• 1399/12/26 - 11:47
  • - تعداد بازدید: 1893
  • - تعداد بازدیدکننده: 111
  • زمان مطالعه : 10 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

نشست صمیمی رئیس دانشگاه با همه همکاران، به مناسبت ایام پایان سال، به صورت مجازی برگزار شد

نشست صمیمی رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با همه همکاران، به مناسبت ایام پایان سال، با حضور معاونان فرهنگی - دانشجویی و توسعه مدیریت، جمعی از مدیران ستادی دانشگاه، مدیر بیمارستان توانبخشی رفیده و شرکت مجازی جمع بزرگی از مدیران گروه های آموزشی، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه برگزار شد.

   نشست صمیمی رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با همه همکاران، به مناسبت ایام پایان سال، با حضور معاونان فرهنگی - دانشجویی و توسعه مدیریت، جمعی از مدیران ستادی دانشگاه، مدیر بیمارستان توانبخشی رفیده و شرکت مجازی جمع بزرگی از مدیران گروه های آموزشی، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه برگزار شد.


    به گزارش وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه در ابتدای سخنانش، اعیاد ماه گذشته رجب و ماه پربرکت شعبان را تبریک گفت و افزود: باید آمادگی پیدا کنیم برای حلول سال نو و شروع بهار که پیشاپیش تبریک می گویم.


   وی با اشاره به مشکلاتی که مردم کشورمان و سراسر دنیا در سال 1399 تجربه کردند، گفت: شیوع بیماری کرونا،  شیوه جدیدی در زندگی مردم ایجاد کرد و همه مردم جهان را بسختی انداخت، اما  تحولی هم ایجاد کرده، تحول در حوزه مجازی سازی، نگاه جامعه جهانی به ارتباطات بین الملل عوض شد، خیلی از کشورها درهایشان را بروی توریست ها بستند و بسیاری از صنایع ورشکست شدند و برخی از کشورها رشد اقتصادی منفی پیدا کردند.


   دکتر خانکه اظهار داشت: ایران اسلامی نیز برغم فشارهای زیاد، تحریم و نگاه ظالمانه کشورهای ابرقدرت، به حیات پرعزت خودش ادامه داد و با افتخار توانست از این مقطع زمانی بخوبی گذر کند.


   وی افزود: پارسال در این زمان، دغدغه تهیه ماسک برای راننده آمبولانس و پرستارها را داشتیم و لباس محافظتی نمی توانستیم تهیه کنیم. داروها در دسترس نبود و انتظار نمی رفت که اینکارها را بکنیم ولی مردم ما با بنیه قوی فرهنگی که داشتند، ارتباطشان و تعهدشان را در مقابل حاکمیت از دست ندادند و کنار همدیگر ماندند و سال سختی برای همه بود، و براساس مقاله ای در مجله " لنسر"، سال 2020 میلادی تا کنون، آزمونی برای رهبران دنیا بود که خدا رو شکر در این آزمون هم مقام معظم رهبری مانند همیشه سربلند بودند و با تبعیت تامشان از مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا، نشان دادند که ما کشور توسعه یافته ای هستیم. که عالی ترین مقام کشور از توصیه های علمی یک ستاد تخصصی تبعیت می کنند و به بقیه ارکان حاکمیت نیز سفارش می کنند که آنان هم به این مهم توجه کنند، کما اینکه رهبران دیگر کشورهای جهان موفق نبودند و برخلاف  توصیه های علمی عمل کردند و کشورشان را به آشوب کشیدند.


   وی در قالب گزارش عملکرد به همه همکاران دانشگاه و مراکز تابعه گفت: طی ماه های گذشته، در ادامه اقدامات مسئولان قبلی دانشگاه، فعالیت ها ادامه یافت، توسعه خوبی اتفاق افتاد، طرح های عمرانی فعال شد و از سر گرفته شد، خوابگاه دانشجویان که خریداری شده بود، تحویل گرفته شد، گروه های آموزشی فعالیت خودشان را بیشتر کرده و کارورزی ها بصورت مختصر آغاز شد، موفق شدیم با حمایت وزیر محترم بهداشت، نام دانشگاه را که آرزوی دیرینه همه بود، به «علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی » تغییر بدهیم .


   وی افزود: موفق شدیم که در وزارت بهداشت به عنوان مرجع سیاستگذاری سلامت اجتماعی معرفی شویم، اولین شبکه تحقیقات سلامت اجتماعی به این دانشگاه واگذار می شود، رصدخانه سلامت اجتماعی در کووید 19 قرار است که به ما واگذار بشود، قرار است که با توجه به توانمندی دانشگاه، همکار سازمان جهانی بهداشت باشیم، با حضور دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و مذاکراتی که با ایشان شده، قرار است که دانشگاه ما اتاق فکر حوزه توانبخشی برای مجلس باشد، با ارتباط و مذاکراتی که با مسئولان بیمه سلامت شده بویژه خدمات توانبخشی پوشش داده شود، با ارتباطی که با ستاد وزارت بهداشت برقرار شد، منابع مالی مربوط به مطالبات همکاران تامین شد و دانشگاه یک حیات تازه ای پیدا کرد، ستاد کرونا دانشگاه فعال شد و دانشگاه ما سهم خودش را در حوزه های توانبخشی، سلامت اجتماعی و سلامت روان ایفا کرد.


   دکتر خانکه ادامه داد: تخت های بیمارستان توانبخشی رفیده فعال شد، مطالبات بیمارستان رازی به روز شد، با حمایت  معاونان وزیر بهداشت، دو نوبت حق کرونا به دانشگاه تعلق گرفت که نوبت اول توزیع شد و نوبت دوم هم قبل از سال نو، توزیع خواهد شد، بخش توسعه مدیریت دانشگاه تلاش زیادی کرد و بازسازی قسمت های مختلف دانشگاه و بیمارستان رازی را شروع کردند و در کل اتفاقات خوبی افتاد که در راستای اقدامات مسئولان قبلی دانشگاه بود، اما سرعت بیشتری گرفت.


   وی تصریح کرد: دانشگاه ما کمی در ستاد وزارت بهداشت ناشناخته بود، سعی شد تا دانشگاه با مکاتبات، ارتباطات و با  مشارکت در سیاستگذاری، بهتر معرفی بشود، هدف من این است که دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، مرجع سیاستگذاری در حوزه توانبخشی و مرجع سیاستگذاری در حوزه های سلامت اجتماعی و سیاستگذاری درحوزه توانبخشی  روان شود، و این دور از ذهن نیست ، بلکه در حال آماده کردن زیرساخت های آن هستیم.


   وی ابراز امیدواری کرد که این مسیر برای سال آینده نیز ادامه داشته باشد و با تغییر دولت نیز این سیاست تغییر نخواهد کرد، چون این دانشگاه، تنها دانشگاهی است که دارای بدنه تخصصی در این حوزه هاست و می تواند در این حوزه ها کار کند.


   وی به راه اندازی پویش « اگر بجای رئیس دانشگاه بودم ... » اشاره کرد و گفت: هدف پویش این بود که همه در اداره دانشگاه سهیم شویم و باید سهم خود را ادا کنیم، مدیریت دانشگاه یک مدیریت عمودی یک طرفه نیست، دانشگاه، دارای محیطی است که همه می توانند مشارکت کنند، نظر بدهند و در توسعه دانشگاه نقش داشته باشند، این دانشگاه متعلق به همه ماست، خیلی از ما در این دانشگاه رشد کردیم، ازدواج کردیم و بچه دار شدیم. از منافع دانشگاه استفاده کردیم، از هویت دانشگاه، هویت گرفتیم و حالا ما هستیم که باید به دانشگاه هویت بدهیم، و باید در توسعه دانشگاه سهم داشته باشیم.


   وی تصریح کرد که باید همه افتخار کنیم که عضو یک جامعه دانشگاهی هستیم، و خدا را شاکریم که روزی ما را در این دانشگاه گذاشته، دانشگاه بسیار بی نظیر و مترقی داریم، بطوری که بارها از من خواستند ، به دیگر دانشگاه های داخل و خارج از کشور بروم، اما من به هیچ عنوان هویت خودم را از دست نمی دهم، چرا که زمانی، من یک کارمند ساده بودم و وارد این دانشگاه شدم ، و این دانشگاه به من فرصت داد تا خطا بکنم، رشد کنم و از منافع آن استفاده کنم و الان زمانی است که ما باید دانشگاه را توسعه بدهیم، چون هویت مشترکمان در این دانشگاه است و ان شاالله تا آخر عمر بتوانیم این هویت را با عزت، حفظ کنیم.


     رئیس دانشگاه اظهار داشت: از طریق پویش « اگر جای رئیس دانشگاه بودم ... » می خواستیم نشان دهیم که همه کارکنان، همکاران و دانشجویان ما می توانند در مدیریت دانشگاه نظر بدهند.لذا، پیشنهادهایی که از این طریق به دستمان رسید، بیش از سه بار خواندم و برای معاونان محترم فرستادم ، البته بخشی از توصیه ها عملی نیست مثلا گذاشتن سرویس ایاب و ذهاب، دایر کردن مهد کودک، هرچند که من کاملا با این پیشنهادها موافقم بویژه در مورد مهدکودک که با سیاست فرزندآوری در کشور ما هماهنگ است، بطوری که براساس برآورد انجام شده، جمعیت کشور ما تا سال 2100 میلادی به 70 میلیون نفر کاهش می یابد که 35 میلیون نفر آن سالمند هستند.  یعنی ما 50 سال آینده باید نیروی کار را از کشورهای دیگر بیاوریم و همانطور که مقام معظم رهبری گفتند، ما باید فرزندآوری را جدی بگیریم، چگونه جدی بگیریم ؟ باید شرایط را برای اجرای این سیاست مهیا کنیم.


   دکتر خانکه افزود: بنابر این، موافق دایر کردن مهدکودک هستم و سرویس هم براساس قانون اجازه داده نشده است، اما خواستم که معاون توسعه این موضوعات را بررسی و راهی برای انجام آنها پیدا کنند. در رابطه با انتخاب مدیران از نیروهای جوان پیشنهاد شده است ،  نه سن ملاک جوانی باشد، بلکه روحیه جوان داشته باشد و ذهن خلاق و توسعه گرا داشته باشد چون ذهن جوان، توسعه ایجاد می کند.


   بگفته وی، " جابجا کردن محل دانشگاه برای تمرکز در خوابگاه ها و اماکن مورد نیاز دانشجویان، فعال شدن تیم توانبخشی برای همکاران، پیگیری دریافت مجوز سی تی اسکن برای مراکز درمانی، تکمیل تجهیزات آزمایشگاه های دو بیمارستان رازی و رفیده، وجود بیمارستان جنرال در دانشگاه " از جمله مواردی است که در برنامه های دانشگاه وجود دارد .


    وی سپس دو سئوال را مطرح کرد که اولین سئوال مربوط به توزیع منابع مالی بود که نظرهای مختلفی در این زمینه مطرح است و همکاران راهنمایی کنند که چکار بکنیم. و سئوال دوم در مورد چگونگی توسعه دانشگاه در کوتاه، میان مدت و بلندمدت است؟


******


   دکتر مهرداد فرخی معاون توسعه مدیریت دانشگاه طی سخنانی در ارتباط با فعالیت های این حوزه در چند ماه اخیر گفت.


   وی گفت، پرداختی های مربوط به فوق العاده های کارکنان و هیات علمی و تفاوت احکام ، بموقع انجام شد، سه نوبت پرداختی برای همکاران که یک نوبت آن قبل از عید و یا در روزهای 4 یا 5 فروردین ماه انجام بشود، همچنین دو نوبت حق کرونا پرداخت شد که نوبت اول با دستورالعمل معاونت درمان فقط به کادر درمانی اختصاص داشت و نوبت دوم ، با مجوزی که دریافت شد، قرار است برای همه همکاران پرداخت شود.


   وی در خصوص حق تمام وقتی هیات علمی نیز گفت که تا آبان ماه امسال، قرارداد این همکاران بسته نشده بود که با عقد قراردادهای مربوطه، ما سعی کردیم که دو تا سه ماهه مربوط به این موضوع را پرداخت کنیم، سه ماهه سوم را همین روزها و سه ماهه چهارم نیز تا پایان سال پرداخت خواهد شد.


   دکتر فرخی همچنین افزود: " حل مشکل تهیه غذا با حمایت و ارائه مجوزهای لازم برای مرکز روانپزشکی رازی، آغاز بکار پروژه های عمرانی اخوان و یافت آباد، انجام مراحل مناقصه مرکز رشد معاونت پژوهشی و پیش بینی خدمات رفاهی و قراردادهایی که برای ارائه خدمات مسافرتی و تهیه جا در مسافرت امکانپذیر است "، از جمله اقدامات این معاونت از دانشگاه ذکر کرد.


    وی با اشاره به نزدیک شدن پایان سال و آغاز سال نو، از همه همکاران خواست که همدیگر را ببخشند و برای یکدیگر دعا کنند.


******


   در ادامه، دکتر حسن شاکری معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه طی سخنانی فرارسیدن اعیاد شعبانیه و سال نو را پیشاپیش تبریک گفت و دعای خیر برای همه دانشجویان و همکاران داشت.


   وی با اشاره به مشکلات دوران کرونا در سالی که گذشت، گفت: از طرفی این شرایط سبب شد که یک سری توانمندی هایی برای همه دانشگاهیان ایجاد شود و از تهدید، فرصت هایی ساختیم چه در کشور و چه در دانشگاه های بین الملل. و با تعاملی که با معاونت های مختلف و همکاری بی دریغ اداره فناوری اطلاعات IT داشت، هیچکدام از کارهای آموزشی ، پژوهشی و فرهنگی تعطیل نشد و هر گردهمایی که لازم بود بصورت وبینار برگزار شود.


   کسب مقام در فناوری، تربیت بدنی و فعالیت های فرهنگی ، از جمله موفقیت های دانشجویان طی یک سال گذشته بود.


    وی تغییر نام دانشگاه را اتفاق مبارکی دانست و افزود: خوشبختانه دکتر خانکه به پرکاری شهره هستند و دکتر عرب نیز تلاش خود را کردند و این مسئولیت ها مانند دومیدانی می ماند که فردی در حال دویدن، در جایی آنچه که حمل می کند به نفر بعدی می سپارد و اگر هر یک به نحو احسن کاری را انجام بدهد، دانشگاه رشد می کند و به تبع آن، کشورمان رشد خواهد کرد.


   وی، تعامل معاونت ها و هماهنگی همه همکاران با یکدیگر در جهت اجرای برنامه ها را بسیار حائز اهمیت دانست  و برای تداوم آن در سال آینده ابراز امیدواری کرد.


   وی به برگزاری انتخابات نیز اشاره کرد و انتخاب فرد اصلح و حفظ آرامش را وظیفه همه دانست.


   در ادامه این نشست، دکتر پیشیاره عضو هیات علمی گروه کاردرمانی، برای تاسیس آزمایشگاهی تخصصی جهت این گروه درخواست کرد که رئیس دانشگاه از ایشان خواست تا ضمن تهیه پروپوزال مربوطه، در جلسه ای فی مابین جوانب این موضوع بررسی شود.


    در پایان این نشست، مدیر روابط عمومی دانشگاه پیشنهادهای برتر و انتخاب شده از پویش « اگر جای رئیس دانشگاه بودم ... » و اسامی ارائه دهندگان آنها را قرائت کرد که از سوی رئیس دانشگاه مورد تقدیر و تشویق قرار گرفتند.



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 18693
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: