به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
نشست تخصصی تبیین اندیشه های حضرت امام خمینی (ره) برگزار شد
نشست تخصصی بررسی اندیشه های حضرت امام خمینی (ره) در آستانه رحلت بنیانگذارجمهوری اسلامی ایران ، امروز (چهارشنبه) با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید"وحید معتمدی" و با حضور جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه و بیمارستان رازی در سالن حوزه مدیریت دانشگاه برگزار شد.
نشست تخصصی بررسی اندیشه های حضرت امام خمینی (ره) در آستانه رحلت بنیانگذارجمهوری اسلامی ایران ، امروز (چهارشنبه) با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید"وحید معتمدی" و با حضور جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه و بیمارستان رازی در سالن حوزه مدیریت دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، حجت الاسلام والمسلمین سید "وحید معتمدی" مسئول نمایندگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ، در این نشست ، ضمن تسلیت رحلت بنیانگذارجمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) افزود: شناخت شخصیت امام خمینی (ره) برای امت امام می تواند زمینه ساز رشد و تعالی باشد وهمانطور که دیدیم سخت ترین حوادث در اقیانوس وجود او (امام) تلاطم ایجاد نمی کرد؛ او بر هواهای خود امیر بود، امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن، افسانه نیست و امام با اعتماد و یقین به خداوند همه اتفاقات اعم ازفتح خرمشهرتا بزرگترین وقایع را در دست خدا می دیدند.
وی در ادامه گفت: حضرت امام خميني(ره) پـس از انبياء بزرگ الهي و معـصومان (ع) از کم نظيرترين و ممتازترين شخصيت هاي تاريخ بشريت است كه با انديشههاي بلند الهي و تلاشهاي صادقانه خويش مسير تاريخ را دگرگون كرده و سر منشاء تحولات عظيمي در ايران وجهان گرديد.
حجت الاسلام و المسلمین معتمدی افزود: امام ، نمونه انسان كامل و شخصيتي جامع است كه يكي از اصيل ترين انقلابهاي تاريخ را به پيروزي رساند و نظامي بي بديل را پايه ريزي و رهبري نمود و با تکيه بر عنصر آگاهي، استقامت وشجاعت تزلزلي آشكار در اركان و مباني کافران و تمدن هاي مادي غرب و شرق بوجود آورد و كنگره هاي كفر و شرك و نفاق را با انحطاط و تباهي روبرو ساخت.
وی تاکید کرد که ارتقای سطح معرفت و بصيرت مردم خصوصاً دانشجويان فرهيخته نسبت به انديشه ها و شخصيت عظيم حضرت امام خميني (قدّس سرّه) و آگاهي به تحولات شگفتي که وي در کشور و عرصه جهاني ، پديد آورد ، ضروري است ؛ زيرا علاوه بر اهميت اين امر در همدلي، همگامي و استمرار آگاهانه آرمان هاي امام(ره)، در اين برهه بسيار حساس از تاريخ انقلاب اسلامي که دشمنان اسلام با هدف مقابله با کارآمدي انقلاب اسلامي و نفوذ روز افزون انديشه الهي امام در جهان ، سياست استحاله فکري و تضعيف انگيزه نيروهاي انقلاب را تعقيب مي کنند ، دستيابي به بينشي عميق در اين زمينه بيشتر احساس مي شود.
حاج آقا معتمدی گفت: جامعيت علمي امام را مي توان در آثار علمي بر جاي مانده از ايشان به نيکي مشاهده کرد که اغلب در سنين جواني به نگارش در آمده اند ؛ نظير شرح دعای سحر, مصباح الهدايه الي الخلافه و الولايه، و همچنين سر الصلوه, چهل حديث, حديث جنود عقل و جهل و... ، و همچنین مباحث فقهي ايشان که در کتاب هاي المکاسب, الطهاره, الرسائل,البيع ،تحرير الوسيله و جز اينها آمده است. و در زمينه سياسي و اجتماعي از آثار ارزشمندی محسوب می شوند.
مسئول نمایندگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه در پاسخ به سئوال برخی افراد نسبت به حضورجوانان ایرانی در خاک سوریه گفت: حفاظت ازمکتب اسلام مرز نمی شناسد و دراندیشه حضرت امام خميني(ره) نیز به این مهم اشاره شده است که باید برای حفظ مکتب اسلام در هرجایی ورود کرد.
وی درخصوص توصیه های امام خمینی ( ره ) به دانشگاهیان افزود: طبق فرمایشات امام خمینی (ره) ، دانشگاه مبدا همه تحولات است و از دانشگاه سعادت یک ملت و در مقابل سعادت، شقاوت یک ملت سرچشمه میگیرد و دانشسراها و دبیرستانها و دانشگاهها باید خودشان شجاعانه در مقابل انحرافات قیام نمایند تا استقلال و آزادی خود و کشور و ملت خودشان مصون باشد، همچنین دانشگاهها خودکفا و مستقل باشند تا نیاز به غرب نداشته باشیم. جوانان ما، دانشمندان ما، اساتید دانشگاههای ما از غرب نترسند. اگر دانشگاه را ما سست بگیریم و از دست ما برود، همه چیزمان از دستمان رفته است.
وی در پایان سخنانش ، از خداوند متعال خواست تا جامعه ی اسلامی نیز با تاسی از اندیشه های حضرت امام خمینی (ره) در مسیر تحقق اهداف انقلاب اسلامی گام بردارد.
تهیه و تنظیم خبر: گلرخ