• 1400/03/26 - 21:32
  • - تعداد بازدید: 1777
  • - تعداد بازدیدکننده: 95
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

نشست مشترک اداره کل امور خیرین وزارت بهداشت، شبکه توانبخشی کشور و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد

نشست مشترک اداره کل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت، شبکه ملی توانبخشی کشور و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (چهارشنبه) به همت دبیرخانه مشارکت های اجتماعی دانشگاه، در سالن اجتماعات فارابی این دانشگاه برگزار شد.

  نشست مشترک اداره کل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت، شبکه ملی توانبخشی کشور و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (چهارشنبه) به همت دبیرخانه مشارکت های اجتماعی دانشگاه، در سالن اجتماعات فارابی این دانشگاه برگزار شد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، این نشست با حضور رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، رئیس دبیرخانه مشارکت های اجتماعی این دانشگاه، مسئولان اداره کل امور خیرین وزارت بهداشت، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شبکه ملی توانبخشی کشور و مسئولان انجمن ها و تشکل های حامی گروه های مختلف بیماران و عضو شبکه ملی توانبخشی کشور برگزار شد.


   در ابتدای نشست، دکتر مسعود فلاحی خشکناب عضو هیات علمی و رئیس دبیرخانه مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی طی سخنانی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته کرامت و ولادت حضرت معصومه (س)، به معرفی کوتاهی از دانشگاه پرداخت و گفت: این دانشگاه با 23 گروه آموزشی و 9 مرکز تحقیقات، دارای سه ماموریت ویژه در سه حوزه سلامت ( توانبخشی، سلامت اجتماعی و روانی ) است .


   وی افزود: دو سوم دانشجویان این دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند و 159 عضو هیات علمی در این دانشگاه خدمت می کنند.


   وی با اشاره به مراکز درمانی تابعه این دانشگاه، گفت که بیمارستان روانپزشکی رازی به بیماران با اختلالات اعصاب و روان و همچنین بیمارستان توانبخشی رفیده به نیازمندان خدمات توانبخشی، با صد درصد ظرفیت ارائه خدمت می کنند و چهار پروژه بیمارستانی برای ارائه همین خدمات در دست اجرا و ساخت است.


   دکتر فلاحی همچنین به ساختار و تشکیلات دبیرخانه مشارکت های اجتماعی در این دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: هم اکنون دو موسسه خیریه ثبت شده در دو بیمارستان تابعه دانشگاه تحت پوشش این دبیرخانه، و کانون خیریه دانشجویان دانشگاه نیز تحت نظارت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فعالیت دارند. ضمن آنکه دانشگاه در پی تاسیس بنیاد نیکوکاری است تا بتواند در عرصه فعالیت های آموزشی و پژوهشی نیز از کمک خیران استفاده کند.


*****


   دکتر نسبی طهرانی رئیس هیات مدیره شبکه ملی توانبخشی کشور نیز در سخنانی با یادآوری چگونگی تشکیل این شبکه که از سال 1396 با حمایت دکتر ایازی معاون وقت امور اجتماعی وزارت بهداشت تشکیل شد، از عضویت طیف وسیعی از انجمن ها و تشکل های غیردولتی و مردم نهاد (NGO) که حامی گروه های مختلف بیماران هستند، گفت.


   وی هدف از تشکیل این شبکه را هم افزایی همه تشکل های مردم نهاد در جهت تصمیم سازی و استانداردسازی خدمات، و تعامل و همگرایی آنها برای اصلاح امور و حل مشکلات خواند و افزود: با توجه به پتانسیل دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نظر داریم تا در قالب تفاهم نامه فی مابین، از همکاری و امکانات دانشگاه در جهت تقویت شبکه و حمایت از بیماران و نیازمندان جامعه استفاده کنیم.


*****


   خانم دکتر حائری از مسئولان اداره کل امور خیرین وزارت بهداشت با اشاره به اینکه پس از انحلال معاونت امور اجتماعی وزارت بهداشت، اداره کل امور خیرین، وظیفه حمایت و پشتیبانی از گروه های خیران سلامت و شبکه ملی توانبخشی کشور را بعهده داشته، اعلام نیازها و اولویت های انجمن ها و تشکل های غیردولتی از طریق شبکه را لازمه پشتیبانی وزارت بهداشت دانست.


   وی، جذب کمک های خیران و ایرانیان خارج از کشور، افراد شاخص در حوزه های ورزشی، هنری و اقتصادی و همچنین بنگاه های اقتصادی و بانک ها را از اولویت های کاری شبکه ملی توانبخشی کشور خواند و افزود: اداره کل امور خیرین وزارت بهداشت با انعقاد تفاهم نامه با معاونت تحقیقات این وزارت، طرح های نوآورانه خیران را به معاونت پژوهشی معرفی می کند تا نسبت به اجرای آنها اقدام کند.


   وی همچنین از دیگر اقدامات این اداره کل، به هدایت دانشجویان به سمت فعالیت های خیریه و مشارکت های اجتماعی اشاره کرد که از طریق تفاهم نامه منعقده با معاونت های آموزشی و فرهنگی – دانشجویی وزارت بهداشت امکانپذیر شده است.


*****


   در ادامه، دکتر قلی پور از دیگر مسئولان اداره کل امور خیرین وزارت بهداشت نیز در سخنان کوتاهی، آمادگی این اداره کل در حمایت از انجمن ها و تشکل های مردم نهاد حامی بیماران و شبکه ملی توانبخشی کشور را اعلام کرد.


   فرجی مدیرعامل شبکه ملی توانبخشی کشور نیز ضمن اشاره به مشکلات این شبکه طی دو سال گذشته که از ثبت و راه اندازی شبکه می گذرد، انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه را در تقویت شبکه بسیار موثر دانست.


   در ادامه، مسئولان انجمن ها و تشکل های مردم نهاد حامی بیماران همچون " انجمن های آلزایمر، ناشنوایان ایران، اتیسم، ام اس، فیزیوتراپی و رعد الغدیر" ، ضمن خشنودی از تشکیل این نشست و حمایت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از شبکه ملی توانبخشی کشور، نظرها و پیشنهادهای خود را مطرح کردند.


انتهای پیام/




تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 19414
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: