• 1399/09/02 - 11:59
  • - تعداد بازدید: 1969
  • - تعداد بازدیدکننده: 83
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
بمناسبت فرارسیدن هفته بسیج؛

نشست اعضای شورای بسیج مرکز روانپزشکی رازی با رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد

اعضای شورای بسیج مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی صبح امروز (یکشنبه) ضمن دیدار با دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، نیازهای بخش فرهنگی مرکز رازی را با ایشان در میان گذاشتند.

    اعضای شورای بسیج مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی صبح امروز (یکشنبه) ضمن دیدار با دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، نیازهای بخش فرهنگی مرکز رازی را با ایشان در میان گذاشتند.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در این نشست که با حضور حجت الاسلام رضا سمیعی، روحانی واحد فرهنگی بیمارستان رازی، نقی بیگ محمدی جانشین پایگاه بسیج شهید تمیمی، میکائیل قاسم زاده عضو شورای بسیج مرکز رازی، و خانم روحانی عضو بسیج خواهران مرکز رازی برگزار شد، گزارش کوتاهی از عمده فعالیت های بسیج این مرکز طی ماه های اخیر و مشارکت در درمان بیماران کرونایی استان خوزستان ارائه شد.


   اعضای شورای بسیج مرکز روانپزشکی رازی در این نشست، اختصاص بودجه مستقل سالیانه برای انجام فعالیت های فرهنگی، حضور یک نماینده از سوی شورای بسیج مرکز رازی در شورای فرهنگی دانشگاه علوم بهزیستی و همچنین حمایت مسئولان مرکز رازی از فعالیت های فرهنگی و بسیجی که سبب شناساندن بیشتر قابلیت های مرکز رازی به مردم و جذب کمک های خیران به این مرکز می شود، را درخواست کردند.


   در ادامه، دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ضمن تبریک فرارسیدن ایام هفته بسیج، " بسیجی بودن " را افتخاری برای خود دانست و گفت: تعریف بسیج، تلاش همه جانبه با کمترین توقع است. روحیه بسیجی، سازگار با کاری است که  دارای بهترین کیفیت و بدون توقع باشد.


   وی با اشاره به فعالیت خود در مراکز و مجامع علمی داخل و خارج از کشور، افزود: در هیچ کشوری این ساختار بسیج دیده نمی شود و هر مساله ای را که ساختار های دولتی نتوانند آن را حل کنند، بسیج وارد صحنه شده و با روحیه بسیجی نسبت به حل آن اقدام می کند و به همین دلیل است که بسیج را شجره طیبه می نامند.


   دکتر خانکه اظهارداشت: اکثر بسیجیان، خود را وامدار و بدهکار مملکت می دانند نه طلبکار. و من افتخار می کنم که در جوانی،  عضو بسیج محلات بودم و هم اکنون نیز عضو شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی کشور هستم .


   رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه تم دانشگاه و روحیه مسئولان آن، روحیه بسیجی است، افزود: بسیج ، روحیه داوطلبانه دارد و هر چند که انتظار دارم از اجرای برنامه های پرهزینه بپرهیزید و بیشتر به جنبه های کاربردی و تاثیرگذاری برنامه ها توجه داشته باشید، اما در شورای فرهنگی هفته گذشته دانشگاه مقرر کردیم که براساس برنامه سالانه بخش فرهنگی مراکز تابعه، بودجه سالیانه ای را برای امور فرهنگی در این مراکز اختصاص بدهند، ضمن آنکه با عضویت یک نماینده از بسیج مرکز روانپزشکی رازی در شورای فرهنگی موافقم و کمک به مسایل کاری و خانوادگی پرسنل در اختیارات مسئولان مراکز است و مسئولان می توانند با حمایت منطقی از این مسایل، الگوی رفتاری مناسبی برای جوانان باشند. و در نظر داشته باشند که همه ما الگوهای رفتاری برای جوانان هستیم و باید در این زمینه ، موفق عمل کنیم.


   دکتر خانکه با تاکید بر حمایت و حراست مدیران دانشگاه و مراکز تابعه از فعالیت های فرهنگی که بسیج  در راس آن قرار دارد، گفت: بسیج نیز باید حاشیه ها را مدیریت کند و از یکدیگر حمایت کنند تا یک سری جوانان رشد کرده و بتوانند سکان امور در این کشور را به دست بگیرند.


   وی همچنین به فعال شدن مجدد موسسه خیریه مربوط به مرکز روانپزشکی رازی با ساختاری جدید و منطقی اشاره  کرد و از بسیجیان این مرکز خواست تا به فعال شدن خیریه و جذب خیران برای کمک و همراهی با مرکز رازی، کمک کنند.


   وی افزود: فعالیت مجدد خیریه مرکز رازی، به آشنایی هر چه بیشتر جامعه با خدمات بیمارستان و مظلومیت بیماران آن و همچنین جذب خیران کمک می کند، البته نباید جذب خیران باعث تحقیر بیماران شود و باید حرمت بیماران حفظ گردد. بلکه انتظار داریم، جایی که امکانات دانشگاه محدود بوده و نمی توانیم  فعالیتی را در جهت رفاه حال بیماران داشته باشیم، خیران وارد شده و کمک کنند.


   گفتنی است؛ مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی که در منطقه امین آباد شهر ری واقع شده، از جمله مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی است که علاوه بر ارائه خدمات مشاوره، پزشکی - درمانی و توانبخشی بصورت سرپایی، حدود 1200 بیمار با انواع اختلالات اعصاب و روان را تحت خدمات درمانی بستری دارد.


   بیش از نیمی از این تعداد، را بیماران مزمن تشکیل می دهند که به دلیل شرایط خاص خانوادگی و یا بی هویتی، از حمایت خانواده و آشنایان خود بهره مند نبوده و سالهاست که در مرکز روانپزشکی رازی اقامت دائم داشته و علاوه بر هزینه های درمانی، دارای هزینه های زندگی روزمره در این مرکز نیز می باشند.



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 17789
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: