• 1400/09/23 - 10:12
  • - تعداد بازدید: 855
  • - تعداد بازدیدکننده: 71
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و هفته پرستار؛

نشست " نگاهی به سلامت معنوی " برگزار شد

نشست " نگاهی به سلامت معنوی " بمناسبت ولادت حضرت زینب (س) و هفته پرستار، به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، و مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه، بصورت مجازی برگزار شد.

   نشست " نگاهی به سلامت معنوی " بمناسبت ولادت حضرت زینب (س) و هفته پرستار، به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، و مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه، بصورت مجازی برگزار شد.


   به گزارش وبدای دانشگاه بنقل از روابط عمومی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، فرحناز محمدی شاهبلاغی عضو هیات علمی گروه پرستاری طی سخنانی در این نشست،  سلامت معنوی را یکی از ابعاد چهارگانه سلامت عنوان کرد و با اشاره به برخی از دیدگاه های اندیشمندان در عرصه سلامت معنوی اظهار داشت: سلامت معنوی  ترکیبی از سلامت مذهبی ارتباط با خداوند، سلامت وجودی، احساس معنی در زندگی، رضایت و هدف از زندگی و غیره تعبیر می شود .


   وی افزود: در دین اسلام، معنویت پیوندی جدا ناپذیر با نیت و پایبندی رفتار به باورهای مذهبی و لطف و مدد خداوند متعال دارد و از این حیث، موضوع سلامت معنوی اگر در کانال خاص خود و در رفتار و گرایش های ما در جامعه جاری و ساری شود، شاهد جریانات خوبی در جامعه خواهیم بود و می توانیم بگوییم، فرد دارای سلامت معنوی است.


   وی بیان کرد: در تاکیدی صریح تر، معنویت در دین  مسلمانان از طریق پایبندی به آداب و شعائر دین مبین اسلام و تلاش و پیگیری مستمر برای دلبستگی و پیوند با دستورات خالق هستی تعریف می شود .


   این پژوهشگر عرصه سلامت معنوی در ادامه  به سنجش پرسشنامه هایی نظیر سلامت معنوی گومز و فیشر، پرسشنامه مقیاس سلامت معنوی پالوتزین و ایسون، پرسشنامه سنجش معنویت هال ادوارز، بررسی سنجش مقیاس تجربیات معنوی دانشجویان و ابعاد گوناگون سلامت معنوی پرداخت .


   محمدی نویسنده مقالاتی نظیر سلامت معنوی مدلی برای کاربرد در پرستاری، سلامت معنوی در سالمندان ایرانی و ... ، با تاکید به اهمیت سلامت معنوی در همه اقشار جامعه و  گروه های سنی مختلف اظهار داشت: اگر سلامت معنوی در نیات عملکرد و رفتار ما بروز و ظهور پیدا کند، شاهد ثمرات آن نظیر " قلب سلیم و حیات طیبه " بوده و در چنین جامعه ای با سلامت معنوی شاهد سلامت روان، اثربخشی بر یکدیگر و ارتقای عرصه های گوناگون جامعه خواهیم بود.


   گفتنی است که این وبینار به شرکت کنندگان در نشست، گواهی پایان دوره اعطا خواهد کرد.


انتهای پیام/




تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 21270
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: