی ، ایجاد رشته های مشترک " سایبرنتیک پزشکی ، بهزیستی محیطی و طب فیزیکی " را از جمله موارد همکاری دو دانشگاه ذکر کرد.
دکتر " خانکه " معاون پژوهشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در ادامه این نشست، به معرفی امکانات تحقیقاتی و فناوری این دانشگاه ، از جمله مراکز تحقیقاتی منحصربفرد ، انتشار هشت مجله تخصصی ، وجود کتابخانه مرجع توانبخشی در کشور با کتابهای مرجع و ارزنده ، فعالیت شرکت های دانش بنیان و راه اندازی اولین پژوهشکده مشترک با بخش ایمنی در حوادث ترافیکی ، پرداخت .
وی همچنین از اجرای طرح های پژوهشی مشترک همچون پدافند غیرعامل ، استقبال کرد.
دکتر " نجفی پور" معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم بهزیستی ، همکاری دو دانشگاه در زمینه مسایل رفاهی پرسنل و تدارکات را از جمله موارد تفاهم نامه مشترک ذکر کرد.
دکتر " فلاحی " معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی نیز همکاری دو دانشگاه در استفاده از ظرفیت های متقابل ، خوابگاههای بین المللی دانشگاه شهید بهشتی ، امکانات ورزشی ، برگزاری دوره های مشترک دانشجویی ، مراسم فرهنگی و بین دانشگاهی را امکانپذیر دانست.
وی با توجه به اینکه از جمله اعضای هیات علمی گروه پرستاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی می باشد، به گرایش های مختلف در رشته پرستاری این دانشگاه اشاره کرد و افزود: زمینه کار مشترک و اجرای پایان نامه های مشترک در این حوزه فراهم است.
دکتر " محسنی بندپی " معاون امور بین الملل دانشگاه علوم بهزیستی در ادامه این نشست ، به توانمندی بخش بین الملل دانشگاه و در عین حال لزوم استفاده از ظرفیت های متقابل در زمینه های مختلف آموزشی و رفاهی دانشجویان این بخش ، اشاره کرد.
دکتر " کامرانی " معاون امور درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی ، این دانشگاه را به عنوان دانشگاهی یونیک معرفی کرد و از اشتغال به تحصیل حدود یکصد دانشجو MPh سالمندشناسی که یکی از رشته های خاص این دانشگاه است ، گفت.
وی افزود: گروه آموزشی طب سالمندی و سالمندشناسی در این دانشگاه از توانایی بالایی برخوردار است ، بطوری که برنامه آموزشی سالمند شناسی و طب سالمندی کشور با مدیریت مجموعه متخصصان و اساتید این دانشگاه تدوین شده است .
دکتر کامرانی با اشاره به اهداف تاسیس بیمارستان توانبخشی رفیده ، اظهارداشت: توانبخشی سالمندان ، از جمله خدمات این بیمارستان است ، ضمن آنکه این بیمارستان نیاز به اساتید رشته های بالینی و با توجه به راه اندازی آزمایشگاه بیمارستان ، نیاز به متخصصان علوم آزمایشگاهی جهت مسئولیت فنی آزمایشگاه دارد که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می تواند در این زمینه همکاری کند.
دکتر سید"علی حسینی " مدیرگروه کاردرمانی و مشاور ریاست دانشگاه علوم بهزیستی ، در پایان این نشست با قدردانی از ریاست و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، گفت که سطح سه خدمات در نظام سلامت کشور یعنی " توانبخشی " ، در کشور مغفول مانده و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می تواند در ارائه خدمات پزشکی و توانبخشی که به بیماران در بیمارستان توانبخشی رفیده ارائه می شود ، مشارکت کند.
گفتنی است ، روسای دو دانشگاه در پایان این نشست ، به یمن همکاری مشترکی که مقدمات آن با برگزاری این نشست ، فراهم شد، تندیس دانشگاههای خود را به یکدیگر هدیه دادند.
انتهای پیام /
تنظیم خبر: نعیمی پور