به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
نخستین سمپوزیوم علم محور دانشجویی " ارتوز و پروتز " برگزار شد
اولین سمپوزیوم علم محور دانشجویی "ارتوز و پروتز " به همت گروه ارتوز و پروتز ، با پشتیبانی کمیته تحقیقات دانشجویی و با حضور مسئولان ، اساتید ، پژوهشگران و دانشجویان حوزه توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سالن شهید احمدی روشن این دانشگاه برگزار شد.
اولین سمپوزیوم علم محور دانشجویی "ارتوز و پروتز " به همت گروه ارتوز و پروتز ، با پشتیبانی کمیته تحقیقات دانشجویی و با حضور مسئولان ، اساتید ، پژوهشگران و دانشجویان حوزه توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سالن شهید احمدی روشن این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، مشاور وزیربهداشت در امور توانبخشی ، رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران ، رئیس انجمن ارتوز و پروتز ایران ، دانشجویان و پژوهشگران رشته های توانبخشی همچون ارتوز و پروتز ، کاردرمانی و فیزیوتراپی ، در این همایش یک روزه شرکت کردند.
دکتر " محمدتقی جغتایی" مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی با تاکید بر سنخیت و برتری نام " ارتوز و پروتز " نسبت به عناوینی نظیر : ارتوپدفنی ، اعضای مصنوعی و .... ، بهبود وضعیت رشته ارتوز و پروتز و جایگاه آن در جامعه نسبت به سالیان گذشته و همچنین، حمایت همه جانبه از فعالیت های علمی در سطح دانشجویی را لازم دانست.
وی همچنین ، لزوم تلاش بیشتر دانشجویان توانبخشی برای همکاری با یکدیگر و رشد توانبخشی در سطح جامعه را گوشزد کرد.
دکتر "محمدعلی محسنی بندپی " رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران در مراسم افتتاحیه سمپوزیوم ، با بیان اهمیت و نقش دکترای حرفه ای و چگونگی آن در دنیا، بر لزوم کار تیمی در توانبخشی تاکید کرد.
مهندس " رضا وهاب کاشانی " رئیس انجمن ارتوز و پروتز ایران نیز در این مراسم ، به نقش اخلاق حرفه ای در بهبود کیفیت کار اشاره کرد و درباره نتایج مطلوب این نوع نگرش در جامعه سخن گفت.
پیش از سخنان مسئولان ، دکتر "منیره احمدی بنی" استادیار و عضو هیات علمی دپارتمان ارتوز و پروتز دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و دبیر علمی این سمپوزیوم گفت: سمپوزیوم مذکور فرصت بسیار مغتنمی است تا ضمن گردهمایی گسترده اساتید، دانشجویان و محققان، زمینههای وسیع مرتبط با علم ارتوز و پروتز، امکان تبادل نظر و همکاری، و آشنایی با یافتههای سایر محققان و کسب ایدههای جدید فراهم شود.
وی بر نقش ارتوز های پیشرفته و لزوم پژوهش روی آنان تاکید کرد و افزود: بدون شک بحثهای علمی طی جلسات و پانلها و نیز امکان ارتباط مستقیم با ارائهکنندگان مقالات برای رفع موانع عملی برخی تکنیکها و روشهای کلینیکال، بسیار مفید خواهد بود.
"رضا یزدان رمجی " دبیر اجرایی این سمپوزیوم نیز در سخنان کوتاهی اظهارداشت: این سمپوزیوم برای اولین بار در سطوح دانشگاهی کشور برگزار شد و قرار است، از این پس ، همه ساله برگزار شود .
وی افزود که این سمپوزیوم با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی و با حمایت های انجمن ارتوز و پروتز ایران و دکتر جغتایی ، برگزار شد.
گفتنی است که کارگاه طراحی و ساخت بریس کایفولوژیک نیز در این سمپوزیوم یک روزه برگزار شد. در ابتدا مباحثی به صورت تئوری توسط دکتر "عالیه دریابر" تدریس و سپس قالبگیری ، اصلاح قالب، بررسی رادیوگرافی ، ورق کشی ، سوار کردن بریس و پرو نهایی به صورت عملی تدریس شد.
به شرکت کنندگان در این کارگاه ، گواهی علمی معتبر و امتیاز بازآموزی اعطا شد.
انتهای پیام /
تنظیم خبر: نعیمی پور