• 1399/11/15 - 18:52
  • - تعداد بازدید: 1509
  • - تعداد بازدیدکننده: 116
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

نشست انجمن های علمی دانشجویی با رئیس دانشگاه / قول حمایت رئیس دانشگاه از این انجمن ها

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی روز چهارشنبه در نشست دبیران و اعضای شورای مرکزی انجمن های علمی – دانشجویی دانشگاه گفت: تا زمانی که رئیس دانشگاه هستم، قول حمایت از فعالیت های انجمن های علمی – دانشجویی می دهم.


    رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی روز چهارشنبه در نشست دبیران و اعضای شورای مرکزی انجمن های علمی – دانشجویی دانشگاه گفت: تا زمانی که رئیس دانشگاه هستم، قول حمایت از فعالیت های انجمن های علمی – دانشجویی می دهم.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در این نشست که بصورت مجازی و حضوری برگزار شد، علاوه بر رئیس دانشگاه، دکتر حسن شاکری معاون فرهنگی – دانشجویی، یوسف رضایی مدیر امور فرهنگی، دکتر ارشادی عضو هیات علمی و عضو نظارت بر انجمن های علمی – دانشجویی و محمدپناه کارشناس مدیریت فرهنگی دانشگاه شرکت داشتند.


   دکتر حمیدرضا خانکه در ابتدای سخنانش در این نشست، با تبریک به مناسبت دهه مبارک فجر و ولادت با سعادت بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا (س)، گفت: افتخار جامعه بشریت، وجود پر برکت حضرت فاطمه زهرا (س) است و هر کس به حضرت زهرا (س) متوسل شود، نتیجه می گیرد.


   وی افزود: شاید ما در معرفی شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) خوب عمل نکردیم اما زنان باید از نقش ایشان در 1400 سال پیش الگو بگیرند، چنانچه به تفسیر حضرت رسول اکرم (ص)، « آفرینش مدیون حضرت فاطمه زهرا (س) است » و به تعبیر دکتر علی شریعتی، « خواستم بگويم که فاطمه دختر محمد است، ديدم که فاطمه نيست. خواستم بگويم که فاطمه همسر علي است، ديدم که فاطمه نيست. خواستم بگويم که فاطمه مادر حسين است، ديدم که فاطمه نيست. خواستم بگويم، که فاطمه مادر زينب است، باز ديدم که فاطمه نيست. نه، اين‌ها همه هست و اين همه فاطمه نيست، فاطمه، فاطمه است.»


انجمن های علمی – دانشجویی، در قالب انجمن های چند تخصصی، کارهای مشترک انجام بدهند


   دکتر خانکه در سخنان خود، از دبیران و اعضای شورای مرکزی انجمن های علمی – دانشجویی دانشگاه خواست تا در قالب انجمن های چند تخصصی، کارهای مشترک انجام بدهند و معاونت دانشجویی – فرهنگی دانشگاه نیز بخشی از تصدی گری ها را به دانشجویان بسپارد.


انجمن های علمی، الگوی توانبخشی جسمی، روانی و اجتماعی بیماران بهبودیافته از کرونا را تدوین کنند


   دکتر خانکه افزود: ماموریت های انجمن های علمی – دانشجویی، براساس برنامه استراتژیک دانشگاه پیش بینی شود و در این مقطع زمانی، اگر هم به قطع زنجیره انتقال ویروس کووید 19 امیدوار باشیم، تاثیرات ماندگار این بیماری باید مورد بررسی و مطالعه قرار بگیرند. انجمن های علمی می توانند با حمایت دانشگاه، به این موضوع ورود کرده، عوارض بیماری کرونا را مشخص ، و الگوی توانبخشی جسمی، روانی و اجتماعی بیماران بهبودیافته از کرونا را تدوین کنند.


   وی همچنین ادامه داد:  انجمن های علمی – دانشجویی، طرح تحول توانبخشی کشور را محقق کنند و ادغام خدمات توانبخشی در خدمات شبکه بهداشتی کشور از خانه بهداشت تا مرکز پیشرفته پزشکی – توانبخشی را ترسیم کنند و با توجه به اهمیت این موضوع، مسئولان دانشگاه به ایده های برتر در این زمینه هدایایی اختصاص  می دهند.


تصویب « تغییر نام دانشگاه به « علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی »


   رئیس دانشگاه همچنین به تصویب تغییر نام دانشگاه در شورای گسترش وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: با ابلاغ این مصوبه از سوی مقام محترم وزارت، دانشگاه می تواند با نام جدید که ماهیت فعالیت آن را بصورت دقیق نشان می دهد، فعالیت کند.


دانشجویان، با تولید شواهد علمی، تولید حق را تجربه می کنند


   رئیس دانشگاه در بخشی دیگر از سخنانش، دانشگاه را مکان مقدسی خواند که فرزندان جامعه بعنوان امانت به دانشگاه سپرده شده اند تا شهروندانی با مهارت تربیت شوند و در عین حال که بعد شهروندی برای ما مهم است، مهارت آموزی نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است، چرا که با مهارت آموزی به تکامل می رسند و می توانند به جامعه خدمت کنند.


   دکتر خانکه تصریح کرد: انجمن های علمی، پل ارتباطی برای دانشجویان محسوب می شوند تا از فرصتی که انجمن ها به آنان می دهند، استفاده کنند و با ورود به حوزه علم، زندگی پویایی داشته باشند و با تولید شواهد علمی، تولید حق را تجربه کنند، چرا که دانشمند، با بهره گیری از دانش و تفکر خود، به آفرینش و خداوند متعال نزدیک می شود.


   ******


   یوسف رضایی مدیر فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه در ابتدای این نشست، گزارش کوتاهی از وضعیت انجمن های علمی – دانشجویی و فعالیت آنها ارائه داد.


   وی گفت که 12 انجمن علمی – دانشجویی در دانشگاه علوم بهزیستی فعالیت می کنند و سیاست راهبردی معاونت فرهنگی – دانشجویی بر افزایش انجمن ها به تعداد گروه های آموزشی است، بطوری که هر گروه تخصصی، یک انجمن علمی داشته باشد و علاوه بر افزایش آنها، تعامل میان انجمن ها ایجاد شود تا به ارتقای کمی و کیفی فعالیت آنها کمک کند، که به تدریج درحال انجام است.


   رضایی افزود: هم اکنون انجمن های علمی با همکاری گروه های آموزشی، وبینارها را برگزار می کنند، اما نیاز است که کارگاه ها و وبینارهای فراتر از دانشگاه نیز داشته باشیم، ضمن آنکه گروه های آموزشی می توانند دانشجویان فعال را شناسایی کرده و آنان را ترغیب به عضویت در انجمن های علمی کنند و یا گروه هایی که دارای انجمن علمی نیستند، نسبت به تشکیل آن اقدام کنند.


   وی همچنین اعلام کرد که از اول امسال، 69 برنامه توسط انجمن های علمی – دانشجویی اجرا شد که شامل 40 وبینار علمی و 29 برنامه بصورت پادکست، مسابقه و...  بود که حدود شش میلیون و 300 هزار تومان هزینه در بر داشت.


*****


دانشجویان: سمینار بین المللی « فناوری های نوین توانبخشی »، با حمایت دانشگاه انجام شود


   افشین نعمتی نماینده شورای دبیران انجمن های علمی – دانشجویی دانشگاه در سخنانی با بیان درخواست های این انجمن ها، برگزاری سمینار بین المللی « فناوری های نوین توانبخشی » با حمایت دانشگاه را مطرح کرد که مورد موافقت و پشتیبانی رئیس دانشگاه قرار گرفت.


   « وضعیت درسی و آموزشی برخی از رشته ها، نیاز بسیاری از رشته های توانبخشی به کلاس تشریح، تغییر سیستم آموزشی و کلاس های مجازی به سیستم اسکای روم   Skyroom ، مشکلات دریافت کد اخلاق و فرایند طولانی دسترسی به کارشناسان آموزشی دانشگاه » ، از دیگر خواسته های دانشجویان بود که توسط مسئولان پاسخ داده شد.


******


معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه: دانشجویان به رسالت خودشان عمل کنند تا بتوانند به جامعه خدمت کنند


   دکتر حسن شاکری معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه طی سخنانی ضمن تبریک ایام دهه فجر و ولادت دخت گرامی پیامبر اسلام، از انجمن های علمی و دانشجویان خواست تا به رسالت خودشان که درس خواندن و دانش اندوزی است، عمل کنند تا بتوانند با مهارتی که تحت نظارت اساتید خوب این دانشگاه بدست می آورند، به جامعه خدمت کنند.


   وی همچنین به فعالیت انجمن فناوری های نوین توانبخشی، و کسب رتبه نخست این انجمن در فن بازار اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که  اینگونه انجمن های چند تخصصی و متشکل از دانشجویان چند گروه آموزشی برای فعالیت های فناورانه، بیشتر شود.


******


  دکتر ارشادی عضو هیات علمی و عضو هیات نظارت بر انجمن های علمی و دانشجویی دانشگاه با اشاره به کسب رتبه اول فن بازار توسط دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی در میان 19 تیم و با اختلاف فاحش از دیگر دانشگاه ها و مراکز علمی شرکت کننده، ابراز امیدواری کرد که این روند ادامه یابد.


   وی همچنین فراخوان مقالات را در دو  بخش " ترجمان دانش و تحقیق " اعلام کرد و از انجمن های علمی – دانشجویی خواست که در این زمینه مشارکت کنند.


******


پاسخ رئیس دانشگاه به خواسته های دانشجویان


    دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه در پاسخ به خواسته های دانشجویان، درباره مشکلات درسی و آموزشی برخی از رشته ها گفت: در جریان این مشکلات که ناشی از کمبود هیات علمی در این گروه های آموزشی می باشد (با ذکر نام گروه های آموزشی)، هستم و با توجه به اقداماتی که شده، به زودی این مشکلات مرتفع خواهد شد.


   وی در باره نیاز بسیاری از رشته ها به درس تشریح، اظهار داشت: با اعتبارات و منابعی که برای تعمیرات جذب شده، علاوه بر بازسازی و تعمیرات ساختمان های آموزشی، ایجاد سالن تشریح را در اولویت قرار می دهیم.


   دکتر خانکه، برگزاری سمینار بین المللی فناوری های نوین توانبخشی را اتفاق خوبی دانست و از دکتر شاکری معاون فرهنگی – دانشجویی خواست که برگزاری این سمینار را با یک برنامه و هدف مشخص، پیگیری کند.


   وی درمورد درخواست برخی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای اختصاص خوابگاه، نیز گفت: دانشگاه براساس دستورالعمل ستاد ملی مقابله با کرونا، عمل می کند و فعلا برای دانشجویان کارشناسی که دوره کارورزی دارند، خوابگاه اختصاص داده می شود و بمحض اینکه از کاهش آلودگی در شهر و اقامت ایمن  دانشجویان بیشتری در خوابگاه ها اطمینان حاصل کنیم، حتما نسبت به این مهم اقدام خواهیم کرد.


   رئیس دانشگاه در مورد مشکلات دریافت کد اخلاق تصریح کرد که در جریان این مشکلات هستم و از دکتر خرم خورشید معاون تحقیقات دانشگاه خواستم تا راهکاری برای حل آن بیاندیشند.


   دکتر خانکه در مورد فرایند طولانی دسترسی به کارشناسان آموزشی گفت: براساس دستورالعمل ستاد ملی مقابله با کرونا، کارشناسان و پرسنل سر کار خود هستند، و دانشجویان می توانند موارد خاص را با مدیریت و یا معاونت آموزشی در میان بگذارند.


   وی افزود: درصددیم که پشتیبانی آموزشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به گروه های آموزشی بسپاریم تا در روند امور تسهیل شود.


   رئیس دانشگاه در پایان این نشست، در خصوص درخواست تغییر سیستم برگزاری کلاس های مجازی تاکید کرد: امور آموزشی و کیفیت کلاس های مجازی بسیار حائز اهمیت است و کارآیی سیستم  اسکای روم  Skyroom  بررسی می شود و اگر این سیستم بتواند پاسخگوی همه نیازهای آموزشی دانشجویان باشد، با هر هزینه ای، نسبت به تغییر آن اقدام می کنیم.




 


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 18358
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: