• 1400/11/06 - 13:51
  • - تعداد بازدید: 1558
  • - تعداد بازدیدکننده: 120
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامی داشت مقام زن و مادر؛

نشست مجازی « سبک زندگی فاطمی (س) » برگزار شد

نشست مجازی « سبک زندگی فاطمی (س) »، با محوریت " مادری، همسری یا مسئولیت اجتماعی؟" به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامی داشت مقام زن و مادر، با مشارکت دفتر امور بانوان دانشگاه و واحد خواهران دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، برای کارکنان خانم برگزار شد .

   نشست مجازی « سبک زندگی فاطمی (س) »، با محوریت " مادری، همسری یا مسئولیت اجتماعی؟" به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامی داشت مقام زن و مادر، با مشارکت دفتر امور بانوان دانشگاه و واحد خواهران دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، برای کارکنان خانم برگزار شد .


    به گزارش وبدای دانشگاه بنقل از روابط عمومی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ، " فائزه عظیم زاده اردبیلی " عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) در این نشست، به موضوعاتی نظیر " جایگاه زن در گفتمان غربی، بررسی نگاه به زن در ادوار مختلف تاریخ و سیر تطورات، جایگاه اجتماعی و حقوقی زنان، تقابل فمینیسم با فطرت زنانه و مادری، اشتغال و مسئولیت های مدنی و اجتماعی زنان " پرداخت.


   این محقق حوزه زن و خانواده، با اشاره به نگاه اسلام به نقش مدیریتی زنان در برنامه ریزی و سیاستگذاری در خانواده و نقش مدیریتی مالی و اجرایی مردان در خانواده، بیان کرد: در کلام مقام معظم رهبری، تربیت فرزند برای زنان با توجه به فطرت و شخصیت والای مادری حائز اهمیت است، اما نگاه مقام معظم رهبری این است که فرمودند: " بعضی ها از ما می‌پرسند، شما موافقید زنها بروند کار کنند؟ ما می‌گوییم: البته، ما با بیکاری خانم ها مخالفیم؛ زن اصلاً باید کار کند، البته کار دو جور است، یکی کار داخل خانه و یکی کار بیرون خانه، هر دو کار است، اگر کسی استعداد دارد در کارهای مربوط به بیرون منزل، باید انجام بدهد، خیلی هم خوب است ".


    عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) در ادامه افزود: زنان در مسئولیت های اجتماعی با حفظ حریم، عفاف و حیا توأمان باید در جامعه اسلامی حضور داشته باشند .


   دکتر عظیم زاده اردبیلی با انتقاد به برخی از قوانین کاری در نظام جمهوری اسلامی ایران، گفت: در جامعه ای که زنان علاوه بر نقش های مهم نظیر تربیت فرزند، همسرداری، حفظ خانواده و امور خانه و ... به مسئولیت اجتماعی هم می پردازند، نباید قانون تمام وقت بانوان در کار اجرایی شود، بلکه با توجه به تکلیف بالای زنان و تفاوت مرد و زن، باید ساعات شغلی زنان ۱۰ ساعت کمتر از مردان با حقوق تمام وقت لحاظ شود که این موضوع بارها با مسئولین بالادستی  مطرح شده و امیدواریم در دولت جدید با توجه به تکریم زن و خانواده شاهد جریانات خوبی باشیم .


   وی افزود: نیمی از آحاد جامعه زنان هستند، مگر می‌شود جامعه را از نصف اندیشه های افراد محروم کرد؟ همانطور که قرآن کریم انسان ساز است، از نگاه امام خمینی (ره)، زن نیز انسان ساز است و باید نسبت به نقش زن عفیف، وظیفه مدار متفکر که در عرصه‌های گوناگون علمی، فرهنگی و اجتماعی در مشاغل گوناگون آستین همت علمی و عملی بالا زده، توجه خاصی داشت.


   وی گفت: با توجه به اینکه در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی هستیم باید بدانیم که قبل از انقلاب تنها ۱۳ درصد بانوان اندیشمند و تحصیل‌ کرده در مسئولیت های اجتماعی حاضر می شدند، اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، شاهد آمار حضور حداکثری زنان در جامعه هستیم که آمار زنان در ورودی کنکور سراسری، رشته های علمی،کنگره های علمی و جایگاه های گوناگون، بیانگر این مهم است.


   این پژوهشگر حوزه فقه و حقوق خانواده در ادامه تصریح کرد: نقش زن و مرد در قرآن، یکسان است و  به انجام عمل صالح و موثر در مرد و زن یکسان دیده می شود، زنان از نظر قرآن، مولفه های انسان کامل و  مسئولیت‌پذیر را دارند .


   وی اظهار داشت: در بحث مادری، همسری یا مسئولیت اجتماعی، می توان با حفظ کرامت زنان مسئولیت پذیر و با تدبیر که جایگاه و هویت زن و ارزش و نقش خانواده در پیشرفت جامعه را می دانند و با توکل برخدا و برنامه ریزی اصولی و دقیق به امور زندگی و جامعه می پردازند، نگاه خاص داشت و با حضور این بانوان در مسئولیت های اجتماعی شاهد جامعه متعالی بود .


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 21645
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: