• 1400/06/20 - 10:29
  • - تعداد بازدید: 1323
  • - تعداد بازدیدکننده: 122
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

مهمترین اقدامات معاونت درمان و توانبخشی دانشگاه طی 9 ماه گذشته

معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، مهمترین اقدامات این معاونت طی 9 ماه گذشته که از قبول مسئولیت ریاست دانشگاه توسط دکتر حمیدرضا خانکه می گذرد را اعلام کرد.

  معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، مهمترین اقدامات این معاونت طی 9 ماه گذشته که از قبول مسئولیت ریاست دانشگاه توسط دکتر حمیدرضا خانکه می گذرد را اعلام کرد.


   دکتر بیژن خراسانی در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه با ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در این معاونت، گفت: طی ماه های اخیر، " تجهیز بیمارستان جدید الاحداث ایثار، دریافت دستگاه اتوآنالایزر از هیات امنا صرفه جویی ارزی و نصب و راه اندازی آن در بیمارستان رازی، دریافت حواله دستگاه سی تی اسکن از معاونت درمان وزارت بهداشت و پیگیری تحویل آن از هیات امنا صرفه جویی ارزی، راه اندازی دستگاه اکو کلینیک نظام مافی، انتقال دستگاه سونوگرافی خریداری شده از هیات امنا صرفه جویی ارزی از مرکز نظام مافی به بیمارستان رفیده و نصب و راه اندازی دستگاه " انجام شده است.


    دکتر خراسانی، " دریافت اکسیژن ساز 600 لیتری جهت بیمارستان رازی، دریافت دستگاه PCR برای بیمارستان رفیده، دریافت دستگاه سل کانتر برای آزمایشگاه مرکز رازی ( قرارداد با هیات امنا)، خرید ایزی استند و دوچرخه خوابیده جهت بیمارستان رفیده، ارتقای داشبورد مدیریتی در جهت گزارش گیری از کارکرد هر فرد به صورت مجزا و توانایی تولید گزارش در لحظه از تعداد پذیرش درمانگاهها به تفکیک تخصص و تعیین شاخص های جدید ارزیابی " را به عنوان بخشی از عملکرد معاونت درمان ذکر کرد.


   وی افزود: طی این مدت، " برای دریافت اقلام محافظتی مربوط به کرونا از هیات امنا صرفه جویی ارزی و اداره کل تجهیزات پزشکی  و نصب و راه اندازی تجهیزات خریداری شده موجود در بیمارستان رازی " پیگیری شد و  لیست تجهیزات پزشکی ضروری جهت خرید با حمایت مالی فرمانداری شهر ری و پیش فاکتورها و تخمین قیمتها جهت خرید اقلام توانبخشی مورد نیاز " تنظیم شد.


   وی همچنین اظهار داشت: این معاونت  در راستای درمان بیماران کرونایی و کاهش حجم مراجعات به بیمارستان های دولتی در جنوب شهر تهران، با همکاری مسئولان و کادر درمان مرکز روانپزشکی رازی، نسبت به تجهیز و راه اندازی مرکز درمان سرپایی بیماران کرونایی در این بیمارستان، جهت ویزیت و تزریق داروی رمدسیویر (داروی بیمارستانی) اقدام کرده است که با 50 تخت بستری، ظرفیت پاسخگویی و ارائه خدمات درمانی به 100 بیمار در روز را دارد و در صورت نیاز، امکانات افزایش تخت تا 100 تخت و ارائه خدمات به بیماران بیشتر فراهم شده است.


    وی افزود: این مرکز درمان سرپایی بیماران کرونایی با بکارگیری از توان تخصصی متخصصان بیماری های عفونی، طب اورژانس، پزشک عمومی و کادر پرستاری، همه روزه آماده ارائه خدمات درمان به بیماران کرونایی با تعرفه های دولتی است.


   دکتر خراسانی همچنین در راستای مدیریت و کنترل بیماری کرونا، برنامه تجهیز و راه اندازی پایگاه واکسیناسیون کرونا در مرکز روانپزشکی رازی و برای ساکنان و اهالی مناطق شهر ری و امین آباد را دارد که مقدمات آن در حال پیگیری است تا در هفته آینده اجرایی شود.


    معاون درمان دانشگاه با اشاره به اصلاح نظام پرداخت مبتني بر عملكرد بيمارستانها و مراكز درماني تابعه طی 9 ماه گذشته، اظهار داشت: طی این مدت " بهینه سازي بازه زماني پرداخت در بيمارستان رازي به صورت فاصله سه ماهه تا پايان سال 99 و پرداخت يك ماهه قبل مراكز رفيده، نظام مافي و اسماء تا پايان سال 99 ، بررسي مدلهاي پرداخت نظام نوين " انجام ، و " مدل پيشنهادي اصلاح شده براي پرداخت كارانه بيمارستان رازي با توجه يه ساختار بيمارستان روانپزشكي " طراحی شد.


    وی تصریح کرد که براساس قرارداد ماده 88 منعقده مابین معاونت درمان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و درمانگران، عملکرد پرسنل مراکز درمانی طبق محاسبه به روش پلکانی از جزء حرفه ای عملکرد ایشان پرداخت می شود، ضمن آنکه " مدل جديد پرداخت سال 1400 در مركز نظام مافي و اسما به منظور اصلاح الگوي پرداخت اضافه كار تشويقي " طراحی شد، و  " مدل پرداخت كمك موسسه به منظور افزايش انگيزه در جهت افزايش كاركرد و كيفيت خدمات " مورد بررسی قرار گرفت.


   دکتر خراسانی، افزود: طی ماه های گذشته " گزارش تحليلي به تفكيك منابع مالي - ساعات كار نيروي انساني جهت معاونت درمان " و  " گزارش پرداخت هزينه و درآمد سال 99 در بيمارستانها و مراكز تابعه " تهیه شده و عملكرد واحدهاي توانبخشي و درمانی در بيمارستانها و مراكز تابعه مورد بررسی قرار گرفته است.


   معاون درمان در عین حال، به برنامه های حوزه توانبخشی دانشگاه نیز اشاره ای داشت و گفت: " اجرای طرح غربالگری توانبخشی بیماران بیمارستان روانپزشکی رازی، تکمیل برنامه توانبخشی از راه دور، تدوین شناسنامه و  استاندارد خدمات توانبخشی، تدوین سنجه های اعتبار بخشی و نظارت در حوزه توانبخشی که همچنان در حال انجام است " ، از  جمله برنامه های مهم این بخش است.


    وی، " تهیه شناسنامه و استاندارد خدمات توانبخشی بیماریها و معلولیت ها و خدمات توانبخشی مندرج در کتاب ارزش نسبی خدمات " را از جمله فعالیت های ارزشمند بخش توانبخشی دانشگاه ذکر کرد و گفت: این فعالیت تداوم خواهد داشت، ضمن آنکه " بازنگري و تهیه چك ليست ارزيابي مراكز و دفاتر کار توانبخشی، عملیاتی نمودن توانبخشی پیشگیری، واگذاری واحد فیزیوتراپی مرکز اسماء، مشکلات  واحد روانشناسی روانپزشکی راز، پوشش بیمه ای خدمات توانبخشی، و قرار گیری خرید تجهیزات توانبخشی در لیست هیات امناء صرفه جویی ارزی " پیگیری ، و  " بانک اطلاعات سلامت بیماران روانپزشکی رازی " نیز تکمیل می شود.


    وی از فعالیت هایی که برای  مدیریت بحران کرونا در سطح کشور انجام شد، به " تدوین دستورالعمل مواجهه با بیماران مشکوک مبتلا به کووید 19 در مراکز روانپزشکی " توسط اعضای هیات علمی دانشگاه اشاره کرد و در سطح  دانشگاه و مراکز درمانی تابعه نیز بخشی از اقدامات را که به همت اداره پرستاری دانشگاه انجام می شود، مربوط به تهیه و توزیع اقلام حفاظت فردی و جمعی و رفع نیازهای بهداشتی ذکر کرد.


    دکتر خراسانی همچنین افزود: بخشی از اقدامات اداره پرستاری نیز در جهت حمایت از همه پرسنل مراکز درمانی و دانشگاه در دوران بحران کرونا است که  از مهمترین آنها ، " پیگیری، تهیه و تلقیح واکسن کرونا برای کادر درمان، اعضای هیات علمی و کارکنان شاغل در مراکز درمانی و ستاد دانشگاه و حدود 280 تن  از دانشجویان است که از بهمن ماه سال گذشته آغاز و تا یک ماه پیش ادامه داشت.


    وی در پایان این گفت وگو، در خصوص مهمترین برنامه های اداره پرستاری در مراکز درمانی تابعه دانشگاه نیز به " ارتقای کیفیت مراقبت های پرستاری در مراکز (اصلاح فرایندها)، بکارگیری نیروهای جدیدالاستخدام، فعالیت کمیته های مدیریت، آموزش کارکنان و سلامت، کنترل عفونت، بررسی علل و چگونگی افزایش رضایتمندی در میان کادر پرستاری، برقراری ارتباط با سایر مراکز روان پزشکی کشور در راستای هم افزایی، انجام پژوهش های پرستاری و  اصلاح فرم ها و چک لیست های روان پرستاری " اشاره کرد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 20259
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: