• 1397/02/25 - 12:14
  • - تعداد بازدید: 6492
  • - تعداد بازدیدکننده: 64
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

نسخه پژوهشی " مصاحبه ساختاریافته بالینی برای ارزیابی اختلال های DSM-5 " یکی از پرفروش ترین کتب دانشگاه در نمایشگاه کتاب معرفی شد

نسخه پژوهشی " مصاحبه ساختاریافته بالینی برای ارزیابی اختلال های DSM-5 " بعنوان جدیدترین مرجع تشخیص و طبقه بندی اختلالات روانی در حوزه روانشناسی ، روانپزشکی و بهداشت روان ، یکی از پرفروش ترین کتب دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در نمایشگاه کتاب معرفی شد.


    نسخه پژوهشی " مصاحبه ساختاریافته بالینی برای ارزیابی اختلال های DSM-5 " بعنوان جدیدترین مرجع تشخیص و طبقه بندی اختلالات روانی در حوزه روانشناسی ، روانپزشکی و بهداشت روان ، یکی از پرفروش ترین کتب دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در نمایشگاه کتاب معرفی شد.


    دکتر" پروانه محمدخانی " استاد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که تنظیم ، تدوین و ترجمه این اثر ارزشمند علمی را بعهده داشته است ، در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه درباره این کتاب گفت: از سال 1950 میلادی که محققان خارجی نسبت به تدوین DSM-1  اقدام کردند ، در ابتدا عوامل خطر زیربنایی در اختلالات روانی مدنظر بود، اما پس از چاپ DSM-1 و DSM-2 ،  جهت گیری این نسخ پژوهشی به سمت طبقه بندی اختلالات روانی براساس ملاک های تشخیصی  قرار گرفت.


   وی با تاکید بر اینکه نسخه پژوهشی DSM-5 ، کاملترین نسخه و جدیدترین مرجع برای  پیشگیری ، تشخیص و درمان انواع اختلالات روانی است که در جهان منتشر شده است ، گفت که این کتاب برای روانشناسان بالینی ، روانپزشکان ، دانشجویان این دو رشته ، پرستاران ، بعضا مددکاران اجتماعی و حتی دانشجویان پزشکی که دوره های روانپزشکی را می گذرانند ، کاربرد دارد.


   دکتر محمدخانی افزود: ترجمه این مجموعه علمی – پژوهشی که کاملا تخصصی است ، دو سال طول کشید، و با توجه به کاربرد آن بعنوان راهنمای تشخیص و پیشگیری ، ترجمه آن بسیار دقیق و کامل انجام شده و هر صفحه عین سند ارائه شده است.


   استاد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ابراز امیدواری کرد:  این کتاب ارزشمند بتواند به متخصصان در تشخیص انواع اختلالات روانی که در بسیاری مواقع دارای علائم  نزدیک به یکدیگر هستند ، کمک کند.


   دکتر محمدخانی توضیح داد: مرحله تشخیص در هر بیماری ، مقدمه درمان اصلی و بهبودی بیمار است ، و با توجه به اینکه تشخیص در اختلالات روانی ، به دلیل علائم همسان و نزدیک به یکدیگر، از حساسیت بالایی برخوردار است ، این مجموعه مصاحبه ساختاریافته بالینی برای ارزیابی و تشخیص اختلال های روانی می تواند راهنمای علمی و کاربردی دقیقی در این زمینه محسوب شود.


   لازم به ذکر است ، کتاب نسخه پژوهشی " مصاحبه ساختاریافته بالینی برای ارزیابی اختلال های DSM-5 (SCID-5-RV) از انتشارات دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، حاصل کار محققان خارجی " مایکل بی.فرست ، جانت بی.و.ویلیامز، روندا اس، کارگ و رابرت ال اسپیتزر " است که توسط دکتر " پروانه محمدخانی " تنظیم ، تدوین و به زبان فارسی ترجمه شده و در این فعالیت ، " محمد ابراهیم زاده موسوی ، بهزاد ریگی کوته ، مریم یوسفی طبسی ، صفورا خوشدل دریامری " همکاری داشته اند.


   دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مجموعه دانشگاه های علوم پزشکی کشور تحت نظارت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در زمینه سه حوزه سلامت ( سلامت روان ، سلامت اجتماعی و توانبخشی ) نسبت به تربیت نیروی متخصص مانند روانشناس و روانپزشک ، و ارائه خدمات تخصصی این سه حوزه اقدام می کند.




انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 11837
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: