• 1394/12/14 - 19:14
  • - تعداد بازدید: 2999
  • - تعداد بازدیدکننده: 56
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

نخستین همایش بین المللی " نوروژنتیک ایران " به کار خود پایان داد

نخستین همایش بین المللی و نهمین همایش سالانه نوروژنتیک ایران پس از سه روز تبادل نظر محققان و صاحبنظران روی مهمترین مباحث علم ژنتیک و مسایل تشخیصی اختلالات ژنتیکی ، بعداز ظهر جمعه (14 اسفندماه) با اهدای جوایز به برگزیدگان بخش های سخنرانی و پوستر ، به کار خود پایان داد.


گالری تصاویر


  نخستین همایش بین المللی و نهمین همایش سالانه نوروژنتیک ایران ، پس از سه روز تبادل نظر محققان و صاحبنظران روی مهمترین مباحث علم ژنتیک و مسایل تشخیصی اختلالات ژنتیکی ، بعدازظهر جمعه (14 اسفندماه)  با اهدای جوایز به برگزیدگان بخش های سخنرانی و پوستر ، به کار خود پایان داد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر " کریمی نژاد " رییس این همایش بین المللی با تشکر از  برگزارکنندگان این کنگره ، خطاب به متخصصان و دانشجویان شرکت کننده گفت که به خودتان و توانایی علمی تان اعتماد کنید و با اعتماد بنفس به دنبال ارائه مقالات علمی در مجامع بین المللی و مجلات معتبر جهانی باشید.


    وی از پرفسور نجم آبادی دبیر علمی این همایش و رییس مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای برنامه ریزی و هدایت این کنگره در راستای تحقق هدف ارتقای آگاهی علمی متخصصان ، اساتید و دانشجویان ایرانی تشکر کرد.


   پرفسور " حسین نجم آبادی " دبیر علمی همایش نیز در سخنان کوتاهی خطاب به همکاران و دانشجویان خود گفت که ما راه درازی در پیش داریم و طی سه روز همایش نوروژنتیک ، مطالب مفید زیادی ارائه شد که از آنها استفاده  خواهیم کرد.


   وی سپس با همراهی رییس همایش و چند تن از اساتید برجسته علم ژنتیک که در مراسم حضور داشتند، هدایای شش محقق برگزیده در بخش های سخنرانی و پوستر کنگره را اهداء کرد.


   شایان ذکر است ، این همایش بین المللی به همت انجمن نوروژنتیک ایران و مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی  و با همکاری انجمن ژنتیک ایران ، وزارت بهداشت ، صندوق حمایت از پژوهشگران ، معاونت علمی ریاست جمهوری ، سازمان بهزیستی و بهزیستی استان تهران ، مرکز تحقیقات ژنتیک میبد ، بنیاد ملی نخبگان و مرکز تحقیقات گوش و گلو و بینی و سر و گردن برگزار ، و نمایشگاهی توسط  شرکت های دارویی و زیست فناوری  و انجمن های علمی ژنتیک و نوروژنتیک و انجمن های حمایتی بیماران خاص (سندرم داون ، اسکیزوفرنی و...) در حاشیه این همایش برپا شد.


   طی سه روز کار کنگره ، 24 مقاله  بصورت سخنرانی  و 38 مقاله به شکل پوستر ارائه شد که  " بررسی علل ژنتیکی عقب ماندگی ذهنی " ، " اختلالات حسی – عصبی " ، " اختلال در شنوایی و بینایی " ، " تکنیک های جدید در تشخیص بیماریهای ژنتیکی " ، " بیماریهای نادر و سندرم های جدید " ، از جمله محورهای  این کنگره بین المللی بود .


    علاوه  بر اساتید و متخصصان از مراکز علمی و دانشگاههای سراسر کشور ، شش تن از محققان و صاحبنظران از کشورهای آلمان و فرانسه ، در این کنگره شرکت کردند و تازه های علم ژنتیک در دنیا و همچنین تجربه های خود را در بخش سخنرانی و همچنین چهار کارگاه آموزشی این کنگره ، به متخصصان داخل کشور انتقال دادند.


   این کنگره که کاملا به زبان انگلیسی ارائه شد، دارای امتیاز بین المللی از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی بود و به شرکت کنندگان در تخصص ها و رشته های مختلف ، 15 امتیاز بازآموزی اعطا کرد.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 8145

تصاویر

کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: